Μετάβαση στο περιεχόμενο

kyma

Members
  • Περιεχόμενο

    92
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από kyma

  1. Εκεί στη γωνία σου έμειναν κάτι σκόνες!!! Πιο προσεκτικά την επόμενη φορά...
  2. Ευχαριστώ πολύ κικίτσα για τη συνέντευξη που μας παρουσίασες!!! :clap: Καλή συνέχεια και περιμένω και άλλες!!! Με την απουσία μου τόσο καιρό άρχισαν να μου λείπουν εκτός από την καλή παρέα σας και οι μπύρες!!! Γι'αυτό θα το παρακάνω λίγο...
  3. Πες τα NetGhost!!! Δεν είμαστε όλοι σφουγγαράκηδες!!! :lol:
  4. Γειά σου Αλέξανδρε και καλωσόρισες στην παρέα μας!!! Έτσι να πληθαίνουμε οι Κρητικοί μπας και δούμε καμιά συνάντηση και εμείς εδώ!!! Καλή διαμονή στο στέκι μας και ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά!!!
  5. spidy, καλσόρισες!!! Εδώ εκτός από το Spiderman θα βρεις και ένα σωρό άλλα ενδιαφέροντα κόμκ... Σου εύχομαι πάντως μέσα σε όλα αυτά που υπάρχουν εδώ να βρεις και αυτά που σου λείπουν. Καλή διαμονή και ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά στην παρέα μας!!!
  6. Πολύ καλό και με αρκετό γέλιο!!! :lol: 9,5 και από μένα!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
  7. kyma

    Σκάκι vs Εταιρεία

    Πολύ καλή η αντιστοιχία!!! :clap: Ταιριάζει απόλυτα. Λυπάμαι όμως τον καϋμένο το βασιλιά που τα κάνει όλα μόνος του και δεν τον βοηθάει κανένας...
  8. kyma

    Λαμποζωδια [ χεχεχε ]

    Ξέρετε γιατί έκανα τόσο καιρό να γράψω; Γιατί προσπαθούσα να αποφασίσω τη λάμπα θα πάρω!!! Πλάκα κάνω, απλά το είδα τώρα. Όπως καταλάβατε ΖΥΓΟΣ!!! Δεν πέφτει πολύ έξω, αλλά όχι και τόση σκέψη για μία λάμπα!!!
  9. kyma

    trick [ by Microsoft ]

    Ευχαριστώ πολύ για το link. Δεν ήξερα ότι είχαν τα Windows και το Office easter eggs!!! Όσο ζει κανείς, μαθαίνει... Πολύ ενδιαφέρον το site όσο και τα eggs που έχει...
  10. kyma

    Η "ΜΑΣΚΩΤ" ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!

    Μπυρόβια γάτα πρώτη φορά βλέπω!!!! Μέχρι και τις γάτες χαλάσαμε... Αντί να έρχονται για τις ρέγγες, έρχονται για τις μπύρες.. Στην υγειά μας λοιπόν και στη νέα μας μασκώτ!!!
  11. Κρίμα για όσους δεν καταφέραμε να παρεβρεθούμε εκέι... :cry3: :sad2: Τουλάχιστον εσείς που βρεθήκατε πιστεύω πως περάσατε υπέροχα. και να ήπιατε και καμιά μπυρίτσα για μας... Φίλε Valtasar έγραψες πριν καν προλάβω να ρωτήσω πώς περάσατε!!! Ίσως να τα καταφέρω να έρθω την επόμενη φορά. Στην υγειά του GreekComics και σε εσάς που το φτιάξατε!!! :cheers1:
  12. Η πιθανότητα του να μην έρθει ο 'eurostratos' είναι: 0,97605427960549726053471265377% :lol: :lol: :beer: edit: Κώστα με πρόλαβες!!! Και με μεγαλύτερη ακρίβεια.... :cry2:
  13. Δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στη συνάντηση.... :cry2: Αλλά σας εύχομαι να περάσετε πολύ πολύ ωραία!!!! Πιείτε και καμιά μπύρα και για εμας που δε θα μπορέσουμε να έρθουμε... Ελπίζω σε κάποια από τις επόμενες συναντήσεις να τα καταφέρω να ανέβω...
  14. kyma

    Funny Pictures!

    Τα κινητά από δω και πέρα θα βγαίνουν σε διαφορετική έκδοση για τους άντρες και διαφορετική για τις γυναίκες!!! Για τους άντρες: Για τις γυναίκες:
  15. kyma

    Funny Pictures!

    Φανταστείτε να μετέφεραν έτσι το αυτοκίνητό σας!!! :cry2: :cry2: :cry2: Και μία ερώτηση γύρω από τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας: Επιτρέπεται να οδηγείς με το αυτοκίνητο πίσω από ποδήλατο; Περιμένω σχόλια και απόψεις....
  16. Καλώς όρισες johnnyred στην παρέα μας, έστω και λίγο καθυστερημένα που στο λέω... Καλά να περνάς μαζί μας...
  17. Καλώς ήρθες Ribo στην παρέα μας!!! Ελπίζω να σου αρέσει και να σε βλέπουμε συχνά εδώ γύρω.... Καλά να περνάς!!!
  18. Jesus DeSaad στην παρέα μας!!! Ελπίζω να σου αρέσει εδώ... και να σε βλέπουμε συχνά... Σου εύχομαι ( :pray: )να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου :Painter: και σύντομα μάλιστα!!! Αναμένουμε να δούμε δείγματα από τη δουλειά σου...
  19. kyma

    Νέος MODERATOR

    Έτσι είναι αυτά... Τι να κάνουμε; Υπομονή!!! Τι άλλο να πω; Καλές γιορτές!!! Ελπίζω το τελευταίο να σε παρηγορεί κάπως... :brainbow:
  20. Τίποτα... Θα το ψάξω και εγώ περισσότερο και αν βρω κάτι θα σου πω... Καλή αναζήτηση...
  21. Είναι πραγματικό φίλε Μανώλη, αλλά δεν ξέρω που μπορούμε να βρούμε τέτοιο κουτί!!! Ίσως να είναι κουτί για server, χωρίς να είμαι σίγουρος!!! Πάντως για να παίρνει τόσους δίσκους πάνω πρέπει να έχει ή motherboard για server ή έχει βάλει pci controllers που να του βγάζουν IDE για τους δίσκους... Μέτρησα 22 δίσκους στο μηχάνημα!!! Φίλη Κικίτσα πολύ καλό!!! Ίσως και να είναι...
  22. Φίλε NetGhost, μιας και είπες ότι έχεις αρκετούς δίσκους, και τους έχεις έξω από το κουτί έψαξα να βρω ένα κουτί που να σου κάνει. Να χωράει πολλούς δίσκους, να έχει ανεμιστηράκια και όλα τα καλά... Σου παραθέτω παρακάτω τη φωτογραφία να μου πεις τη γνώμη σου... Πιστεύω να μην έχεις περισσότερους δίσκους από αυτόν..
  23. kyma

    Νέος MODERATOR

    Μπράβο Φώτη και από μένα!!! :clap: :clap: :clap: Συγχαρητήρια, πιστεύω πως σου άξιζε μια τέτοια θέση!!! Ένα μεγάλο Μπράβο όμως και στη Δ.Ο. για την πολύ καλή επιλογή της!!! :clap:
  24. kyma

    Funny Pictures!

    Παιδιά λίγο ήρεμα... :surender: Μ'αρέσει που βρήκατε σε κατάλληλο νήμα να ψιλο-αρπαχτήτε!!! ΧΙΟΥΜΟΡ και Funny Pictures Φαντάσου να τα λέγατε και σε θέμα που να υπάρχουν και αντίθετες απόψεις!!! :karate2: :Zorro: :Boxing: Διαλέξτε άθλημα και πάμε!!! :whistle: Τι είναι αυτά τα πράγματα; :cry2:
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.