Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιθεωρητής Le Pit

Honored
  • Περιεχόμενο

    1663
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    4

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Επιθεωρητής Le Pit

  1. Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, ανακοινώνω την συμμετοχή μου για το φετινό comicdomCon στα περίπτερα των εκδοτικών οίκων Phase Productions και Εκδόσεις Καστανιώτη. Σάββατο 13/5 στις 18.00-19.00 Στην Phase Productions για υπογραφές στα τεύχη των ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ και το EPIFANY no 4. Κυριακή 14/5 17.00-18.30 Στις εκδόσεις Καστανιώτη για το noir comic ΠΑΣΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. Μεταξύ μας τώρα, αν φέρετε και άλλες παλιότερες δουλειές, ευχαρίστως να τις υπογράψω και όποιος θέλει ας περάσει απλά για κουβεντούλα η για έναν χαιρετισμό. Θα ήθελα να αφιερώσω την φετινή μου εμφάνιση στην μνήμη της αγαπημένης μου μητέρας , στην οποία χρωστώ τα καλλιτεχνικά μου βήματα και πάρα πολλά άλλα.
  2. Kαλησπέρα, συγνώμη για την καθηστερημένη απάντηση καταρχάς να ανακοινώσω ότι θα βρίσκομαι στο Athenscon το Σάββατο 26/11 στις 16.00-17.00 στο περίπτερο των εκδόσεων Καστανιώτη (και αργότερα στις 18.00-19.00 στο περίπτερο της Phase productions )..ενώ την Κυριακή 27/11 στο περίπτερο των εκδόσεων Καστανιώτη στις 18.00-19.00! Κατά δεύτερον για το κόμικ Δρακοδόντι από ότι είδα στο λινκ που έβαλες έχει μια περιγραφή, δυστυχώς δεν ξέρω κάτι άλλο και ούτε αυτά που έλεγε η περιγραφή ήξερα όμως φαίνεται όντως ενδιαφέρον! Αυτό που είχαν αναφέρει είναι ότι βγαίνει και ένα άλλο κόμικ από τον εκδοτικό ,θα πωλείται και αυτό στο Athenscon και επίσης οι δημιουργοί θα υπογράφουν τα μεσημέρια στο περίπτερο του εκδότη! Τα λέμε λοιπόν από κοντά με όποιους από εσάς περάσετε!
  3. Γενικά είμαι φαν του Μπλακσάντ και ότι και να βγει το απολαμβάνω, το σχέδιο και το χρώμα, επειδή είναι χειροποίητο και με παλιομοδίτικες τεχνικές είναι αυτό που ταιριάζει πολύ κοντά στα γούστα μου. Δεν ξέρω αν θα το χαρακτήριζα αριστούργημα, νομίζω ότι θα ήταν υπερβολή, άλλα όλες οι ιστορίες της σειράς είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Περιμένω το επόμενο... Νομίζω ότι η έκδοση αυτής η σειράς είναι σπουδαία κίνηση ματ από την εκδοτική ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ .
  4. Επιθεωρητής Le Pit

    BERLIN

    Το είχα βάλει στο μάτι πριν από πολύ καιρό ,άλλα πρόσφατα κατάφερα να το αποκτήσω! Κυρίως της σύνθετης τεχνικής του που περιλαμβάνει ένα συνδυασμό,ψηφιακών προγραμμάτων και εργαλείων, σχεδίου και γραφιστικής. Γενικότερα οι εικόνες είναι πολύ εντυπωσιακές, το σενάριο είναι καλογραμμένο χωρίς να διακρίνω κάποια εκπληκτική πρωτοτυπία, περισσότερο θα ξετρελάνει ίσως τους φανς του είδους. Παρότι είμαι λίγο παλιομοδίτης και λάτρης των παραδοσιακών τεχνικών απόλαυσα την εικονογράφηση ,νομίζω ότι αυτή η δουλειά είναι κάτι διαφορετικό από ότι έχει βγει μέχρι τώρα στην χώρα μας.
  5. Επιθεωρητής Le Pit

    NO PASARAN!

    Διαβάστηκε το πρώτο , αρκετά ενδιαφέρον, καθαρό σχέδιο "παλαιάς κοπής" , σε αφήνει σε αγωνία για το επόμενο, μάλλον θα το πάρω, είναι γενικά στα γούστα μου.
  6. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον ! Με ενημέρωσαν ότι ήδη έχει κυκλοφορήσει στα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία, εδώ και μέρες.
  7. Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα! Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω την συνεργασία μου και την κυκλοφορία ενός νέου κόμικ σε σενάριο του συγγραφέα αστυνομικών διηγημάτων Ιερώνυμου Λύκαρη ! Μετά από την επιτυχημένη σειρά «ελληνικά εγκλήματα», όπου ήταν μια συλλογή αστυνομικών διηγημάτων , ο γνωστός εκδοτικός οίκος αποφάσισε να προχωρήσει και στην δημιουργία ενός noir graphic novel. Mε φόντο μία σχετικά σύγχρονη Ελλάδα, ο κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ένας μαχητικός δημοσιογράφος όπου μέσα από τα μάτια του ξετυλίγεται μια δραματική αστυνομική ιστορία! Noir comic λοιπόν! Εκδόσεις Καστανιώτη ,κυκλοφορεί στις 31/10!!! Ανέβασα το ποστ και εδώ και στα σχέδια μου ,αν θεωρείτε ότι δεν ταιριάζει οι διαχειριστές ας πράξουν τα δέοντα! πάντως είναι κάτι καινούριο με την πιθανότητα να γίνει σειρά αστυνομικών graphic novels. Παραθέτω και μία γεύση !
  8. Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα! Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω την συνεργασία μου και την κυκλοφορία ενός νέου κόμικ σε σενάριο του συγγραφέα αστυνομικών διηγημάτων Ιερώνυμου Λύκαρη ! Μετά από την επιτυχημένη σειρά «ελληνικά εγκλήματα», όπου ήταν μια συλλογή αστυνομικών διηγημάτων , ο γνωστός εκδοτικός οίκος αποφάσισε να προχωρήσει και στην δημιουργία ενός noir graphic novel. Mε φόντο μία σχετικά σύγχρονη Ελλάδα, ο κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ένας μαχητικός δημοσιογράφος όπου μέσα από τα μάτια του ξετυλίγεται μια δραματική αστυνομική ιστορία! Noir comic λοιπόν! Εκδόσεις Καστανιώτη ,κυκλοφορεί στις 31/10!!!
  9. Kαλησπέρα σε όσους παρακολουθούν το θέμα , μετά από καιρό αδράνειας όσον αφορά προσωπικές δουλειές σε κόμικ, πήρα την απόφαση να δημοσιεύσω με την μορφή του webcomic κάποια πράγματα. Δουλεύω παράλληλα 4 ιστορίες και όποια τελειώσει πρώτη θα αναρτηθεί στα σόσιαλ μίντια και κυρίως στην σελίδα μου. Μία από αυτές είναι μία ιστορία που λαμβάνει χώρα στην Αίγυπτο του 1400πχ, επί της βασιλείας του Τούθμωση 4(Δ).
  10. Ευχαριστώ πολύ! 'Ήδη δουλεύω το επόμενο που θα παρουσιάζει πως φτιάχνουμε ένα κόμικ, με όλα τα στάδια του(περίπου 20...) από τις πρώτες σκέψεις και τα προσχέδια ,μέχρι την εκτύπωση και την διαφήμιση του εντύπου, απλά θα είναι πιο μεγάλο απο τα υπόλοιπα και με πολλή πληροφορία γι αυτό θα αργήσει λίγο! Επιπλέον θα μιλάει επαγγελματίας αφηγητής με καλύτερη ποιότητα ήχου.
  11. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την μονοήμερη εκδήλωση "1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ" , Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, "ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ" , Δημοκρίτου3 και Σαρανταπόρου στο Περιστέρι , πλησίον του μετρό. Η είσοδος του Φεστιβάλ είναι 3 ευρώ και θα έχει διάφορες εκδηλώσεις ,όπως παρουσιάσεις βιβλίων, διαδραστικά εργαστήρια, συναυλίες (από τις οποίες μία θα έχει επιπλέον αντίτιμο 10 ευρώ , ενώ οι υπόλοιπες είναι μέσα στην τιμή). Διοργανωτές εκδοτικοί οίκοι θα είναι οι εκδόσεις CAMBIA και οι εκδόσεις "Γλαρόλυκοι", με τις οποίες συνεργάζομαι τον τελευταίο χρόνο και έχουμε βγάλει μαζί 6 βιβλία. Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα παρουσιάσω και το εκπαιδευτικό σεμινάριο "ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΌΜΙΚΣ , ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ" στις 14.45, καθώς θα παιχτεί και μια ταινία μηκρού μήκους που παίζω το απόγευμα στις 18.00.
  12. Καλησπέρα, αυτό το φθινόπωρο ξεκίνησα ένα κανάλι εκπαιδευτικού χαρακτήρα που σχετίζεται με κόμικς, ταινίες, βιβλία, εικονογραφήσεις και τον τρόπο που φτιάχνονται αυτά από την ιδέα μέχρι την εκτέλεση. Αρχικά η ποιότητα δεν είναι κορυφαία άλλα σιγά σιγά θα βελτιώνεται. Αν θέλετε μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εδώ.
  13. Kαλησπέρα από μένα μετά από αρκετό καιρό, ανεβάζω ένα λινκ από το κανάλι μου στο yοutube το οποίο έφτιαξα το φθινόπωρο και έχει κάποια βιντεάκια που δείχνουν πως γίνεται ένα στόριμπορντ , ένα κόμικ , η εικονογράφηση ενός παιδικού βιβλίου και άλλα. Ο ήχος είναι αρκετά ερασιτεχνικός άλλα αυτό θα βελτιωθεί προσεχώς . Σιγά σιγά η ποιότητα θα βελτιώνεται.
  14. Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, επιτέλους πήρα κι εγώ τον Δράκουλα. Όντως είναι ένα χορταστικό graphic novel , ο Μαλκ στο κλασικό του στυλ όσο αφορά την θεματολογία τρόμου, ωραία σκηνοθετική ματιά και ροή και το σενάριο του Κ.Παπαδάκη καλοχτισμένο. Νομίζω ότι το δίδυμο σεναριογράφου- σχεδιαστή λειτούργησε εξαιρετικά και η έκδοση αξιοπρεπέστατη! Επίσης θετικό που όλο και περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι μπαίνουν στον χορό (και στον χώρο) των κόμικς.
  15. Καλησπέρα!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Χρόνια πολλά και από μένα στους εορτάζοντες!
  16. Επιθεωρητής Le Pit

    ΜΠΛΑΚΣΑΝΤ

    Έχεις ένα δίκιο ότι ίσως να είναι υπερεκτιμημένο , άλλα έχει μια αύρα κλασικού κόμικ., Το σενάριο ίσως αν το βλέπαμε σε μη ανθρωπόμορφους χαρακτήρες ίσως να ήταν ελαφρώς συνηθισμένο για το είδος, άλλα όλα τα στοιχεία μαζί και η εξαιρετική εικονογράφηση και να μην ξεχνάμε και το εξαιρετικό storytelling (δηλαδή τον ρυθμό αφήγησης, οι περισσότεροι κριτές αξιολογούν σενάριο και σχέδιο και αμελούν να κρίνουν τον τρόπο αφήγησης που μπορεί να απογειώσει ένα κόμικ ακόμη κι αν έχει μέτρια ιστορία) περισσότερο από το στόρι και όλη η ατμόσφαιρα που βγάζει του δίνει ένα ιδιαίτερο ύφος. Κάτι που συμβαίνει πχ και στο TORPEDO , δεν είναι αριστούργημα άλλα παρόλα αυτά έχει κάτι που σε τραβάει και ξεχωρίζει. Και είναι ακόμη απολαυστικότερο θεωρώ στην έκδοση της ελευθεροτυπίας στο μεγάλο φορμά.
  17. Επιθεωρητής Le Pit

    EPIFANY COMICS

    Tελικά το βρήκα στην γειτονιά μου, αν και υπάρχουν σημεία πώλησης που δεν έχει φτάσει, στο καινούριο τεύχος κάνω και εγώ ένα πέρασμα ,φιλική συμμετοχή σε μία από τις ιστορίες... Περισσότερα εντός του τεύχους, μετά και το τέταρτο άλμπουμ, νομίζω ότι το περιοδικό έχει βρει τα πατήματά του, το σχεδιαστικό επίπεδο της πλειοψηφίας των σχεδιαστών θεωρώ ότι είναι υψηλό, όπως και τα άρθρα και τα υπόλοιπα που έχω αρχίσει να τα διαβάζω και αυτά ενώ στην αρχή βαριόμουν. Ειδικά τα κείμενα για την ιστορία των κόμικς και τους θρυλικούς δημιουργούς, κάποιους από τους οποίους δεν τους γνώριζα άλλα είχαν τρομερή επίδραση στο μέσο ... και αν θυμάμαι καλά η καινούρια στήλη comic detective που προσπαθεί να διαλευκάνει κάποιο μυστήριο σχετικό με τα κόμικς είναι και αυτή ενδιαφέρουσα!
  18. Μετά από πολύ καιρό που έχω να αναρτήσω εδώ , λέω να βάλω μερικά σχέδια που έχουν να κάνουν με μία ιστορική μελέτη που έκανα την περίοδο της καραντίνας για την χρονολογική περίοδο του 1650-60. Τα σχέδια έχουν την μορφή κόμικ και πιθανόν κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον να συμπληρώσουν ένα άλμπουμ, αν και το σενάριο είναι ακόμη λίγο μπερδεμένο στο κεφάλι μου. Όποιος θέλει λοιπόν ας ρίξει μια ματιά και αν έχει απορίες ας με ρωτήσει, επειδή αν γράψω μακροσκελή κείμενα για όλες τις ιστορίες και τα πρόσωπα, πιθανόν να γίνω κουραστικός και να να κουραστώ και εγώ ο ίδιος!! Θα αφήσω απλά μερικές λέξεις κλειδιά ! Άγια Ρωμαική Αυτοκρατορία του Γερμανικού έθνους, Βασιλιάδες, Λεοπόλδος, Σαμουράι, Κοζάκοι, πειρατές της Καραιβικής. Οι τρεις σωματοφύλακες, μουσκέτα, ιππότες, Τατάροι , Οθωμανική αυτοκρατορία, Αγγλική εταιρεία ανατολικών Ινδιών.
  19. Καλή χρονιά σε όλους από μένα, ευχαριστώ θερμά όσους επέλεξαν την δουλειά που συμμετέχω στην κατηγορία της, μου κάνει εντύπωση η ισχυρή συσπείρωση στα 2 ιστορικής θεματολογίας κόμικς για 2 συνεχόμενες χρονιές! Με τα μεγάλα ονόματα να είναι πολύ πιο πίσω σε ψήφους, φαίνεται ότι ο μέσος αναγνώστης (στο φόρουμ τουλάχιστον που είναι όμως μια αντιπροσωπευτική μικρογραφία) στην κατηγορία ελληνικό κόμικ περιμένει αν δει και ελληνικό θέμα. Επίσης να πω ότι εκτιμώ τον υποψήφιο που πήρε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία, δηλαδή τον Καραμπάλιο που έδειξε τρομερή συνέπεια και παραγωγικότητα και μην ξεχνάμε ότι φτιάχνει και σενάριο και σχέδιο και χρώμα, κάνει σχεδόν τα πάντα μόνος του και αυτό είναι κάτι πολύ απαιτητικό και άξια έχει κερδίσει την αγάπη των αναγνωστών! Ένα μπράβο και στον @nikolas12 που απ΄΄ότι κατάλαβα έκανε την περισσότερη δουλειά γα να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός, άλλα ευχαριστώ και όσους άλλους ασχολήθηκαν και είχαν την όρεξη να δώσουν από τον χρόνο τους ,στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Σχετικά με τις άλλες κατηγορίες ,βρίσκω σχετικά αναμενόμενα τα αποτελέσματα και ελπίζω μέσα στην χρονιά να μπορέσω να διαβάσω περισσότερους τίτλους από την προηγούμενη!
  20. Επιθεωρητής Le Pit

    BLACKSAD

    Τελικά το παρέλαβα, δεν θα πω πολλά ,για μένα είναι ένα πολύ καλό κόμικ,, μπράβο στους εκδότες αν και έχω ένα παράπονο σχετικά με το μέγεθος και την εκτύπωση, που είναι λογικό όταν ένα χειροποίητο έργο που αν δεν κάνω λάθος φτιάχνεται το ορίτζιναλ σε 50 επί 70, χάνει απίστευτα όταν βγει σε 17 επι 24, σε καποιες σελίδες με σκοτεινά έχει βγει τόσο σκοτεινό με πολύ λάσπη στα γκρίζα που είναι πολύ δυσδιάκριτο το τι γίνεται και οι λεπτομέρειες στις σκοτεινές σελίδες χάνονται . Βέβαια επίσης κατανοώ ότι για να βγει όπως του αρμόζει αντί για 25 θα έκανε 50 ευρώ, οπότε σίγουρα θα το έπαιρναν πολύ λιγότεροι άλλα εδώ μιλάμε για πίνακες ζωγραφικής που πρέπει να αποδοθούν, όχι για ένα απλό κόμικ. Από τις ιστορίες αγαπημένη μου παραμένει η πρώτη παρότι είναι ίσως η πιο απλή, άλλα για κάποιο λόγο έχει τρομερή ατμόσφαιρα. Όλες όμως οι ιστορίες μου άρεσαν, η εκφραστικότητα των χαρακτήρων είναι καταπληκτική και γενικά είναι καλοφτιαγμένο κόμικ από όλες τις πλευρές.
  21. Τις προάλλες ήρθε στα χέρια μου το ληστές και σήμερα κατάφερα να το διαβάσω.... λόγω και του ότι αναφέρεται στην εποχή που είχε δουλέψει και εγώ τελευταία, είχα αρκετή περιέργεια να δω που μοιάζει και που διαφέρει από το δικό μας, οπότε έπεσα με τα μούτρα στην ανάγνωση! Αρχικά η τεχνοτροπία μου θύμισε κάπως το Γκαβρίλο Πρίνσιπ του Henrik Rehr. Γενικά πολύ ωραίο μπουκ, καταρχάς και πανέμορφη προσεγμένη έκδοση και το σχέδιο και το σενάριο σε πολύ καλό επίπεδο, ωραία τα υδατοδιαλυτά μελάνια και η ατμόσφαιρα που ταιριάζει στην θεματολογία και τίμια τιμή. Κειμενογραφικά είναι αρκετά λακωνικά και θεωρώ ότι οι συντελεστές επένδυσαν πολύ στην κινηματογραφική ροή. Έδινε την αίσθηση ότι βλέπεις ασπρόμαυρη ταινία. συνεχώς σκηνοθεσία και κινηματογραφικά τρυκς κάτα την εξέλιξη, κάτι που έχει πολύ ενδιαφέρον για κάποιον που δημιουργεί κι αυτός κάτι και μπορεί να μάθει και πράγματα, τώρα δεν ξέρω κατά πόσον ο μέσος όρος των αναγνωστών μπορεί να το εκτιμήσει αυτό πάντως οι σκηνές έχουν μελετηθεί και έχουν στηθεί με προσοχή και τεχνική. Για όσα προανέφερα λοιπόν το βιβλίο μου άρεσε και εύχομαι καλή επιτυχία!
  22. Επιθεωρητής Le Pit

    BLACKSAD

    Όντως παρόλα αυτά είναι πειρασμός και μάλλον θα το πάρω όταν βρω την ευκαιρία, επειδή το να έχω συγκεντρωμένο όλο το έργο σε τόμο με ψήνει.
  23. Επιθεωρητής Le Pit

    BLACKSAD

    Θα ήθελα να δώσω και εγώ συγχαρητήρια για αυτή την έκδοση, παρότι ακόμη δεν το έχω πάρει επειδή ήδη έχω τα 3 πρώτα που είχαν εκδοθεί παλιότερα από ελευθεροτυπία και αναρωτιέμαι αν είναι καλή κίνηση να δώσω το 25αρι για τα 2 τελευταία τεύχη μιας και τα 3 πρώτα τα έχω χιλιο διαβάσει και τα ξέρω απ έξω... Πάντως για όποιον δεν έχει τύχει να το πάρει, ή έχει πχ μόνο μία από τις ιστορίες επιβάλλεται να αποκτήσει με συνοπτικές διαδικασίες... για μένα είναι σίγουρα μέσα στα 10-15 πιο αγαπημένα μου κόμικς .
  24. Επιθεωρητής Le Pit

    EPIFANY COMICS

    Τελικά εγώ σήμερα το βρήκα! Καλορίζικο το νέο τεύχος , μια σύντομη κριτική... Καταρχήν να πω ότι η γενική γραφιστική οπτική, η επιμέλεια,τα κοψίματα στις σελίδες στα καρέ και όλα αυτά μ αρέσουν πολύ. Γενικά σαν ποιότητα έκδοσης όλα πολύ ωραία. Σχετικά με τις ιστορίες Οι ψίθυροι του Άδη= Αξιοπρεπέστατο κόμικ, ο Ζήκος αε καλή φόρμα όφο αφορά το πάνελινγκ , η ιστορία στα καλσικά μοτίβα ιστοριών τρόμου με πιο μοντέρνο αρτ και ιμπρεσιονιστικά χρώματα. Στρατιώτης Κέιν= Η περιπετειώδης σειρά του Κώστα Παντούλα, νομίζω με πιο εντυπωσιακό πάνελινγκ από άλλες φορές, προχωράει την ιστορία... ΧΙ ΠΑΝΚ = Οι παράξενες ιστορίες σου Βασίλη Λώλου , για ιδιαίτερα γούστα άλλα οκ έχουν τη φάση τους, στο χρώμα με εντυπωσιακή παλέτα κορεσμένων αποχρώσεων ,κάτι που έχει φορεθεί σαν αισθητική σε μεγάλο μέρος του περιοδικού. ΤΑLΟS = Ωραίο κόμικ, αν και σεναριακά ακόμη δεν έχω μπει σε ένα κλίμα, ίσως το πιο άρτιο mainstream σχέδιο και χρώμα. GRORROWL= Αλλη μια ιστορία τρόμου, άλλα με πιο καρτουνίστικο σχέδιο του Κάπταιν εν σχέση με του Ζήκου. ΟLDMAN TIME= Ιστορία του Δαλκίδη , με επιρροές μάνγκα. ΒLOOD CRACKER= Εξαιρετικό αρτ του Γέρκου ως συνήθως σε μία φουτουριστική ιστορία. STRIP CORNER= Κωνσταντίνου, Σκλαβενίτης ,Κοτσιφάκης,Παπαδόπουλος , Μακρυγιάννης, Κατσής , Σπύρος Ανδριανός και Elodie Ανδριανού σε ένα δισέλιδο με με στριπάκια που κάνουν πιο ανάλαφρο το σύνολο. Μου άρεσε αυτή η προσθήκη. Στήλη THE TRUE MASTERS= Άρθρο τουανδριανού για τον HERZE με πολύ ενδιαφέρουσες αναφορές στις επιρροές και στην κληρονομιά του, πολλές πληροφορίες δεν τις ήξερα! AFTER FRAMES= Αρθρο του Λαζαρίδη, ιδανικό για τους φανς των βιντεοπαιχνιδιών . THE COMIC'S CHEST= πολύ επιμορφωτική στήλη του Διονύση Τζαβάρα που κάθε φορά γράφει για μια σειρά κόμικ που είναι πιο ψαγμένη και ΄διευρεύνει τους ορίζοντες μας. ΧΟΥΜΟΥΣ= Ενδιαφέρουσα ιστορία σε κείμανα του Τάσου Σαμπάρ.
  25. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Εύχομαι καλή δύναμη και ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.