Μετάβαση στο περιεχόμενο

brave

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

brave's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

41

Συνολική φήμη στο GC

  1. αυτη ειναι η ιστορα, αλλα την προσπερασα γιατι οι σελιδες που εβλεπα στα σκαναρισματα δε μου τη θυμιζαν ... Βεβαια εχω να τη διαβασω απο 7-8 χρονων το 82 οποτε συγχωρουμαι μαλλον Ευχαριστω πολυ
  2. Προσπαθω μεσω INDUCKS να βρω με διαφορους τροπους ου βρισκεται μια ιστορια (δυστυχως τον τιτλο τον εχω ξεχασει) αλλα δεν τα εχω καταφερει γι αυτο καθε βοηθεια θα ειναι πολυτιμη. Η ιστορια εχει να κανει με καποιο ακεφαλο αγαλμα που βρηκε ο Γκουφυ (νομιζω σκαβοντας τον κηπο του αλλα δεν ειμαι σιγουρος) και που αποδωθηκε σε καποιο προγονο του Ολυμπιονικη ξερει κανεις ποια ιστορια ειναι αυτη?
  3. brave

    ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ [ PHANTOM DUCK ]

    Σωστα εχεις δικιο, μαλλον εγω δεν το διατυπωσα σωστα. Για το χωρο των κομιξ του Ντισνευ επρεπε να πω...
  4. Βασικα ο απλοικος χαρακτηρισμος τσιγκουνης ειναι πολυ επιφανειακος. Ο Σκρουτζ ειναι ψυχωτικος συλλεκτης χρηματων
  5. brave

    ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ [ PHANTOM DUCK ]

    Ναι, ο batman και ο Φαντομ εχουν κοινο στοιχειο οτι δεν εχουν υπερδυναμεις αλλα στηριζονται στα γκατζετακια τους (ο ενας με τα λεφτα του, ο αλλος με τη βοηθεια του Κυρου) αλλα οπως και να χει ενας τετοιου ειδους ηρωας εχει λογο υπαρξης οταν πρεπει να απονεμηθει δικαιο το οποιο ειναι εκτος νομου, διαφορετικα ειναι εντελως αχρηστος. (σε λιγο θα μας τον δειξουν να πεταει και σουπερ χημικα σε διαδηλωτες )
  6. brave

    ΦΑΝΤΟΜ ΝΤΑΚ [ PHANTOM DUCK ]

    Κατα τη γνωμη μου η εμφανιση του Φαντομ ηταν θετικοτατη εξελιξη στην ιστορια των κομιξ, αλλα μονο οπως αυτος εμφανιζεται στις πρωτες ιστοριες οπου δεν ειναι ο καλουλης υπερηρωας αλλα ενας εκδικητης με προσωπικοτητα ο οποιος δρα στις γκριζες περιοχες του νομου. Η μετατροπη του ως υποχειριου του νομου κατεστρεψε εντελως αυτο τον ηρωα, και οι μετεπειτα ιστοριες δεν εχουν κανενα απολυτως δεσιμο με τις αρχικες. Ετσι ο αρχικος ηρωας ο οποιος ξεκινησε ελπιδοφορα στη βιλα των Ροδων με κανονικη προσωπικοτητα καταντησε ενας ακομη καλουλης απροσωπος υπερηρωας στα πρωτυπα του -εντελως απαραδεκτου υπερηρωα κατα τη γνωμη μου- Σουπερμαν, και ουσιαστικα μετατραπηκε σε εναν ηρωα που δεν εξυπηρετει τιποτα το σπουδαιο μια και ηδη υπηρχε ο πολυ πιο διασκεδαστικος Σουπερ-Γκουφυ. Προσωπικα ειχα αγαπησει τις ιστοριες του Φαντομ και μολις ειδα την 180 μοιρων μεταστροφη του επαθα κυριολεκτικα σοκ. Κατα τη γνωμη μου παντα, ενας υπερηρωας εχει λογο υπαρξης οταν απαιτειται να υπαρξει δικαιοσυνη εκει οπου δεν μπορει να επεμβει ο νομος και καπως ετσι ξεκινησε η ιστορια με το υπερηρωικο alter ego του Ντοναλντ, αλλα στην πορεια τον καταντησαν το ακριβως αντιθετο... κριμα...
  7. ευχαριστω παιδες, βλεπω οντως η κοινοτητα ειναι ζωντανη κι αυτο ειναι πολυ θετικο
  8. brave

    να μαι κι εγω

    οκ αν κι εχω κανει εδω και καιρο εγγραφη τωρα κανω πρωτο post... Με λενε Νικο και ειμαι απο μικρος comic - maniac. Πριν μερικα χρονια εχασα μια τεραστια ποσοτητα βιβλιων και comics (παρα πολλες κουτες με συνολικο βαρος πανω απο εναμισι τονο)! απο μια βλακεια μου να αφησω ολο το βραδυ το φορτηγακι που ειχα δανειστει για τη μετακομιση μου ξεκλειδωτο με τη βεβαιοτητα πως κανεις δε θα αγγιξει βαρυες κουτες που περιεχουν βιβλια... Τωρα εχω ξεκινησει παλι σιγα σιγα τις συλλογες μου με 10% αγορες και 90% download σε ψηφιακη μορφη (οχι δεν θεωρω καλυτερο το ηλεκτρονικο απο το αλληθινο χαρτι, απλως θεωρω πως καποια πραγματα καλο ειναι να τα εχεις εστω και σε αυτη τη μορφη απο το να μην τα εχεις καθολου). Υπαρχουν βεβαια καποιες σειρες που θελω να τις βρω σε original εντυπη εκδοση... αλλα σιγα σιγα..
  9. brave

    test

    test 1 2
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.