Μετάβαση στο περιεχόμενο

keanu

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος keanu

  • Γενέθλια 09/06/1984

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

keanu's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

3

Συνολική φήμη στο GC

  1. BoHeGeHa ψηφισα και το εκανα και επιλεγμενο skin. καλο και το subblack αλλα πολυ εντονο.τo techno πολυ απλοικο και συνηθισμενο.
  2. χαιρομαι που διαβαζω αυτο το θεμα γιατι μετα απο τοσα χρονια μου δινει απαντησεις αυτο με την αλλαγη ονοματος ποτε δεν καταλαβα τι ακριβως εγινε και γιατι. anyway μετα απο τοσα χρονια δε βρισκω ωραιο ονομα ουτε το μουργοι ουτε το λυκοι,αλλα ουτε θεωρω λυση το μουργολυκοι. ειναι παντως χαζη ιδεα να αλλαξεις το ονομα μετα απο τοσα χρονια
  3. παιδια ευχαριστω για τισ πληροφοριες(και κυριως yosimitsu που ανοιξες το θεμα) γιατι ελπιζω το cdisplay να μου λυσει τα χερια.γενικως χρησιμοποιω το ACDsee αλλα αν ειναι η εικονα μεγαλυτερη απο την αναλυση της οθονης δε με βολευει. θα προτιμουσα κατι σα το acrobat,που κατεβαινει με το scroll του ποντικιου.
  4. keanu

    ακομα ενα νεο μελος

    καλημερα κι απο μενα(ειναι κυριακη πρωι τωρα που γραφω) ειμαι νεο μελος,με λενε θανο,καλως σας βρηκα θα θελα να δω αν υπαρχουν εδω πιο πολυ για κομιξ τυπου disney,βαβουρα,mad ισως και archie αν υπαρχει(ειδικα σε αυτο ειχα κι εχω μεγαλη αδυναμια και δε μπορεσα να βρω on line τπτ,ουτε ξενα) :Prrr: ευχαριστω που με δεχτηκατε ως new member,ελπιζω συντομα να γινω και full (υγ:μια δυσκολια την εχω με τα ελληνικα,αφου εχω καλομαθει με τα greeklish αλλα προσπαθω)
  5. Ακομα ενας απο το bluewhite εψαχνα στα κομιξ τους, βρηκα τον ντοναλντ κι εκει ελεγε τη φραση κλειδι ''Για τα επόμενα τεύχη και πολλά περισσότερα κόμικς ελάτε στο Greekcomics.gr---> Ο Παράδεισος των κόμικς'' ε και δεν ηθελα και πολυ ανυπομονω να δω τι παιζει αν και εχω μπερδευτει λιγακι...δε βαριεσαι?θα ξεμπερδευτω :ρ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.