Μετάβαση στο περιεχόμενο

lurker

Members
  • Περιεχόμενο

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος lurker

  • Γενέθλια 03/11/1977

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.toonmel.com/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2772 προβολές προφίλ

lurker's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

263

Συνολική φήμη στο GC

  1. Η Europress είχε τη διαχείριση του περιοδικού, το γράφει και στο οπισθόφυλλο. Περισσότερα στριπάκια του ΞΕΝΙΑστου Κόσμου μπορειτε να δείτε στη σελίδα μου στο facebook που ανεβάζω συχνά.
  2. Όχι, δεν βγηκε δεύτερο τεύχος. Απλά, αν θυμάμαι κι εγώ καλά, είχε ξανακυκλοφορήσει λίγο μετά μαζι με ένα άλλο βιβλίο της ίδιας εκδοτικής, το FantaZOO.
  3. lurker

    ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    Ορίστε και το trailer για τον τέταρτο τόμο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες.
  4. Και το σχετικό trailer: https://www.youtube.com/watch?v=PYx-BVsU8f0
  5. Και το trailer για να πάρετε μια μεγαλύτερη γεύση... https://www.youtube.com/watch?v=-hgope_idKM
  6. lurker

    PENTHOUSE

    Την περίοδο 2003-2008 δημοσιευόταν στο περιοδικό Penthouse από την εκδοτική Δάφνη Επικοινωνίες και για ένα διάστημα από την Σιγμα Αλφα Μι, μια σειρά ερωτικών χιουμοριστικών κόμικς μου, κυρίως τετρασέλιδων ιστοριων και τον τελευταίο χρόνο δισέλιδων. Ήταν κυρίως παρωδίες γνωστών ταινιών, παραμυθιών, αρχαίων μύθων, με χαρακτηριστικούς τίτλους όπως "Κάποτε Στη Στύση", Η Σούπερ Τσούλα", "Ο Κοκκινοψω**τσας", "Τα Πα**ρια του Καρχαρία" κ.α. Σας επισυνάπτω δυο από αυτά τα κόμικς ώστε να πάρετε μια γεύση.
  7. COMICDOM review απο τον Αριστείδη Κώτση: http://www.comicdom....views-31-01-13/
  8. Helloooo! Το κομικ κυκλοφορεί τις μερες αυτές και σε βιβλιοπωλεία στη Θεσσαλονίκη, περισσότερες λεπτομέρειες στο δεύτερο trailer:
  9. DJO! Φτιάξαμε και trailer για το κομικ...........Ιδού:
  10. lurker

    JUNGLY-Υστερίες Της Ζούγκλας

    JUNGLY-Υστερίες Της Ζούγκλας Δημιουργός: Άκης Μελάχρης Έγχρωμο 32 σελίδες με 120 κόμικ στριπς ISBN: 978-618-80402-0-5 Τιμή: 5.90 € Τελικά ο κόσμος δεν τελείωσε... Έτσι, με ανακούφιση, μπορώ να σας πληροφορήσω ότι στα ράφια των ενημερωμένων βιβλιοπωλείων αυτές τις γιορτινές μέρες θα βρείτε το επετειακό αλμπουμάκι της κόμικ σειράς "JUNGLY: Υστερίες Της Ζούγκλας", καθώς φέτος συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την πρώτη της online εμφάνιση στο filaki.gr με τον τίτλο "Ιστορίες Της Ζούγκλας"........και μετά απ 'αυτό το νέο... έχετε αρχίσει να μετανοιώνετε που ο κόσμος δεν τελείωσε.... (Αναζητήστε το στα βιβλιοπωλεία: Άγκυρα Πολυχώρος, Ευριπίδη, Παρ' Ημίν, Πολιτεία, Πρωτοπορία, Χριστάκη, Comicstrip, Jemma Press, στην Πάτρα από την Animatic Vision Comics shop και σύντομα στην Θεσσαλονίκη)
  11. Γεια σας! Το Σαββατο που μας περασε, η σειρα συμπληρωσε 10 χρονια δημοσιευσης στους Ερευνητες της Καθημερινης. Ποσταρω εδω το σχετικο επετειακο κομιξακι.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.