Μετάβαση στο περιεχόμενο

KingConan

Members
  • Περιεχόμενο

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος KingConan

  • Γενέθλια 07/01/1973

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    tarisnec@yahoo.gr
  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

KingConan's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

14

Συνολική φήμη στο GC

  1. πολύ καλο το Prisonbreak :clap: αλλά δεν το συγρίνω με το C.S.I. Μόλις είδα ττον 1ο κύκλο του Prisonbreak και θα ξεκινήσω τον 2ο, κυκλοφόρησε στα βίντεο κλαμπ και το τσίμπισα. Όσο για τα αγαπημένα μου C.S.I...................τα έχω δει όλα όσα κυκλοφορούν στην ΕΛΛΑΔΑ και τα υπόλοιπα τα κατεβάζω.
  2. KingConan

    300 (2006)

    Παραθέτω ένα ωραίο poster :clap: έχω και άλλα αν κάποιος ενδιαφέρεται να τα ανεβάσω
  3. KingConan

    Iron Man (2008)

    Προσφορά για τους fan.
  4. KingConan

    Spider-man 3 (2007)

    Άλλο ένα καλό poster για τους συλλέκτες Έχω και κάνα δυο ακόμα.........αν κάποιος τα θέλει να τα δώσω
  5. KingConan

    Ghost Rider (2007)

    Μην βαράς ρε DJO :cry: . Ένα λαθάκι δεν μπορούμε να κάνουμε? Προχθές είδα την ταινία. Μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις :clap: Ήταν καλύτερη απο όσο περίμενα αν και δεν έχω διαβάσει το κομικ γαι να συγκρίνω την μεταφορά του στην μικρή οθόνη. Αυτό που λέει πολλά στην ταινία είναι οι μηχανή. Είναι σούπερ.
  6. ρε φίλε επειδή και μόλις πήρα ενα Western Digital και τον έχω γεμίσει να τον :cry: δηλ σε κανα χρόνο? και για να καταλάβω τον είχες συνέχεια ανοιχτό τον σκληρό ή τον άνοιγες όταν χρειαζόταν?
  7. Ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια φίλε turbovolos. Όσο για τα εικονίδια προσπαθώ να τα συνδιάσω με το θέμα της συζήτησης και με αυτά που γράφω. Και επίσης με βλέπεις πολύ ενεργό γιατί απλά τα θέματα είναι πολύ ενδιαφέροντα και αν και έχω ξεπεράσει κατα πολλύ το όριο των 20 posts δεν με ανχώνει που δεν είμαι ακόμα ενεργό μέλος :cry: , απλά μου αρέσουν αυτά που συζητάμε.
  8. Πολύ καλή δουλειά. άντε και εις ανώτερα. :clap:
  9. Νά 'σαι καλά φίλε, καλώς σας βρήκα. Ηθικόν Ακμαιότατον-Αντοχή Ατελείωτη (για όσο αντέξουμε βέβαια).
  10. Φίλε nikos έιχα δει ένα έργο που λέγοταν η "κατάρα του δακτυλιδιού" και νομίζω πως έχει σχέση με το κόμικ.
  11. Φοβερό συλλεκτικό κομμάτι. όσο γιαυτό που είπε ο φίλος Ivorian έχω να πω πως τα παλιά έιναι πιο ωραία απο τα καινούργια κατα την γνώμη μου κι ας είναι και απρόμαυρα. Τα καινούργια conan ειναι καλά αλλα το οτι είναι εγχρωμα και ιλουστρσιόν δεν τα κάνει καλύτερα απο τα παλιά κλασικά κομμάτια. Τα παλιά τεύχη είναι απόλαυση και αξίζουν όσο και να κοστίζουν.
  12. KingConan

    Τα Desktop σας!

    Αλλάζω κάθε 5 μέρες Desktop. το τελευτάο που έχω τώρα σας το στέλνω σε avatar.
  13. Ακόμα ένα απο τα κάλα και λίγα κομικ που ασχολούνται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την μπάλα. Μπράβο φίλε που το ξέθαψες και μας έφερες ευχάριστες αναμνήσεις.
  14. Αφόρασα Conan το τελευταίο του περασμένου έτους. Να πω την μαρτία μου τα παλιά τεύχη ήταν πολύ ανώτερα κι ας μην ήταν εγχρωμα και ιλουστρασιόν όπως σήμερα. Άπλά δεν παίζονταν. Τώρα είναι μεν καλά αλλά έχουν χάσει κάτι απο την μαγεία που είχαν παλιά. Ελπίζω να ξαναφουντώσει αυτή η μαγεία................κάπως.!!!!!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.