Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nerethil

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Nerethil

  • Γενέθλια 12/10/1987

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Nerethil's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

9

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλημέρα σε όλους. Σαν μέλος των Umi & Sora, είπα να διευκρινήσω κανα 2 πραγματάκια και να ξεκαθαρίσω κάποιες απορίες (και να ευχαριστήσω τον Phantom για το post του). Παιδιά, δεν θα μπορούσα να το έχω θέσει καλύτερα από τον zoo. Όπως διευκρίνησε στα cosplay party πας ντυμένος σαν τους αγαπημένους σου χαρακτήρες ενώ στο cafe μας απλά αράζεις και πίνεις τον καφε σου, όσο οι αγαπημένοι σου χαρακτήρες σου σερβίρουν το οτιδήποτε έχεις παραγγείλει. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως αν μια μέρα αποφασίσεις να πας οπουδήποτε ντυμένος σαν Darth Vader(ή Son-goku για να μπούμε και στην σωστή θεματολογία) και περάσεις απο το event μας εμείς δεν θα σου επιτρέψουμε να κάτσεις επειδή δεν είσαι ντυμένος σαν νορμάλ άνθρωπος . Εν ολίγοις, παρ'ότι αυτό είναι ένα cosplay cafe έχουμε ήδη λάβει απαντήσεις απο πολλά παιδιά οτι θα έρθουν ντυμένοι. Εμείς σαν Umi & Sora, δεν έχουμε προτιμήσεις. Αν θέλετε να έρθετε φορέστε το οτιδήποτε. Σας περιμένουμε στο Fnac
  2. Nerethil

    300 (2006)

    Λοιπόν κόσμε...Μόλις γύρισα από την ταινία...Κυριολεκτικότατα...Δεν μπορώ να θυμηθώ καλυτερη ταινία στην ζωή μου...Πείτε με εθνικιστή, η ακόμα και τυφλό...Εγώ ένα ξέρω... Μέχρι πριν απο 2:30 ώρες η αγαπημένη μου ταινία ηταν το Lord of the Rings: The fellowship of the ring. Τα γούστα μου δεν άλλαξαν, το top 5 μου όμως σίγουρα άλλαξε!!! Εκπληκτική σκηνοθεσία, απίστευτη φωτογραφία, τρομερά καλοδουλεμένη στο γενικότερο σύνολο της... Πραγματικά, ακόμα και όσοι απο εσάς πιστεύετε πως δεν αξίζει την προσοχή σας, σας προτείνω, αν σκοπεύετε γενικά να την δείτε, πηγαίνετε στο cinema... Μην κάνετε το λάθος να την νιοικιάσετε... Ειναί μία ταινία που της αξίζει άνετα μια θέση στην μεγάλη οθόνη!
  3. Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! Έχω ήδη κοιτάξει τους κανόνες !!! Αλλά αυτή η απάντηση που δίνω είναι μόνο και μόνο για να πω... ΖΗΤΩ Ο ΒΟΛΟΣ! Δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ! Μπορεί να μένω αθήνα, η μητέρα μου όμως είναι βολιότισσα και περνάω κάθε μου καλοκαίρι στις αλυκιές!!! Δυστυχώς πρέπει να φύγω για τώρα!!! Και πάλι ευχαριστώ!!
  4. Γειά σας λοιπόν κόσμε, και χαιρετίσματα!! Πραγματικά έμεινα άφωνος όταν έμαθα πως υπάρχει ελληνικό forum που ασχολείται με comic και δεν ανοίκει σε κάποιο κατάστημα...Να σας πω και την αλήθεια, το site το έμαθα τελείως στην τύχη. Θα περίμενα, πως μια τόσο μεγάλη κοινότητα θα ήταν γνωστή... Μάλλον είμαι πολύ πίσω ακόμα... Τέλος πάντων, ελπίζω να ανέχεστε τους manga/ anime fan σε αυτό το forum γιατί ανήκω σε αυτήν την κατηγορία... Διαβάζω και δυτικά comic φυσικά, αλλά σε περιορισμένο αριθμό.Καλώς σας βρήκα λοιπόν, και ελπίζω να μην είμαι ανεπιθύμητος εδώ!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.