Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιθεωρητής Le Pit

Honored
  • Περιεχόμενο

    1663
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    4

Απαντήσεις κατάστασης δημοσιεύτηκε από Επιθεωρητής Le Pit

  1. Γεια σου, Παναγιώτη, μια μικρή παρατήρηση, αν μου επιτρέπεις για τη σελίδα που ανέβασες από το δεύτερο τεύχος. Τα πράσινά σου είναι πολύ έντονα και μοιάζουν αφύσικα ξένα σε σχέση με τις υπόλοιπες αποχρώσεις της σελίδας.

  2. Γεια σου, Παναγιώτη, μια μικρή παρατήρηση, αν μου επιτρέπεις για τη σελίδα που ανέβασες από το δεύτερο τεύχος. Τα πράσινά σου είναι πολύ έντονα και μοιάζουν αφύσικα ξένα σε σχέση με τις υπόλοιπες αποχρώσεις της σελίδας.

    1. Επιθεωρητής Le Pit

      Επιθεωρητής Le Pit

      Καλησπέρα Θανάση, σε ευχαριστώ για την παρατήρηση,έχεις δίκιο απλά τα πράσινα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται... μάλλον έγινε παραμόρφωση του χρώματος επειδή ανέβασα σε μεγαλύτερη ανάλυση(με την ελπίδα ότι θα φα'ίνεται πιο μεγάλη η εικόνα και όχι ότι θα κάνει αυτή την αλλόκοτη χρωματική συμπίεση) και φαίνεται αυτό το παράταιρο πράγμα και δεν είναι μόνο στα δένρα άλλα εχόυν πρασινίσει και τα πρόσωπα!, στο κανονικό αρχείο είναι φυσικές οι αποχρώσεις ,το ίδιο ισχύει και σε κάποιες από τις  προηγούμενες σελίδες που έχω ανεβάσει όπως αυτήν με τη γριά που βγάζει παραφωνία στα πράσινα και στα κίτρινα....θα το ξανανεβάσω σε μικρή ανάλυση για να μην νομίζουν ότι είμαι τρελός! Ευχαριστώ πάντως που το εντόπισες και αντιλήφθηκα ΄πόσο άσχημα χτυπάει!

    2. (Δείτε 2 άλλες απαντήσεις σε αυτήν την ενημέρωση κατάστασης)

  3. Παιδιά δυστυχώς η περιπέτεια μας στην Λέφικ αναβάλλεται διότι ο Χουκ θα πάει διακοπές και εγώ φεύγω στις 12 ή 13 του μηνός. Άρα, από τον επόμενο μήνα :(

  4. Φάε το φαγητό σου γιατί θα έρθει Η Μακ Μαρία να σε πάρει..... Μπου!

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.