Μετάβαση στο περιεχόμενο

Jim®

Members
  • Περιεχόμενο

    2190
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    6

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Jim®

  1. Jim®

    Jim®'s ΠΑΠΙΟΣΧΕΔΙΑ!

    Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει 4 δεκασέλιδες, 3 πολυσέλιδες και μερικές μονοσέλιδες ιστοριούλες
  2. Απάντηση μετά από συνομιλία μας, σχετικά με την τύχη των all about history και how it works από τον εκδότη των περιοδικών Εν πρώτος δεν συνιστά ενόχληση να απαντώ σε ερωτήματα. Εξ όσων γνωρίζω γίνονται προσπάθειες με κάποιο τρόπο να συνεχιστεί η κυκλοφορία των περιοδικών μέχρι τώρα δεν γνωρίζω κάποια περαιτέρω εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση η οποία ενημέρωση επί αυτών θα υπάρχει στη σελίδα του περιοδικού. Συνυπογράφω τα σχόλια σας για το δυστυχώς των δύο έντυπων το υπόλοιπο το εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο. Η ιστορία με το Έθνος επιβεβαιώνει την γενικότερη κρίση της έντυπης ενημέρωσης. Φοβούνται πως είμαι μεγαλύτερος σας αλλά είμαι σε θέση συνεπώς να εκτιμήσω πως έντυπα με αυτή την ποιότητα δέκα η δεκαπέντε χρόνια πριν θα έκαναν πάταγο σε κυκλοφορίες. Στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτημα.
  3. Πράγματι, τι θα γίνει με τα All about History και How it works?? Τα λατρεύω αυτά τα περιοδικά! Κρίμα για την εφημερίδα και τον κόσμο, πάντως!
  4. Jim®

    ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΜΙΞ

    Αυτές οι εκδόσεις έφαγαν όλες πούλημα από εμένα όταν βγήκαν τα κοσμήματα της Fantagraphics
  5. Μετά το Secret Wars ποιο θα έχουμε; Και γενικά επειδή έχω χαθεί λίγο με τις μέρες, πότε θα κυκλοφορήσει ο επόμενος τόμος;
  6. Ελπίζω να προλάβουν να εκδοθούν όσοι περισσότεροι τόμοι μπορούν. Ήδη οι πωλήσεις των τόμων είναι στα τάρταρα και μυρίζει διακοπή
  7. Καλά νέα και για μένα το Kraven's Last Hunt μιας και το είχα καιρό το τομάκι στο μάτι!
  8. Ευχαριστώ! Είναι στο πρόγραμμα απλά τώρα προέχουν άλλα κόμικς και βιβλία
  9. Γνωρίζουμε ποιος ήρωας θα είναι στον επόμενο τόμο; Τα έχω όλα σε ζελατίνα και δεν τα έχω ανοίξει ακόμα!
  10. Η συγκεκριμένη ιστορία του Daredevil έχει εκδοθεί απο τις εκδόσεις Οξυ;
  11. She-Hulk και Dr Strange. Το θέμα είναι πως δεν βρίσκω τον τόμο του Γούλβεριν πουθενά στο Μοσχάτο. Ελπίζω να περίπτερα να μην σταματήσουν να φέρνουν την σειρά
  12. Και τελικά, μετά από χρόνια, ανακάλυψα πως η αγαπημένη DeAgostini που σημάδεψε την παιδική μου ηλικία με πολλές σειρές της, κατέβασε ρολά το 2016.
  13. Καλησπέρα αγαπημένοι! Αυτή τη περίοδο σχεδιάζω να αγοράσω αφυγραντήρα. Σκέφτομαι σοβαρά την πρόταση που είχε κάνει ο φίλος Phantom Duck για αυτον εδώ. Με ενδιαφέρει όμως να εξετάσω κι αλλες επιλογές και ειδικότερα για συσκευές που έχετε αγοράσει εσείς ή φίλοι σας και είναι/είστε ευχαριστημένοι! Δεκτές προτάσεις ανεξαρτήτου τιμής. Απλά κατά προτίμηση να μην είναι θορυβώδεις! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  14. Eννοείται ρε παιδιά πως αγαπάμε το τζέρτζελο και όλες τις σχετικές συζητήσεις για τις εκδόσεις, τα κομικ κτλ. Αυτό είναι και το αλατοπίπερο του φόρουμ. 8 χρόνια που είμαι μέλος, απολαμβάνω αυτές τις συζητήσεις όσο τίποτα. Δεν θα ήταν το ίδιο αν απλά παραθέταμε πληροφορίες χωρίς να σχολιάζουμε
  15. Δεν νομίζω να δούμε χαρακτήρες και ήρωες που ΔΕΝ έχουμε δει στο mcu και γενικότερα στον κινηματογράφο. Πιστεύω εκεί πατάνε κυρίως. Αλήθεια, ξέρουμε συγκεκριμένα ποια μέρα παίζει να βγει το Deadpool;
  16. Jim®

    PUBLIC

    Εννοείται πως πατήσαμε κόμικς. Αλλά πατήσαμε και βιβλία και ταινίες μαζί
  17. Eγώ πάλι με εσάς που έχω μπλέξει τσίμπησα και τον τόμο του καλύτερου κ@λου της Αμερικής, παρόλο που δεν το είχα στο πλάνο. Όπως και να χει, σχετικά με το θέμα της αυτοτέλειας που αναφέρθηκε, δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι στην πλειοψηφία τους τα υπερηρωικά κόμικ. Και ενώ με Marvel έχω ελάχιστη επαφή, με την DC παίρνω πτυχίο οπότε είμαι συνηθισμένος πως σε αρκετές ιστορίες δεν κλείνει 100% η υπόθεση. Οπότε απλά χαλάρωσε, πάρε μια ζεστή σοκολάτα τώρα που πιάνουν σταδιακά και τα κρύα και απόλαυσε το ταξίδι! Βάζω στην άκρη 20άρικο για Deadpool και X-Men!!
  18. Jim®

    JUSTICE

    Μόλις αγοράστηκε. Αρχικά με ξενιζε η τιμή αλλά τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του καθώς είναι πολύ ντουκι! Ανυπομονώ να το διαβάσω!! Επίσης είναι απίστευτο που σαν grammar nazi που είμαι, έπεσα πάνω στο ορθογραφικό με το που άνοιξα τυχαία το τομακι. Και στο White Knight είχα δει κάτι μαργαριτάρια. Ελπίζω να μην απογοητευτώ.
  19. Πολύ χαίρομαι που θα βγάλουν Thor καθώς θα γλιτώσω άλλο ένα δεκάρικο Τα Captain America και Thor τα προσπέρασα. Ανυπομονώ για Deadpool και X-Men όμως!
  20. Jim®

    JUSTICE

    Το θέμα είναι πως το JUSTICE και όλα τα DC από Οξύ είναι αποκλειστικότητα των Public! Οπότε δεν έχουμε καν επιλογή να τα βρούμε από αλλού! Τόσο με το Shazam, όσο και με το American Alien αλλά και τώρα με το JUSTICE έχω μεγάλο πρόβλημα να τα βρω.
  21. Νομίζω πως όλοι πάμε επι τούτου να πάρουμε τα συγκεκριμένα τομάκια και οι περιπτεράδες το ξέρουν οπότε δεν σκάνε και ιδιαίτερα να τα έχουν φάτσα φόρα επειδή ακριβώς πουλάνε. Και τα 3 τομάκια τα βρήκα ύστερα από ερώτηση στον περιπτερά. Ο τελευταίος άνοιξε μια καταπακτή, κατέβηκα καμία εικοσαριά σκάλες με πυρσούς στους τοίχους και βρήκα το Avengers δίπλα σε μια αραχνιασμένη στοίβα με παλιά ΚΟΜΙΞ, το Snyder Cut του Justice League και το Άγιο Δισκοπότηρο.
  22. Jim®

    Joker (2019)

    Παραθέτω από CNN Greece για το τζέρτζελο που έγινε με την ταινία στις ελληνικές αίθουσες Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση Joker: Τι κατέθεσαν οι καταγγέλλουσες Την υπηρεσιακή τους ιδιότητα επικαλέστηκαν οι δύο γυναίκες οι οποίες κάλεσαν την αστυνομία για παρέμβαση σε κινηματογράφους όπου παρακολουθούσαν την ταινία Joker ανήλικοι, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό, προχτές το απόγευμα από το εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι και χτες το απόγευμα από τον κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ», στην Κυψέλη, επικοινώνησαν με την Άμεση Δράση οι δύο γυναίκες, χρησιμοποιώντας την ιδιότητα τους, ανέφεραν ότι ανήλικοι έβλεπαν την ταινία που είναι ακατάλληλη και ζήτησαν την παρέμβαση της Αστυνομίας για να εφαρμοστούν τα νόμιμα.Στα σημεία μετέβησαν αστυνομικοί των τοπικών τμημάτων, οι οποίοι μπήκαν στις αίθουσες την ώρα της προβολής και διαπίστωσαν την αλήθεια των καταγγελιών. Ειδικότερα, στο Mall, βρέθηκαν επτά ασυνόδευτοι ανήλικοι, ενώ στην Κυψέλη βρέθηκαν οκτώ ασυνόδευτοι ανήλικοι και τέσσερις με τους γονείς τους.Οι επτά του Mall οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, όπου κλήθηκαν οι γονείς τους και τους παρέλαβαν. Στο Τμήμα οδηγήθηκε και ο υπεύθυνος του κινηματογράφου, μαζί με την υπάλληλο του Υπουργείου, η οποία έδωσε κατάθεση.Όπως ισχυρίζεται στην κατάθεση της η υπάλληλος, υπήρχαν στην υπηρεσία της καταγγελίες από πολίτες ότι τα παιδιά πηγαίνουν και βλέπουν τη συγκεκριμένη ταινία. Για τις καταγγελίες αυτές, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, ενημερώθηκε εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε εντολή να γίνουν έλεγχοι.Και οι δύο υπάλληλοι ανέφεραν ότι στο πλαίσιο αυτό πήραν εντολή από την προϊσταμένη τους να προχωρήσουν στους ελέγχους.Στην περίπτωση του Mall, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του υπευθύνου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.Στη δεύτερη περίπτωση, η υπάλληλος, η οποία ανέφερε τα ίδια στους αστυνομικούς που κάλεσε, δεν ζήτησε να προχωρήσει το θέμα, γι’ αυτό έγινε μόνο καταγραφή του περιστατικού και των ανηλίκων και κλήθηκαν οι γονείς τους οι οποίοι τους παρέλαβαν. Ποια είναι η γνώμη σας επί του θέματος; Και για να γελάσουμε και λίγο
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.