Μετάβαση στο περιεχόμενο

pontikaki

Members
  • Περιεχόμενο

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος pontikaki

  • Γενέθλια 05/14/1983

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

pontikaki's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

4

Συνολική φήμη στο GC

  1. pontikaki

    MIYAZAKI HAYAO [ (1941) ]

    Πωπω, πάνε μόλις 4 ώρες από τη στιγμή που είδα για πρώτη φορά το "Grave Of The Fireflies"! Πήρα αγκαλιά όλη τη Zewasoft και πορεύτηκα ενώ παρακολουθούσα την ταινία. Απλά εκπληκτική. Ο Hayao Miyazaki είναι ένας από τους αγαπημένους μου δημιουργούς! Αφού είδα στο σινεμά την Princess Mononoke και το Κινούμενο Κάστρο, ανυπομονώ να δω και ορισμένες από τις υπόλοιπες δουλείες του! Ζήτω για την Χάιντι, το κοριτσάκι των Άλπεων! :hilarious:
  2. pontikaki

    Mysterious Art....

    :hilarious: Χεχε, μην ανησυχείς, είμαι κι εγώ οπαδός του anime και του manga οπότε αν είναι να μας δείρουνε θα το φάμε παρέα το ξύλο. lol Οι δουλειά σου είναι αρκετά καλή, θα ήθελα να δω παραπάνω! Συνέχισε έτσι.
  3. Καλά, αυτό με το Γκόνζο είναι τελείως παλάβό, χαχα! Μέχρι 12 σερί κατάφερα να ρίξω στον κάδο, πολύ εθιστικά και τα δύο, θα τα χτυπήσω στη δουλεια, χιχιχιχιχι...
  4. Μουαχαχαχα!!! Εύα και Πηνελόπη! Έγραψαν! Χαχαχα... Μπορεί να είμαι γυναίκα, αλλά αυτές οι ατάκες ήταν θεϊκές!
  5. Αχ, φίλε μου, σε νιώθω απόλυτα...Θυμάμαι πως είχα άπειρα τεύχη Λούκυ Λουκ, Αστερίξ, Σεραφίνο, Candy Candy (αλήθεια αυτά δεν έχουν εμφανιστεί από τότε ξανά...) και Ποπάι τα οποία φύλαγα σε μια ντουλάπα και μια ωραία πρωία όλα χάθηκαν. Μακάρι να 'ξερα τι απέγιναν. Θεωρώ πως η μάνα μου βρήκε μια κούτα με παλιά αντικείμενα και θεώρησε πρέπον να τη στείλει στα σκουπίδια. Ακόμα κλαίω και οδύρομαι...sniff...
  6. pontikaki

    RUBUS [ works ]

    Χαχαχα, πολύ έξυπνο αυτό με τον Manga, πολύ μου άρεσε! ROFL Τα σχέδια σου είναι απίστευτα, συνέχισε έτσι. Αλήθεια, έχεις κάποιο site;
  7. Ευχαριστώ! ^^ Δυστυχώς αυτό τραβάει πολύ στο συγκεκριμένο site, το οποίο τελικά αποδείχτηκε κάτι σαν διαγωνισμός ταλέντων Dragon Ball ή κάτι παρόμοιο. Δουλεύω και άλλα πρότζεκτ απλά δεν τα δημοσιεύω πάντα. Στα scraps ας πούμε έχω άλλου είδους σκίτσα, τελείως διαφορετικό στυλ. Είμαι ερασιτέχνης δυστυχώς, δύσκολα βρίσκεις δουλειά ως σκιτσογράφος στην Ελλάδα, ζούμε σε δύσκολους καιρούς για σχεδιαστές...Αυτό να λέγεται. Ας είναι καλά το net που στηρίζει (μέσα σε εισαγωγικά) εμάς και το έργο μας.
  8. Ευχαριστώ πολύ! Ασχολήθηκα από τον Οκτώβρη με anime και manga και φάνηκε ενδιαφέρον. Παραδόξως το γιαπωνέζικο στύλ είναι πολύ ευκολοτερο από αμερικάνικο και ρεαλιστικό σχέδιο. Ευελπιστώ σύντομα να μάθω και κατιτίς από background για να ασχοληθώ εις βάθος με κόμιξ. Προς το παρόν το αποφεύγω.
  9. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, ήδη έχω αρχίσει να κοιτάζω τα θέματα του forum. Μπορεί να λέγομαι Ποντικάκι, δυστυχώς είναι ένα nick που μου κόλλησαν συνάδελφοι σε μια παλιά δουλειά και έμεινε, το καλό είναι πάντως ότι έχω ανοσία στις ψιψίνες. Έχω δημοσιεύσει ήδη μια σελίδα με ορισμένα έργα μου, ελπίζω να σας αρέσει!
  10. pontikaki

    Γεια Χαρά Παιδιά!

    Καλημέρα, ονομάζομαι Ειρήνη και ασχολούμαι χρόνια (από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου) με σκίτσο, κόμιξ και σχέδιο γενικότερα. Συγχαρητήρια για το site, έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά, για να λέω την αλήθεια, αγνοούσα την ύπαρξη tracker μέχρι και σήμερα το πρωί που διάβασα τους Κανόνες. )
  11. Ορίστε μερικά link με ορισμένες από τις δουλειές μου. www.pontikaki.deviantart.com http://pontikaki.deviantart.com/gallery/
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.