Μετάβαση στο περιεχόμενο

whiteulver

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος whiteulver

  • Γενέθλια 02/04/1979

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

whiteulver's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

72

Συνολική φήμη στο GC

  1. κοναν ο βάρβαρος Νο 73 στα 25 ευρώ; Αν δεν είχε και το σχίσιμο στην γωνία πόσο θα το έδινε; Άλλο ένα εδώ το τελευταίο τεύχος της σειράς κοναν ο βάρβαρος στα 10 ευρώ άμεση αγορά. Και το κοναν special τόμος #1 στα 15 ευρώ. Το περίεργο είναι πως τα 3 αυτά αντικείμενα προέρχονται απο 3 διαφορετικούς χρήστες.
  2. Τον ειχα σταμπαρει τον τυπο, ο οποιος εχει αρκετό υλικο και το πουλάει πανάκριβα σε site δημοπρασιών. Αλλά αυτή τη "λαμογιά" που κάνει δεν το περίμενα! Καλά υπάρχουν και άτομα που πεφτουν στην παγίδα και αγοράζουν;;; Απλα τα πραγματα, μην του πουλάτε τιποτα, ούτε σε αυτον ουτε στους ομοίους του.
  3. Melandros, ωστε εσυ το σηκωσες ολο το μαγαζι Πάντως, πιστεύω, οτι καλά κάνει και προφυλάσσει (με τον δικο του τροπο) τα comics. Δεν ειναι και οτι καλύτερο για εμας που προσπαθούμε να βρούμε παιδικές αναμνήσεις, να τα χρυσοπληρώνουμε απο μεταπωλητές, και εδω υπάρχουν αρκετοι που είναι φαρμακεία.
  4. Πήγα σήμερα στο εν λόγω βιβλιοπωλείο για να αγοράσω καποια τεύχη της anubis απο την σειρα "αρχαίοι μύθοι". Τον ρώτησα αν έχει παλιά τεύχη comics απο modern times, καμπανά κλπ. Οι τιμές του μου φάνηκαν λογικές και τις παραθέτω παρακάτω. Γενικά, απο οτι μου ειπε, οι τιμές του ειναι απο αυτούσια μετατροπή απο δραχμές σε ευρω (πχ 350δρχ cover price => 1 ευρω) Όντως όπως αναφέρει και ο stepgios, είχε: - αρκετά τεύχη καμπανά, τα σπάνια, (Σπαιντερ μαν, Κοναν, Βάρβαροι, Αιρον μαν) απο τα τέλη του '70 (10 ευρώ) - modern times (Αιρον μαν, X-men, Thor, Σπαιντερ μαν). (1 ευρω τα πιο πολλά) - Επίσης και Μπλεκ απο δεκαετία του '70 με 5ευρω Εγω πήρα καποια τευχη modern times που μου ελειπαν (καμια 10ρια και μου τα αφησε 1ευρω/τευχος). Από modern times, δεν έχει μεγάλη ποικιλία τευχών, αλλα τα έχει σε πολλά αντιτυπα (15-20). Το ίδιο και με τα σπανια του καμπανά. Ευγενικός και εξυπηρετικός ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου, με άφησε με την ησυχία μου στο υπόγειο να διαλέξω ότι τεύχη ήθελα. Σίγουρα θα τιμησω στο μέλον τα τεύχη Βαρβαροι και Conan του καμπανά, και ίσως και τα Σπάιντερ μαν.
  5. Η αποθήκη του είναι γυρω στα 500 μετρα απο το μετρό, σε ενα υπογειο πολυκατοικιας. δες εδω Οπως λεει και ο leonidio τα εχει ταξινομημένα τα τευχη, δηλαδη εκει που ψαχνεις σε μια στοιβα μια συγκεκριμένη σειρα δεν θα βρεις ασχετα τευχη απο αλλες σειρες.
  6. Ειναι δηλαδη και η γυναικα του στο κολπο; Τον ειχα συναντησει παλιοτερα κι εγω και πηρα καποια τευχη κοναν. Προσφατα πήρα και καποια αλλα τευχη. Του εστειλα email στο kellys και στην απαντηση υπεγραφε ως Σωτηρης. Για αυτο υπεθεσα οτι ειναι το ιδιο ατομο. Παντως οτι εχω παρει απο αυτον, πανω απο 2 ευρω / τευχος δεν εχω δωσει. Μαλλον ειναι φαραμακειο σε ορισμενες σειρες όπως Κομιξ και Μικυ Μαους.
  7. Η κυρια... kellys εμφανίζεται ως ssotos στα αλλα site δημοπρασιών ibid και 124sold. Είναι δηλαδή το ίδιο ατομο, το οποίο έκανε "σεφτε" σε αυτό το τόπικ
  8. Να 'σαι καλά, τα λινκς φαινονται οντως μια χαρα. Σε περιπτωση που στο μελλον, και αν χρειαστει, εχε το σαν tip.
  9. Για να αλλαξεις τα links το shoutbox, φτιαξε τις κλασεις ως εξης: #shoutbox-shouts-table td a{ } #shoutbox-shouts-table td a:hover{ } Με αυτο τον τρόπο μπορεις να ορίζεις ο,τι θες μόνο για τα links που υπάρχουν στο shoutbox
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.