Μετάβαση στο περιεχόμενο

indiana goofy

Members
  • Περιεχόμενο

    28
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από indiana goofy

  1. Θα ειναι η πρωτη φορα που θα παω στο athenscon και γενικα σε καποιο conversion, γιαυτο δεν ξερω πως ειναι.. Γενικα για να παρεις ενα αυτογραφο τι χρειαζετε? γιατι θελω να μου υπογραψει η Roberta Migheli το ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ απο τα μεγαλα σηριαλ που εχω.
  2. Το τιμησα και εγω μονο και μονο γιατι ο βασιλιας των λιονταριων ειναι απο τα αγαπημενα μου της ντισνευ. Εχω και ενα πιο παλιο απο τη σειρα κλασικα αριστουργηματα.
  3. Ειμαι περιπου 7 χρονια μελος του GC και μπορει να μην ειμαι πολυ ενεργο μελος στα σχολια, ωστοσο διαβαζω και περναω παρα πολλες ωρες εδω μεσα και εχω παρα πολλες αναμνησεις γιατι ουσιαστικα ημουν απλα ενα παιδι τοτε, που ειχε ξεκινησει να καταλαβαινει οτι του αρεσουν τα κομικς και το να βρισκω ενα τετοιο μερος σε μια εποχη που τοτε ειχα πρωτογνωρισει και το ιντερνετ ηταν πολυ υπεροχο για μενα, οποτε μπορειτε να φανταστητε τι αναμνησεις μπορω να εχω εγω και αλλα ατομα εδω μεσα... Χρονια πολλα
  4. ξερουμε αν θα πεχτει στους κινηματογραφους ?
  5. indiana goofy

    THE INFINITY GAUNTLET

    Ναι αυτο ηταν! Μπερδεψα το (1 απο τα 3.....1 εως 3..) Τελος παντων, αν εχω καταλαβει καλα τα κομικ της μαρβελ βγαινουν σε μινι σειρες δλδ δεν νομιζω να υπαρχει καποια σειρα που να συνεχιζει καιρο ετσι δεν ειναι?
  6. indiana goofy

    THE INFINITY GAUNTLET

    Ηδη το παραγγειλα στο public της περιοχης μου ευχαριστω Ναι ειμαι απολυτος σιγουρος, το εξωφυλλο ελεγε τομος 1/3 και τιτλο ειχε the amazing spiderman.
  7. indiana goofy

    THE INFINITY GAUNTLET

    Απο που μπορω να το προμηθευθω? Εννοω παιζει να το πετυχω στο περιπτερο της γειτονιας μου πχ? Και μιας και ειπα για το περιπτερο της γειτονιας μου.. ετυχε και ειδα προχτες ενα τομο amazing spiderman 1/3 ξερετε περι τινος προκειτε , αν εχει καλη ιστορια δλδ. ευχαριστω !
  8. Εδω και περιπου 7 χρονια αγοραζω μονο κομικς της ντισνευ αλλα τωρα τελευταια με τον ερχομο του avengers infinity war και γενικα το ενδιαφερον μου προς το marvel cinematic universe μου εχει μπει η ιδεα να αρχισω να διαβαζω και κομικς της marvel.. Με αυτον τον τομο πιστευω θα ειναι μια καλη αρχη αν και θα μου φανει λιγο παραξενο πιστευω.. Τελος παντων ξερετε ποσο περιπου κοστιζει αυτος ο τομος ?
  9. Σημερα πηγα στο περιπτερο που ψωνιζω και ολοι ψαχνανε την καθημερινη.. δεν υπηρχε ουτε μια τις ειχαν παρει ολες. Αλλα καπου καταχονιασμενη ηταν η εφημεριδα με το πρωτο τευχος το οποιο μου ελλειπε οποτε πηρα αυτο και δεν εφυγα με αδεια χερια
  10. Το πηρα και εγω και μου αρεσει παρα πολυ και το παχος και το χαρτι και ολα!!! Το τριτο τευχος ειναι την κυριακη παλι με τιτλο ΦΑΡΟΥΕΣΤ
  11. Εχασα το πρωτο τομο και δεν μπορω να το βρω τωρα σε περιπτερα ξερετε τι μπορω να κανω για να το βρω? Μηπως πρεπει να το παραγγειλω η υπαρχει αναλλακτικη λυση? ευχαριστω!
  12. Λοιπον η δυσκολοτερη ψυχικη στιγμη της ζωης μου μεχρι τωρα ηταν πριν 2 χρονια οταν με επιασε η μανα μου να καπνιζω Και η σωματικη στα 13 οταν με εστειλε ο πατερας μου να παω κατι τουβλα στο χωραφι και επεσαν πανω στο ποδι μου.
  13. Εγώ πάλι κάνω συλλογή με τα anime που έχω δει
  14. 3) shaman king - Lenny 2) one piece - Zoro 1) god of war - Kratos Θα ηθελα να βαλω και εικονες αλλα μου βγαζει αυτο το μηνυμα: Δεν επιτρέπεται να βάλετε αυτόν τον τύπο εικόνας σε αυτό το φόρουμ.
  15. χαχαχα εχει πολυ πλακα οντως ο πιτ ειναι φανταστικος
  16. 1)Dragonball Z 2)One piece 3)Dragonball GT 4)Shaman King 5)Yu-gi-oh 6)pokemon :yahoo:
  17. indiana goofy

    Pokemon: 6th Generation [ Nintendo (2013) ]

    Για οσους παιζουν ποκεμον και δεν το ξερουν εχει βγει η εκτη γενια και με 2 νεα παιχνιδια ονοματι Y&X και τα δυο καινουρια θρυλικα ποκεμον λεγοντε Xerneas και Yveltal επισης εχουν ανακοινωθει και τα 3 σταρτερς, οποιος δεν με πιστευσει μπορει να μπει στο serebii.net η απλως με ενα googlαρισμα και να βεβαιωθει. Τα νεα παιχνιδια θα κυκλοφορισουν τον Οκτωβριο οποτε εχουμε χρονο μεχρι τοτε. Αντε παρτε και μια εικονα
  18. εγω εχω συλλογη νομισματων απο τον πατερα μου και επισης γραμματοσημων, δεν ξερω αν ατο μετριετε σαν συλλογη αλλα μικρος επερνα kinder εκπληξη και εχω πολλες ολοκληρωμενες σειρες παιχνιδιων οπως τις χελωνες και τα δεινοσαυρακια (αν τα ξερετε)
  19. Μπορει και να ειναι ασχετο αλλα ανακαλυψα οτι ειχα ξεχασμενο το πρωτο τευχος του Μικυ Εξερευνητη "Βορεια Αφρικη" και τυχαινει να εχω και το πρωτο τευχος του Μικυ Εξερευνητη επανεκδοση και παρατηρησα οτι εχει διαφορετικο τιτλο "Αφρικη 1"
  20. indiana goofy

    Goku vs Luffy

    Ηθελα να βαλω αλλα δεν ηξερα πως γινετε
  21. indiana goofy

    Goku vs Luffy

    Λοιπον εφτιαξα αυτο το θεμα γιατι το one peace και το dbz ειναι τα 2 ανιμε που εβλεπε μικρος στην τηλεοραση και μου φερνουν νοσταλγια. Πειτε ποιο σας αρεσει πιο πολυ και γιατι. Εγω δεν μπορω να διαλεξω ενα απο τα δυο για τον λογο που ανεφερα πιο πανω. Goku vs Ντρεϊκ!!!
  22. Εχω το κλασικα 25 αλλα η καθε σελιδα ειναι αποκολημενη Μια φορα το κρατουσα για να το διαβασω και μου επεσε απο τα χερια, αντε να βαλω τις σελιδες με τη σειρα
  23. indiana goofy

    ένα ενδιαφέρον καρέ

    Το πρωτο μου thread ναιιι. Λοιπον, εχω μια απορια σχετικα με το μεγαλα σηριαλ τευχος 21 σουπερ ηρωες. Στη τελευταια σελιδα και στο τελευταιο καρε λεει καποιος: ωραια! ο ανθρωπος απο το μελλον εφυγε! το σχεδιο για την κατακτηση του κοσμου μπορει να τεθει σε εφαρμογη! Εσεις νομιζετε οτι αυτο το καρε υπαρχει εκει απλως για να εχει μεγαλυτερο σασπενς ή οτι ακομα και υστερα απο 4 σχεδον χρονια θα μπορουσε να υπαρξει κατι σαν σουπερ ηρωες 2? Επισης στο μεγαλα σηριαλ τευχος 25 οι ενδοξοι προγονοι του Γκουφυ και σελιδα 235 ο Μικυ θετει ενα ερωτημα σε εναν μελλοντικο απογονο του Γκουφη: (Το γεγονος οτι ο ιντιανα και ο γκουφυ προερχονται απο τον 21ο αιωνα φαινεται οτι σας εχει συγκινησει ιδιαιτερος, γιατι ειναι τοσο σημαντικο?) και ο αλλος παει να του απαντησει: (Αν αναλογιστει κανεις αυτο που προκειται να συμβει στην εποχη σας...) και εκεινη την στιγμη του κλεινει το στομα ενας και του λεει: (σταματα δεν εχει γινει ακομα, δεν γινεται να το μαθει!) και μετα δεν ξαναναφερεται σε αυτο. Τι σημαινει αυτο? Γιατι οι συγγραφεις κομικς βαζουν τετοια αναπαντητα ερωτηματα? Γραψτε την αποψη σας.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.