Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mandrake

Members
  • Περιεχόμενο

    7119
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    25

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Mandrake

  1. Η απόσταση από το σπίτι μέχρι το νηπιαγωγείο και από το σπίτι μέχρι το Δημοτικό ήταν ίδια περίπου απ' το σπίτι μέχρι τα δύο περίπτερα που ανέφερα, στενά ήταν, κίνηση ιδιαίτερη δεν υπήρχε στο δρόμο εκεί και στο 1 περίπτερο δίπλα ήταν και ένα μικρό πάρκο που παίζαμε. Κατά συνέπεια από το Νηπειαγωγείο δεν πήγαινα μόνος μου αλλά απ' την Πρώτη-Δευτέρα Δημοτικού σίγουρα! Άλλωστε σ' αυτές τις ηλικίες τι χαρτζηλίκι να έχω πια; Χεράκι-χεράκι πηγαίναμε και αγόραζα κόμικς, το ίδιο και με τον παππού μου όταν ήμασταν στο χωριό. Απλώς εγώ υποτίθεται "διάλεγα". Ο φίλος MARIELOS ήταν πιο άνετος το 1985 διότι μου ρίχνει σχεδόν 2 χρονάκια, όπως και ο Γιάννης (thor77). Έχεις απόλυτο δίκιο όμως, ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες δεν κινδύνευε κανείς να παίζει μπάλα στο δρόμο, ούτε να κάνει ποδήλατο όλη μέρα. Σήμερα δε μπορείς να περάσεις καν με το όχημά σου απ' τα παρκαρίσματα και έχει πολλή κίνηση, εφόσον ένα σωρό αυτοκίνητα αναγκαστικά παρκάρουν στα στενά αυτά και κάποια στιγμή θα πρέπει να μετακινηθούν. Αλλάξαν οι εποχές φίλε Χρήστο και δυστυχώς όχι προς το καλύτερο... Για όποιον έχει μικρά παιδιά, βέβαια, ευτυχώς που υπάρχουν και κάποια παιδικά πάρκα! Εμείς δεν είχαμε τότε και ο γονέας δε μπορούσε να μας ακολουθεί διαρκώς στους δρόμους.
  2. Εσύ φαίνεται ότι είχες γερό χαρτζηλίκι φίλε μου, διότι εγώ προφανώς δεν είχα ακόμη όντας 6-7 χρονών και είναι ζήτημα να μου είχαν πάρει έστω ένα άλμπουμ απ' αυτά της "Star Comics"... "Storm" θυμάμαι και είχα κάποια αλλά το πιο πιθανό να είχαν αναδιανεμηθεί και να τα πήρα μετά από χρόνια. Μετά το προχώρησα απ' τα "Μπλεκ", βέβαια! Πλέον έχω 1 άλμπουμ "Camelot 3000" μονάχα και απ' τα "Storm" μου λείπουν τα μισά, αλλά δε σκάω κιόλας εφόσον έχω διαβάσει τις ιστορίες απ' την έκδοση της "Esperos Comics". Τα "Camelot 3000" όμως είναι άλλο θέμα! Προσπαθώ να θυμηθώ το ψιλικατζίδικο που λες που ακριβώς ήταν... Επί της Έβανς ήταν δηλαδή; "Μετά το στενό" τι εννοείς; Πιο κάτω ή πιο πάνω; Πιο πάνω έχουμε το "Ράδιο Μακράκη" νομίζω. Πιο κάτω υπάρχει και μια δεύτερη στοά. Εκεί κοντά λες; Περίπου απέναντι απ' το "Lexis"; Εγώ εκείνα τα χρόνια έμενα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και πιο συγκεκριμένα του Μποδοσακείου (σ' εκείνη τη γειτονιά τέλειωσα Νηπειαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο μέχρι και την Β' τάξη) και κόμικς αγόραζα κυρίως από ένα ψιλικατζίδικο στα στενά όπως πας να βγεις προς Καλοκαιρινού, απέναντι απ' το φούρνο του Χατζή. Εάν δεν έβρισκα κάτι εκεί, αγόραζα και απ' το περίπτερο στο πάρκο πίσω απ' το "Μποδοσάκειο". Αν δεν έβρισκα ούτε εκεί πια, πήγαινα παραλιακή απέναντι απ' το "Ξενία". Όταν πήγαινα Γυμνάσιο πλέον αγόραζα κι από κει απ' έξω που είχε ένα περίπτερο (στο 6ο Γυμνάσιο, Παλιά Εμπορική) και στο Λύκειο πλέον σε διάφορα περίπτερα στις περιοχές Θέρισσος-Μασταμπάς-Κομμένο Μπεντένι (πάνω απ' την Πλαστήρα) αν και ψαχνόμουν γενικότερα μήπως βρω οτιδήποτε που είχε ξεμείνει κάπου. Στο ψιλικατζίδικο που λες παίζει να μην είχα μπει ποτέ μου... Δεν το φέρνω στο μυαλό μου καν αυτή τη στιγμή... Συγγνώμη Μηνά!
  3. Τα 2 λέει ότι εξαντλήθηκαν και τη "Μαύρη Χήρα" την πουλάνε με 75% έκπτωση στα 15€!
  4. Θα συμφωνήσω εδώ, εγώ το "Μπέρδεμα" για παράδειγμα το χρησιμοποιώ τόσο όταν διαβάζω κάτι με το οποίο ο ίδιος μπερδεύτηκα, όπως το χρησιμοποιώ κι όταν συμφωνώ με κάποιον ότι αυτό που καταδεικνύει είναι όντως μπερδεμένο και προβληματίζομαι κι ο ίδιος με την απορία του. Απ' αυτά που κατάλαβα απ' τα παραπάνω όμως είναι ότι ο @ Laz33 στα δικά μου σχόλια το χρησιμοποιεί για να δηλώσει ότι τα διάβασε με ενδιαφέρον! Πέρα απ' την πλάκα και εγώ για τον ίδιο λόγο που λένε οι περισσότεροι το χρησιμοποιώ. Σε γενικές γραμμές ας πούμε ένα βήμα πριν το "Διαφωνώ". Ή όταν τέλος πάντων δε συμφωνώ στα πάντα. Μπορεί να είναι ένα σημείο μονάχα αλλά να είναι τέτοιο σημείο που να μην το "προσπεράσω" με ένα "Like" και μόνο για τη συμμετοχή. Και όπως καταλάβατε το "Like" το βάζω και για τη συμμετοχή, για να δείξω ότι εκτιμώ αυτό που γράφεις ή ότι χαίρομαι όπως κυλά η συζήτηση, ας είναι και για τα πιο απλά ζητήματα. Δεν έπρεπε να παραμείνει στα Αγγλικά ως "Read" παρά να είναι πιο ξεκάθαρη στα Ελληνικά η λειτουργία του. Τα σχόλια τώρα που κάνουν τεράστιες παραθέσεις και δεν τα επεξεργάζεται κανείς παρά εμφανίζουν ξανά ένα σκασμό φωτογραφίες και "σεντόνια" αλλονών για να πουν μία και μόνο πρόταση, μία φράση ή ακόμα χειρότερα, μία λέξη, δεν παίρνουν ποτέ reaction από μένα και αν υπήρχε τρόπος να τα εξαφάνιζα από μπροστά μου μόνιμα (ακόμη κι αν μου άρεσαν σαν σχόλια), θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το λέμε χρόνια, ορισμένοι όμως συνεχίζουν το χαβά τους spamάροντας διαρκώς ανούσια με αποτέλεσμα να φτάσουν κάποια στιγμή να καταστήσουν το φόρουμ άχρηστο, στο οποίο θα ψάχνεις πάρα πολλές σελίδες για να βρεις αυτή τη μία πληροφορία. Δεν έχουν αποβάλει τη νοοτροπία των social media και την πληρώνουμε οι υπόλοιποι. Για να είμαι κι εντός θέματος όμως (το πρόβλημά του @ air nomad X υποθέτω ότι θα λυθεί εύκολα και γρήγορα με αυτό που πρότεινε ο @ Valtasar !), το "30 Θεοί του Ελληνικού Ποδοσφαίρου" είναι ένα ακόμα αυτόνομο βιβλίο (αναφέρω και άλλα αρκετά παραπάνω εδώ και μήνες...) που πρέπει να μεταφερθεί στη "Γενική συζήτηση" και να βγει, υποθέτω, από τη βάση δεδομένων! Εκτός κι αν υπάρχει και εκεί δυνατότητα να καταχωρηθεί κάποιο έντυπο με πινακάκι.
  5. Δεν τον στέλνεις πουθενά με αυτόν το σύνδεσμο.
  6. Mandrake

    DIARY OF THE LAST WOLF

    Μόλις είδα την παρουσίαση αυτή και προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει με αυτή την εκδοτική... Τόσο το ISBN που έχετε περάσει, όσο και το 978-156-971-591-8 που φαίνεται στο barcode του οπισθόφυλλου, με οδηγούν μέσω του "Goodreads" στο manga "Lone Wolf and Cub: The Moon in Our Hearts" (Volume 19) (2002). Αποκλείεται αυτά τα δύο να έχουν ίδιο ISBN! Τι στο καλό συμβαίνει; Αν μας βλέπει ο @ fidel ας μας πει τι συμβαίνει!
  7. Mandrake

    SUPER ΤΟΜ ΚΑΙ ΤΖΕΡΡΥ

    Δεν τα ρωτάνε αυτά φίλε μου... Εάν έχεις τη δυνατότητα να τη σαρώσεις ή να τη φωτογραφήσεις, αναμένουμε!
  8. Mandrake

    ΣΟΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Σας γράφω επάνω φίλε Χρήστο για ποιο λόγο επέλεξα να τα φέρω εδώ. Διαφορετικά θα έκανα κοπτοραπτική της φωτογραφίας της αγγελίας και θα ανέβαζα κάθε ομάδα ή χαρακτήρα στις επί μέρους σειρές, κάνοντας και στις τρεις παρουσιάσεις τα ίδια ερωτήματα... Εδώ συμπεριλαμβάνονται όλες αυτές οι σειρές, τα τεύχη ήταν έτσι κι αλλιώς ακέραια στους τόμους "Σουπερήρωες", επομένως εάν υπήρχαν μέσα θα υπήρχαν ΚΑΙ σε αυτά και ήταν η ιδανική παρουσίαση για να τα παραθέσω και να ρωτήσω μήπως τα θυμάται κανείς! Περιμένουμε τον @ james768 να δούμε αν πράγματι συμπεριλαμβάνονταν στη σειρά "Σκορπιός"!
  9. Και στο graphic novel φίλε μου μπαίνει το όνομα απλώς στη γενική πτώση και όχι στην ονομαστική επειδή είναι ο βασικός συγγραφέας του κειμένου, ώστε να δείξει ότι είναι ο δημιουργός του έργου αλλά όχι ο άμεσος του συγκεκριμένου που είναι προσαρμογή από κάποιον άλλον. Αυτό δεν καθιστά το όνομα του αρχικού συγγραφέα ως μέρος του τίτλου! Δε θα μπορούσε προφανώς να μην αναφερθεί καθόλου ο αρχικός συγγραφέας... Η ράχη τι λέει; Η ταυτότητα του κόμικ τι γράφει; Το "graphic novel" επίσης προφανώς και δεν είναι μέρος του τίτλου, αλλά το βάζει ο εκδότης στο e-shop του για να μη μπερδεύει τον πελάτη που δεν έχει φυσική επαφή με το έντυπο. Εσύ κι εγώ που θα το πάρουμε απ' το βιβλιοπωλείο δε χρειαζόμαστε την ένδειξη αυτή εφόσον έχουμε τη δυνατότητα να το πιάσουμε και να το ξεφυλλίσουμε! Ο τίτλος του είναι "Καπετάν Μιχάλης" και δεν αλλάζει το όνομα ενός έργου επειδή μεταφέρθηκε σε κόμικ, ούτε σε ταινία ή τηλεοπτική σειρά που έχουν άλλους σεναριογράφους από πίσω για την προσαρμογή του αρχικού κειμένου. Έχεις ήδη πολλά graphic novels με τον ίδιο τίτλο στην κατοχή σου που αναφέρονται οι συγγραφείς. Μόνο τα "Classics Illustrated" να πιάσεις στο σύνολο ή τα Γαλλοβελγικά "Φρανκενστάιν", "Μόμπυ Ντικ", "Τα Παιδιά του Πλοιάρχου Γκραντ" να πιάσεις, καταλαβαίνεις τι λέω. Εδώ ένιωσε την ανάγκη ο δημιουργός του κόμικ να δώσει έμφαση στον αρχικό δημιουργό του βιβλίου και γι' αυτό γράφει το όνομά του στη γενική πτώση και με μεγάλα γράμματα μπροστά μπροστά! Αυτό είναι όλο. Υ.Σ. Στις χιλιάδες παρουσιάσεις που υπάρχουν εδώ μέσα σε κόμικς, ποτέ δεν υπήρξε η ανάγκη να εμπλουτίζεται ο τίτλος ενός κόμικ προσθέτοντας τις λέξεις "graphic novel", επειδή πολύ απλά καταχωρούνται σε συγκεκριμένες κατηγορίες! Ξέρουμε ότι πρόκειται για κόμικς, δε χρειάζεται να υπάρχει κάποια ένδειξη γι' αυτό. Στο e-shop καλά το κάνει και το διαφοροποιεί ο εκδότης για το λόγο που εξήγησα παραπάνω.
  10. Όλα τα βιβλία του Νίκου Καζαντζάκη, δε γράφουν "Νίκος Καζαντζάκης" επάνω; Τότε ας βάλουμε σε όλα τίτλο "Νίκος Καζαντζάκης" και υπότιτλο τον τίτλο των βιβλίων! Τι λογική είναι αυτή πάλι; Και τι θα πει "να ξεχωρίζει απ' τα βιβλία"; Υπάρχει περίπτωση να πάει να το αγοράσει κανείς και να κάνει λάθος; Για να μη λέμε ότι να 'ναι όμως, ας δούμε πως το έχει ο εκδότης στο e-shop του.
  11. Αυτό ξαναπές το! Μια χαρά όλοι όμως και πολύ χρήσιμα ακόμη και τα off topic πολλές φορές αλλά και οι διάφορες κόντρες που κατά καιρούς υπήρξαν! Έκαναν την κοινότητα να ψάχνεται & να προβληματίζεται περισσότερο με επιπλέον θέματα!
  12. Mandrake

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Καλά, το ότι δε ξεμένεις, δε ξεμένεις! Υπάρχουν τόσες άλλες εκδόσεις που έχουν βγει από "Anubis" & "Οξύ", άλλωστε, όπως και "Μικρός Ήρως" πλέον και με εξαιρετικές ιστορίες σε όλες! Αν θέλεις υπερηρωικά δεν έχεις παρά να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Επιλογές υπάρχουν και μάλιστα πολλές! Σιγά μη σκάσεις γι' αυτήν εδώ αν δεν την κάνεις κέφι για όποιους λόγους δεν την κάνεις. Αυτή εδώ είναι ομολογουμένως φθηνότερη, βέβαια, από την άλλη περιορίζεται στον Spider-Man και μόνο.
  13. Ακριβώς αυτό! Δεν άντεξα στο πρώτο βίντεο και το πήγα στο τέλος, όπου εκεί δυστυχώς την πατήσαμε και οι δύο... Άσε που έχει spoilers και δεν ενδείκνυται να το παρακολουθήσεις προτού διαβάσεις τον εκάστοτε τόμο. Ακούμπησα τον οδηγό στην καρτέλα με τη σιλικόνη σε μια σακούλα για μεταφορά, κόλλησε και σκίστηκε σε δύο σημεία... Καλά, θα τον ξαναπάρω τον τόμο μελλοντικά μόνο γι' αυτό, απλά βαρέθηκα να πάω στα περίπτερα και είχα ήδη κάνει τη συνδρομή όπου δεν τον είχα προσθέσει. ΧΙΛΙΕΣ φορές καλύτερα τα βίντεο του φίλου @ Lord Makro , που μας λέει πέντε πράγματα ουσίας και έχουμε και συγκριτικά με παλαιότερες εκδόσεις! Εκτός κι αν έχεις κάνει συνδρομή ή τέλος πάντων έχεις σκοπό να τους πάρεις όλους έτσι κι αλλιώς φίλε μου. Και πάλι όμως, προσωπικά δε θα ήθελα spoilers σε όσες ιστορίες δεν έχω ξαναδιαβάσει...
  14. Mandrake

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Από την άλλη πάλι δεν είναι "συμφέρον μας ως αναγνώστες" να υποστηρίζουμε κάθε απάτη αρπαχτή που μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εκδοτική. Έτσι δεν είναι; Εάν είχαν τη σειρά "Ultimate Spider-Man", το σκέφτηκα 2-3 φορές τότε, αλλά είχα αποφασίσει ότι δε θα στηρίξω. Δεν είχε τίποτε σημαντικό άλλωστε, τους πρώτους πολλούς τόμους τους είχα ήδη από άλλη εκδοτική με άλλη μετάφραση και παρόλο που σ' αυτές τις περιπτώσεις δε λέω όχι και τ' αγοράζω τελικα ξανά, εκείνη τη στιγμή ήμουν αποφασισμένος. Ευτυχώς για τη "Radnet" (και για μένα φυσικά!) προχώρησαν με άλλη συλλογή.
  15. Είχα μερικές χάλια φωτογραφίες πρόχειρα & βιαστικά τραβηγμένες μαζί μου απ' το σπίτι μου (με περίμεναν κι έπρεπε να φύγω), απέχω πολύ άλλωστε απ' το να δείξω που έχω κάθε τι καθώς χρειάζομαι έπιπλα, πάντως έτσι πρόχειρα για το γαμώτο που μας τέλειωσε η σειρά... Εκεί λοιπόν έχω τοποθετήσει όσους έχω μέχρι στιγμής διαβάσει: κι εδώ βρίσκονται ακόμη ορισμένα προς ανάγνωση και μεταφορά στο σπίτι: Άντε, καλά να 'μαστε να δούμε κι άλλες υπέροχες ιστορίες μελλοντικά..! Κι εγώ σ' ευχαριστώ φίλε @ kaneda για τη δική σου συμβολή, μολονότι η αλήθεια είναι πως με τα spoilers έχω μεγάλο θέμα και πολλές κριτικές είτε εσένα, είτε του @ nikolas12 τις πιάνω αφού τα έχω διαβάσει. Δυστυχώς μπορεί μέχρι τότε να έχουν καταχωνιαστεί οι κριτικές σελίδες πίσω, βέβαια και να τις εντοπίσω ξανά πολύ πολύ μετά... Όπως και να 'χει, όμως, σ' ευχαριστώ για την όλη συμμετοχή σου σ' αυτό εδώ, όπως και όλα τα ενεργά μέλη, είτε μ' εκείνα που συμφωνούμε, είτε μ' εκείνα που διαφωνούμε! Δώσατε με τον τρόπο σας ζωντάνια σε έναν ακόμη απ' τους κόσμους που, απ' ότι φαίνεται, εκδοτικά πάει πολύ καλά και που θέλω να πιστεύω ότι θα με συντροφεύει για πάντα!
  16. Mandrake

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Δηλαδή δίνεις σημασία στη μετάφραση & στην επιμέλεια αλλά όχι στο ότι ΔΕ μπορείς να διαβάσεις κάτι για να κρίνεις αν έχει γίνει σωστή μετάφραση & επιμέλεια;
  17. Mandrake

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Θα σου πω εγώ τι λάθη έχει, διότι όλοι φαίνεται πως έχουν την τάση να τα στρογγυλοποιούν και δεν αναφέρει κανείς τα πραγματικά προβλήματα. Στο 2ο graphic novel παρατηρείται το κλασικό πρόβλημα πολλών αντίστοιχων των εκδόσεων της "Οξύ", όπου καρέ "κρύβονται" στο κέντρο μέσα στην κόλλα και φτάνεις σε σημείο να μη μπορείς να διαβάσεις σωστά κάποια συννεφάκια. Σε μία δεξιά σελίδα, μάλιστα, ενώ προφανώς δεν έχει πρόβλημα στο δεξί της μέρος με την κόλλα, το συννεφάκι με μέρος μιας λέξης έβγαινε εκτός σελίδας. Κοβόταν... Και φαντάσου ότι τα graphic novels αυτά είναι στο μέγεθος εκείνων της "Anubis"! Πιθανολογώ ότι είναι πρόβλημα που προκύπτει απ' το ότι οι τόμοι αυτοί κυκλοφορούν χαρτόδετοι από τη "Radnet" και όχι σκληρόδετοι. Σε ότι αφορά τουλάχιστον την κόλλα στη μέση δε θα υπήρχε πρόβλημα αν ήταν δεμένα σκληρόδετα, όπως είναι στην αυθεντική σειρά. Στην περίπτωση Todd McFarlane το σκίτσο πιάνει όλη τη σελίδα. Δεν έχει περιθώρια. Το 1ο graphic novel ήταν μια χαρά! Το 3ο θα το πιάσω πιθανόν αύριο και θα δω αν υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα. Αυτές τις μέρες έπεσε αραχνοανάγνωση διότι διάβασα της "Hachette" τα δύο "The Amazing Spider-Man: Το Νησί των Αραχνών" και το "The Amazing Spider-Man: Τέλος Εποχής", οπότε ευκαιρία να διαβάσω και την ιστορία με τους κλώνους! Ή τέλος πάντων μια απ' αυτές.
  18. Τι εννοείς φίλε μου; Ότι κάθε φορά το βρίσκεις ανοιγμένο στα περίπτερα; Σε ότι αφορά το "Read", προσωπικά το χρησιμοποιώ περίπου με την έννοια που λέει παραπάνω ο @ constantinople . Αλήθεια βρε @ ProfPhillipMortimer ; Τα crossovers λες ότι είναι για τα fanboys; Για τα events τι άποψη έχεις; Εγώ πάλι θα ρωτούσα το άλλο. Θα προχωρούσε κάτι στα κόμικς εάν δεν υπήρχαν crossovers & events; Ή με καμιά εικοσαριά επιλεγμένα run "καθαρίσαμε" με τη "Marvel Comics", αυτά ήταν και τέλος;
  19. Δεν αναφέρομαι στο σχόλιο που σε αποκαλεί troll Δημήτρη αλλά σε μια γενική εικόνα. Άλλωστε επεσήμανα τα υπόλοιπα με έντονους και υπογραμμισμένους χαρακτήρες, απλώς δεν αφαίρεσα το συγκεκριμένο διότι ήταν μικρό σχόλιο και το άφησα ως έχει... Εν τοιαύτη περιπτώσει ας αλλάξει αυτό το "κουβεντούλα" με κάτι τύπου "σεντονάρες" στον τίτλο του νήματος.
  20. @ Bilis δώσε μου τα φώτα σου πως να βάλω 2ο reaction εδώ. Ένα respect δε φτάνει και θα ήθελα κι ένα thumbs up! Σε ελάχιστες ημέρες μπήκα κι έσβηνα απ' το e-mail μου 250 σχόλια περίπου. που μου τα εμφάνιζε ανά σελίδα των 50. Έλεος... Skip όλα φυσικά και πάω 2 τελευταίες σελίδες.
  21. Mandrake

    ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΥΘΟΙ

    Αφού αποφασίσατε να τα ενώσετε, ας βάλετε τουλάχιστον ως υπερσειρά το "Παιδικά Εικονογραφημένα" ή να ονομάσετε τις δύο σειρές ως "Παιδικά Εικονογραφημένα: Αρχαίοι Μύθοι" και "Παιδικά Εικονογραφημένα: Κλασική Λογοτεχνία". Και όχι με πολλές αυτόνομες παρουσιάσεις βρε παιδιά σε κάθε σχόλιο, πάντοτε η πολιτική του φόρουμ ήταν να παραμείνει η παρουσίαση του πρώτου που τη ξεκινούσε και να συγχωνευτούν οι υπόλοιπες στην παρουσίασή του! Εδώ τι αλλάζει και πρέπει να είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα και για να τη διαβάσουμε ολόκληρη να πρέπει να το κάνουμε κατά μήκος της σελίδας;
  22. Mandrake

    ΣΟΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Δεν ήταν σίγουρα στη σειρά "Σουπερήρωες", λέω μήπως ήταν αυτόνομα στις επί μέρους! Όπως γράφω και παραπάνω, τα ανάρτησα εδώ λόγω ποικιλίας. Επομένως δεν τα θυμάται κανείς μας... Αυτά που είχες δει αγοράζονταν ή τα έπαιρνε ο πελάτης αν ήθελε δωρεάν; Πολλά ρωτάω το ξέρω, εξηγεί όμως γιατί μπορεί τελικά στην περιφέρεια να μην ήρθαν ποτέ!
  23. Mandrake

    ΣΟΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Και το περίεργο φίλε μου, είναι το εξής... Εκείνη γράφει ότι είναι του 1983 όταν οι σειρές "X-Men", "Οι 4 Φανταστικοί" & "Ιντιάνα Τζόουνς" ξεκίνησαν την κυκλοφορία τους το 1986! Εάν είναι σωστή σε αυτά που λέει, βασιζόμενος σε άλλες αγγελίες όπου είδα σωστές χρονολογίες, τότε μήπως κυκλοφόρησαν σε άλλα έντυπα της "Μαμούθ Comix" και λειτούργησαν ως διαφημιστικά, προετοιμάζοντας το κλίμα για αυτές τις σειρές; Αλλά που να ήταν πάλι; Στα "Αστερίξ"; Κι εγώ λέω ότι νομίζω πως τα θυμάμαι, η αλήθεια είναι όμως ότι τα έπαιρνα όλα απ' τα περίπτερα με τη σειρά μου και στο σπίτι έναν τοίχο τον είχα γεμίσει με αφίσες απ' τα Spider-Man, δε θυμάμαι κάπου να τα αφαιρώ και να τα κολλάω αυτά, ούτε σε τετράδιο, πουθενά... Ενώ τα αυτοκόλλητα του Σπάιντερ Μαν τα θυμάμαι! Ο @ Lord Makro μήπως θυμάται κάτι ή οι @ james768 , @ constantinople , @ ProfPhillipMortimer , ο @ konni ή κάποιος άλλος φίλος;
  24. Mandrake

    ΣΟΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Λοιπόν, αυτά σαν κάτι μου θυμίζουν, δεν πρέπει να τα έχω όμως ακόμη κάπου... Αναφέρομαι σε κάτι αυτοκόλλητα που μάλλον είχαν βγει μαζί με κάποια τεύχη υπερηρωικών της "Μαμούθ Comix" κι επειδή δεν ήξερα που αλλά και για να μη "μοιράζω" τη φωτογραφία σε τμήματα, τα καταθέτω εδώ: Αλιεύθηκαν απ' αυτήν εδώ την αγγελία. Εάν κάποιος θυμάται σε ποια τεύχη υπήρχαν, ας μας πει.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.