Μετάβαση στο περιεχόμενο

DIckG

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από DIckG

  1. All Star Western #11 Batman #11 Batman and Robin #11 Green Lantern #11 BPRD Hell on Earth Devils Engine #3 BPRD Hell on Earth Exorcism #2 Daredevil #15 Daredevil #16 Dark Avengers #177 Dark Avengers #178 Manhattan Projects #3 Manhattan Projects #5 Saga #5 Spaceman #8 Thanks Adams !!!
  2. Ξέρουμε που ακριβώς ανοίγει? Δεν μπορώ πραγματικά να εκφράσω την ευχαριστησή μου αυτη τη στιγμή. Ώρα ήτανε, μέχρι και ο Βόλος είχε Public (no offence , ετσι?)
  3. DIckG

    SAGA

    Από μεταφορικά, ποσο πάει το κεφάλι?
  4. 37. Night Owl 39. Comedian 40. The tick 42. Samus Aran 43. Sinestro 44. Scarlet Witch 45. Hit Girl?? 51. It;s a me, Mario 52. Hellboy
  5. Ο John Layman, ο συγγραφέας του επιτυχημένου τίτλου της Image ''Chew'' θα αναλάβει την σειρά Detective Comics από το τεύχος 13 και μετά, με artist τον Jay Fabok που είδαμε στο Batman Annual 1#. Ο Daniel ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες οτι θα φύγει οριστικά από τον τίτλο αλλά μπορεί να επιστρέψει μετα από καναδυό χρονάκια. (Τα παλληκάρια στα forum αναφέρουν οτι θα ασχοληθεί μάλλον με το Trinity War, μεγάλο event που ετοιμάζει η DC...θα δούμε) Την κίνηση αυτή την περίμενα πώς και πώς αφου προσωπικά παρατήσα την σειρά στο τεύχος 4 αφου σιχάθηκα το γραψιμο του κυρίου. Παρ'ολα αυτά τα σχέδια του ειναι αξιοπρεπέστατα και ίσως θα μπορουσε ν μείνει στον τίτλο ως artist. www.comicbookresources.com/?page=article&id=39541
  6. Ντάξ΄ θα περάσω καμια βόλτα, κόμικς θα έχει?
  7. Έεε, βασικά ο Martin έχει φύγει εδώ και καιρό. Πρεπει να κάνεις πλάκα όμως διότι οι τύποι ήταν κορυφαίοι. Ειδικά ο Rivera έχει ξεσκιστεί στην δουλειά αυτο τον χρόνο και έχει κάνει παπάδες, όλα τα εξώφυλλά του είναι υποψήφια για cover of the year ενώ το interior art ήταν φανταστικό. Εκτός και άν σου αρέσει το ιλίθιο, κενό αρτιστικό στύλ των υπερηρωικών κόμικς που έχει λανσάρει η DC και η Marvel τα τελευταία χρόνια. Αυτό που οι δημιουργοί είναι άγνωστοι , ολα τα καρέ είναι ίδια και τα ζωγράφιζε ακόμα και το νεογέννητο ξαδερφάκι μου.
  8. Μιας και το προηγόμενο πόστ μιλάει για τον Daredevil, ''δράκωμαι'' (''Φατσέας ντέ, μη βαράτε'') να αναφέρω οτι ο Paolo Rivera, αυτός ο ταλαντούχος σχεδιαστής που δούλευε ως αποκλειστικός στη Marvel για 10 χρόνια αποφάσισε να αφήσει την ομάδα του τίτλου που τον έχει κάνει γνωστό τον τελευταίο χρόνο, να λύσει το συμβολαιό του με την εταιρεία και να συνεχίσει την καριέρα του εκτός αυτής :( rhttp://paolorivera.blogspot.gr/2012/06/end-of-era.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
  9. Batman #5 Batman #6 Batman #7 Batman #8 Batman #9 Green Lantern #5 Green Lantern #6 Green Lantern #7 Green Lantern #9 Batman and Robin #9 Daredevil #11 Daredevil #12 Daredevil #13 BPRD Hell on Earth Devils Engine #1 BPRD Hell on Earth Transformation ODonnell #1 Thunderbolts #174 Saga #2 Manhattan Projects #1 Manhattan Projects #2 Απο Star Comics (αλλα μου ήρθανε λιγάκι χτυπημένα :( )
  10. Τα τεύχη αυτά του Hellboy τα είχανε στο στοκ? Δεν τα έβρισκα στην ιστοσελίδα τους, μηπώς καποια τεύχη δεν τα ανεβάζουν? Τέλος πάντων, αμα τα είχα δει θα τα είχα αγοράσει προ πολλού!!
  11. DIckG

    JEMMA (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

    Για μας τα κακόμοιρα που μένουμε επαρχια και το κοντινότερο κομιξάδικο ειναι 500+ χιλιόμετρα μακριά παίζει καμια έκπτωση για online παραγγελιές το διήμερο?
  12. DIckG

    Whazzup?

    Γειά σας. Είμαι ο DickG απο Λάρισα, ετών 16 και διαβάζω κόμικς απο τα 5 μου. Αρχικά διάβαζα οτι έβγαζε η disney, ξέρετε, παπιά και τέτοια, αλλα εδώ και 2 χρόνια έχω αρχίσει τα αμερικάνικα και δεν αλλάζω με τίποτα. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω. (P.S. Hellboy & Batman rock).
  13. Εχουμε βίντεο της κλήρωσης??
  14. Φαντάζομαι θα εννοείς ''σοφός'' και οχι σωφός
  15. DIckG

    Βοήθεια για pull list!!

    Γειά σας. Μπαίνοντας στο ψητό, θα ήθελα μου προτείνετε 8 τίτλους για την pull list mου γιατι την μειώνω απο τα 15 τεύχη που έπαιρνα μηνιαίως. Οι μόνοι τίτλοι που θα μείνουν σταθερόι θα είναι οι Batman και Daredevil. Ακούω τις προτάσεις σας λοιπόν.
  16. Πότε είναι η επόμενη παραλαβή??
  17. Φοράω μια Green Lantern (Golden Age) Alan Smith FTW!!! και μια Batman (Andy Kubert το εξώφυλλο του Batman 655) και είμαι περήφανος παρά τα κάποια περίεργα σχόλια.
  18. Το παιχνίδι έγινε τελικά Free to Play (Διότι ποιός θα το αγόραζε 60 έουρα πλας τη μηνιαία συνδρομή των πόσων δεν ξέρω 'γω ευρόπουλων βεβαίως-βεβαίως Και δια του λόγου το αληθές , τσεκάρετε εδώ DCUO Goes F2P. Πράγματι είχε γίνει μεγάλος ντόρος τον Ιούλιο, όταν το παιχνίδι απέκτησε in-game cash shop, χαρακτηρηστικό γνωρισμα των F2P παιχνιδιών και σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα σχετικά με το παιχνίδι αφέθηκε να εννοηθεί οτι το συγκεκριμένο παινχίδι οδεύει στον ίδιο δρόμο μαζί με τα ομόσταυλα games Lord of the Rings και Free Realms
  19. Γειά σας. Για κάποιον που δεν ξέρει τίποτα από Ηellboy, ποιά tpbs θα του προτείνατε?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.