Μετάβαση στο περιεχόμενο

aristos_ma

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος aristos_ma

  • Γενέθλια 06/13/1986

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    aristos_ma@hotmail.com
  • Yahoo
    aristos_ma@yahoo.gr
  • Skype
    m_arka_6

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

aristos_ma's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

48

Συνολική φήμη στο GC

  1. Εγώ απολαμβάνω το διάβασμα κόμικς στο δωμάτιο μου.. ξαπλωμένος στο κρεββάτι μου... Επίσης ο καναπές είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για... μελέτη Καλοκαίρι με τη ζέστη προτιμώ το μπαλκόνι.. κούνια ή καρέκλα Στην παραλία είναι απολαυστικά αλλά με προσοχή να μην πάθουν τίποτα τα κόμικς... Γενικά με το διάβασμα κόμικς χαλαρώνω και μου αρέσει να το συνδυάζω με καταστάσεις χαλάρωσης και ηρεμίας Να συμπληρώσω και τον "θρόνο"
  2. Χαχαχαχα... Όντως Αθήνα γράφω.. Δεν έχεις και άδικο.. Απλά εκεί σπούδαζα και έχω και σπίτι... Τελευταίους μήνες έχω κατέβει επαρχία, στο χωριό μου. Αργολίδα είμαι για να σου λυθούν όλες οι απορίες.. Πάντως και Αθήνα που ήμουν το προηγούμενο ΣΚ δεν βρήκα και πολλά πράγματα.. μόνο το Μίκυ Μάους... Από Μεγάλα Σήριαλ τίποτα
  3. Εγώ πάντως βρήκα εδώ στην επαρχεία το Κόμιξ, το Ντόναλντ και το Μίκυ.. Από Μεγάλα Σήριαλ μόνο το Φάντομ έχει έρθει... Περιμένουμε μέσα στη βδομάδα να έρθουν τα Εκατομμύρια..
  4. Εγώ πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αν κάποιος με βλέπει να αγοράζω ή να διαβάζω κόμιξ.. Διαβάζω από πολύ μικρός και είμαι φανατικός με τα Disney. Γενικά ακούω κάποια σχόλια από τους δικούς μου του στυλ ''τι τα θέλεις όλα αυτά τα κόμιξ''.. Επίσης θίγουν και λίγο το οικονομικό.. Με τους φίλους μου δεν έχω πρόβλημα.. Ίσα ίσα το λέω και μόνος μου ότι έχω πάρα πολλά κόμιξ και ότι κάνω συλλογή.. Υποστηρίζω αυτό που κάνω και μου αρέσει.. Κάποιος μάλιστα μου ζήτησε όλα τα Αστερίξ να τα διαβάσει.. Μία βδομάδα έκανε Επίσης έχω και μερικούς φίλους που διαβάζουν κόμιξ.. όχι τόσο φανατικά αλλά καταλαβαίνουν και δεν τους φαίνεται παράξενο αυτό που κάνω. Στο περίπτερο δεν έχω πρόβλημα.. μάλλον ο περιπτεράς με κοιτούσε λίγο περίεργα στην αρχή.. Στον δρόμο δε με πειράζει να κρατάω τα κόμιξ στο χέρι.. μάλιστα περνάω και από μέρη που έχει κόσμο.. δεν ξέρω αν με κοιτάει κάποιος περίεργα αλλά και πάλι δεν με ενδιαφέρει και τόσο.. Πιστεύω ότι είναι κάτι ωραίο.. Πρέπει να το υποστηρίζουμε και δεν πρέπει να νιώθουμε άσχημα ή να ντρεπόμαστε.. Εξάλλου ποιος είπε ότι τα κόμιξ είναι για μικρά παιδιά.. Κυρίως είναι για μεγάλα παιδιά καθώς περνάνε νοήματα που ένα μικρό παιδί δεν τα καταλαβαίνει..
  5. Εγώ πάντως δε βρήκα τίποτα το ΣΚ που πέρασε.. Είχαν τελειώσει??? Τα είχαν μαζέψει??? Δεν ξέρω.. Πάντως εδώ ήρθε το Φάντομ Ντακ νομίζω Δευτέρα.. και μάλιστα σε ζελατίνα.. δεν νομίζω να ήταν έτσι και στην Αθήνα..
  6. Μεγάλο το πρόβλημα με την επαρχεία... Μόλις προχθές παραλάβαμε τον τόμο με τον Φάντομ Ντακ.. Ήμουν Αθήνα το ΣΚ αλλά δεν βρήκα κάτι στα περίπτερα.. Προφανώς τα είχαν μαζέψει.. Για το Φάντομ Ντακ έχω να πω ότι είναι ένα αρκετά καλό τομάκι.. Έχει μερικές καλές ιστορίες.. Βέβαια λείπουν κάποιες κλασικές αλλά οκ.. Ο χρωματισμός είναι καλός... αλλά και πάλι τα 6.50€ είναι αρκετά... Τι να κάνουμε.. Έτσι κι αλλιώς ο Τερζό μας τα παίρνει κάθε χρόνο.. Περιμένω και τα υπόλοιπα τομάκια αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για τα περισσότερα.
  7. Σπουδαία νέα Θα βγουν σε μεγάλες ποσότητες ή όποιος προλάβει???
  8. Πολύ καλή ιδέα και ένα σενάριο με ένταση και δράση. Καλές οι παρατηρήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω. πιστεύω οτι αυτό το σενάριο μπορεί να σταθεί (με καποιες διορθώσεις) στο χώρο των Ντίσνεϋ κόμικς. Επίσης συμφωνώ με τον φίλο evilgeorge οτι είναι πολύ δύσκολο να σχεδιάσεις ή να γράψεις ιστορίες με παπιά και γενικά της Ντίσνεϋ. Συνέχισε την πολύ καλή δουλεία και περιμένουμε και άλλες ιστορίες Ο Ρόσα δεν απάντησε ακόμη??
  9. Λίγο δύσκολο οι περιπτεράδες να έκαναν κάτι τέτοιο. Πιο πιθανό θεωρώ να αγόρασε κάποιος χονδρέμπορας μεγάλο μέρος απο το στοκ του Τερζόπουλο, να τα έκανε τομάκια και να τα τοποθέτησε σε κάποια περίπτερα..
  10. Εγώ θα τιμήσω όλες τις καλοκαιρινές εκδόσεις με μια μικρή επιφύλαξη για το μανγκα. Δεν μου άρεσαν και ιδιαίτερα τα προϋγούμενα τομάκια. Απο εκεί και πέρα περίμενα πως και πως τη Ζωδιακή Πέτρα. Φοβερή ιστορία, είχα πολλά χρόνια να τη διαβάσω και την έψαχνα. Τα προϋγούμενα τομάκια του Αρχοντα των Μάγων μου άρεσαν πολύ οπότε πιστεύω οτι και αυτό θα είναι σούπερ. Το Μουντιάλ πιστεύω είναι μια ευχαριστη ιστορία για το καλοκαίρι Γκούφυ : Φοβερός αλλά δεν πιστεύω να είναι κάτι διαφορετικό απο όσα έχουμε δει. Καλό είναι οτι βλέπουμε μερικές ιστορίες μαζεμένες Π.Α.Π.Ι πολύ γέλιο οι ιστορίες με Φέρθυ και Ντόναλντ Τζούνιορ: Η αλήθεια είναι οτι περίμενα ένα τομάκι με τον Τζούνιορ και περιμένω πολλά απο τη συγκεκριμένη έκδοση Ξέχασα κάποιο ??? Το θέμα με τις κομμένες ράχες στα κόμικς του Τερζόπουλου με ενοχλεί αφάνταστα γιατί σχεδόν όλα τα τομάκια έχουν κάποιο πρόβλημα.
  11. Περίεργο αυτό για τον Τερζόπουλο. Ειδικά αν δεν είναι και με τη σειρά τα τεύχη και είναι οτι είχε στο στοκ. Μου θυμίζει κάτι παλιά Ποπάυ που ήταν σε τόμους (3-4 τεύχη μαζί) αλλά τουλάχιστον ήταν με τη σειρά.
  12. Πολύ καλή σειρά και μακάρι να έρθει κάποια στιγμή και στην Ελλάδα στο κοντινό μέλλον. Η αλήθεια είναι οτι με όλες αυτές τις εκδόσεις που ήδη κυκλοφορούν θα είναι πολύ δύσκολο για πολλούς να προσθέσουν αυτή τη σειρά στη συλλογή τους, πόσο μάλλον αν κυκολφορεί κάθε εβδομάδα. Μια καλή ιδέα είναι να βγαίνει κάθε μήνα. Πάντως και εγώ το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνει κάποια κίνηση απο τον Τερζόπουλο τώρα
  13. Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου. Θα συμφωνήσω με τον duck σε κάποια θέματα. Ούτε εγώ πρόκειται ποτέ να πουλήσω τα ταλαιπωριμένα Ντόναλντ και Ποπάυ που έχω γιατί ακριβώς αυτά μου ξυπνάνε μνήμες απο τα παιδικά μου χρόνια. Τότε που πρωτοάρχισα να διαβάζω κόμικς όπου έβρισκα (η παραλία είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να το κάνεις αυτό) Τα καινούργια που παίρνω όμως τα προσέχω αρκετα και κάνω ότι μπορώ για να παραμείνουν τέλεια, χωρίς όμως να στερηθώ τις ευχάριστες στιγμές που μου προσφέρουν
  14. Παραπάνω ακούστηκαν πολλοί ωραίοι τρόποι για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν σε καλή κατάσταση τα αγαπημένα μας κόμικς. Προσωπικά εγώ χρησιμοποίησα box και έβαλα κάποια κόμιξ που θεωρώ οτι έχουν αξία μέσα σε ζελατίνες. Δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα την τοποθέτηση όλων των κόμιξ μέσα σε Box-ζελατίνες αλλά θα γίνει και αυτό σύντομα. Πιστεύω οτι τα κόμικς πρέπει να μένουν σε βιβλιοθήκες για να μπορούμε να τα διαβάζουμε χωρίς κόπο και το σημαντικότερο να τα βλέπουμε και να τα καμαρώνουμε
  15. aristos_ma

    Γεια σε όλους

    Γεια σε όλα τα παιδιά. Με λένε Αριστοτέλη και είμαι αρκετό καιρό στο forum αλλά δεν σας είχα συστηθεί. Μου αρέσουν περισσότερο τα κόμικς της Disney και της Μαμούθ. Ελπίζω να περάσουμε καλά.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.