Μετάβαση στο περιεχόμενο

marios1957

Members
  • Περιεχόμενο

    621
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από marios1957

  1. Εκτός απ' το επίσημο πρόγραμμα παρουσιάσεων,μέχρι τη τελευταία στιγμή είναι όλα ανοιχτά στις διαπραγματεύσεις με τους δημιουργούς. Κάποιοι δεν θέλουν να πούνε τι θα παρουσιάσουν,κάποιοι το φυλάνε για έκπληξη,κάποιοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι θα πρωτοπαρουσιάσουν.
  2. "Το Τσόφλι πήρε μπρος" λοιπόν,είμαστε στο 2° τεύχος και αισιοδοξούμε στην περιοδικότητά του.
  3. Κι επειδή δεν υπάρχει αν δεν το πουν τα media,ιδού!
  4. ...κι έλα να στο εκδώσω!
  5. marios1957

    R.I.P. Μιχάλη...

    Έφυγε ο Πρωτοψάλτης,γνωστός αναρχικός εκδότης,αλλά και comics (Freak Brothers,Ο Μικρός Τυμπανιστής). Έπινε πολύ,κάπνιζε πολύ,έφυγε όπως έζησε:Χωρίς συμβιβασμούς. Θα τον θυμάμαι με αγάπη,από παιδάκια ήμασταν παρέα. Η κηδεία του θα γίνει στο νεκροταφείο Αγ.Αναργύρων,αύριο στις 17:30.
  6. Γιατί δεν τα βγάζεις μόνος σου; Άμα τραβάς ζόρι,έλα για καφέ να σου πούμε πως.
  7. Τους έσκισε την πατροπαράδοτη Έκθεση Βιβλίου,που είναι ακριβώς απέναντι...
  8. marios1957

    ASTERIX

    Δεν το βλέπω να συμπληρώνει δεκάδα.....
  9. Μπα,δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση οι τσιμπιστερές,τεμπελιά μάλλον το κόβω.
  10. Μ´ αρέσει ότι πρέπει να το "πει" ο Λαμπράκης για να θεωρηθεί γεγονός,λες κι είμαστε μακρυά. Η σύλληψη,οργάνωση,στήσιμο,συντονισμός,καλλιτεχνική επιστασία,κλπ,κλπ,ανήκει στην Αναστασία,συμμετέχουν δε ο Βασίλης (του ΚΨΜ) και ο Σύλλογος των Ελλήνων Αρχαιολόγων. Ο κατάλογος (τι κατάλογος,εγκυκλοπαίδεια μιλάμε) θα έχει αυτοτελή κομιξάκια μέσα και θα πωλείται στη διάρκεια (και μετά...) της έκθεσης. Πριν ακόμη οριστικοποιηθεί το όλο project,η Αναστασία ζήτησε βοήθεια απ´ όλη τη "σκηνή",αλλά άλλος είχε δουλειές,άλλος θα απαντούσε οριστικά όταν αποφάσιζε,άλλος δεν ενδιαφερόταν,οπότε άμα φας πόρτα δυό-τρεις φορές,μουλαρώνεις και το αποτέλεσμα ήταν το onewoman show.
  11. marios1957

    Ξαναδουλεύει το biblionet

    Λάθος ή trollιά; http://biblionet.gr/book/194296/Κατσαφάνας,_Δημήτρης_Γ./Το_πνεύμα_του_Μυστρά
  12. Κάποιος σερβιτόρος ρώτσηε σε κάποιο εστιατόριο τον Πικάσο,δείχνοντάς του μιά μουτζαλωμένη με στυλό χαρτοπετσέτα, "δάσκαλε,δικό σου έργο είναι αυτό;" και ο τρισμέγιστος το ...υπογράφει με τη μία και του το δίνει πίσω,λέγοντάς του: "τώρα,ναι".
  13. λοιπόν Πάντα αρωγός στις αναζητήσεις μου Δημήτρη,ευχαριστώ. 6.40€ λοιπόν τελική τιμή.
  14. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
  15. 10% συνήθως δίνουμε σ´αυτά που έχουμε καλύτερους όρους αποπληρωμής και μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους. Υπάρχουν σε μας προ'ι'όντα που δεν έχουν καν έκπτωση στην αναγραφόμενη,επειδή η τιμολογιακή πολιτική του αρχικού προμηθευτή (εκδότη) αποσκοπεί στην άμεση εξόντωσή μου. Φαντάσου δηλαδή ο εκδότης να μου δίνει 20% έκπτωση στη χοντρική και η λιανική του στα δικά του μαγαζιά (και δυό-τριών κολλητών του) να είναι 40%!Ευτυχώς αυτά μετριούνται στα δάχτυλα του χεριού απρόσεκτου χειριστή πριονοκορδέλας... Θα μου πεις γιατί τα παίρνω;Μα επειδή υπάρχουν.Δεν νοείται κομιξάδικο χωρίς πληρότητα. Αλλά και σ´ αυτές τις περιπτώσεις έχω κάποια ελάφρυνση,γιατί εκτός απ´ τις εκπτώσεις στην αναγραφόμενη,κάθε 100€ επιστρέφω στον πελάτη (εν είδει επιδότησης),5€. Μετά μηδενίζεται το κοντέρ,κρατώντας κάβα το υπερβάλλον...και φτου κι απ´ την αρχή. Σ´ ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να τα πω. Τέλος,βρήκα Gastone.Λίγα μεν,σε πολύ καλή κατάσταση δε. Δυστυχώς δεν υπάρχει πληρότητα (με το ζόρι έβγαλα 6 απ´ τα 7 για τη προσωπική μου συλλογή),τα άλλα είναι λίγα σκόρπια νούμερα.
  16. Σε πιάσανε κώτσο φιλαράκι. Μπορείς να στείλεις ό,τι γουστάρεις σαν δέμα,αρκεί να το δηλώσεις και να συμπληρώσεις το συνοδευτικό έντυπο. Και είναι καλύτερα να φύγει σαν δέμα,ακριβώς γιατί συνοδεύεται με το χαρτί που λέγαμε.
  17. marios1957

    ASTERIX

    Με τζάμπα εργατικά (πήγαιν' έλα) απορώ πως δεν φτιάξανε και τον ισθμό της Κορίνθου με φτυάρια και τσάπες.
  18. Πύρειος νίκη ωρέ Μητσάκο.Και τι κέρδισες δηλαδή.
  19. marios1957

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Αρκεί να τα πάρει ατάκα κι επί τόπου κι όχι όπως κάποια εκδοτική (όνομα και μη χωριό),που πήρε εξόφληση μετά από τέσσερα χρόνια,μετά τη συνεργασία της με "κουμπάρους"...
  20. Είναι "συλλεκτικά" αυτά ρε σύ και σαν τέτοια είναι είδος πολυτελείας,συνεπώς το ΦΠΑ τους είναι αντίστοιχο με το 36% αυτών των αντικειμένων,που σε άλλη περίπτωση θα κάνανε 23%•και επειδή μιλάμε για βιβλία(ΦΠΑ 6,5%-ως πότε άραγε; ),το ΦΠΑ για τα "πολυτελή" βιβλία θα πρέπει να είναι παραπάνω,ας πούμε (αυθαίρετα) 16,5%.... Τόσωσα;
  21. marios1957

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Έχει αναγραφόμενη τιμή πάνω...
  22. marios1957

    Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟ COMICON SHOP

    Με συγκινείτε ρε κ*λόπαιδα...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.