Μετάβαση στο περιεχόμενο

Elena

Members
  • Περιεχόμενο

    48
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Elena

  1. Αν και παραδεχομαι οτι ειναι μια χαρα το σχεδιο, δεν ειναι απολυτα το στυλ που προτιμω. Οσο για το χιουμορ ειναι ακριβως το στυλ μου! Το βρισκω ευφυεστατο, απο τη μια σχολιο για την πολιτικοκοινωνικοοικονομικη καταστασταση που επικρατει και απο την αλλη κανεις και το γυρισμα ωστε να χαλαρωσει η ατμοσφαιρα.
  2. Καλωσηρθεs και καλη συμεχεια με τη σχεδιαση κομικ!
  3. Μπορεί να μην αποδειχθεί χρήσιμο (είναι πιο εύκολο να γραφεις τα ελληνικά στα ελληνικά ), αλλά σίγουρα είναι από τα πιο αστεία applications που είδα τον τελευταίο καιρό. Παει ισοπαλία με το διαμαντάκι του i-phone που πληρώνεις 1000 δολάρια και βγαίνει μία εικόνα στην οθόνη σου που δεν κάνει απολύτως τίποτα και απλά λέει ότι είσαι πλούσιος!.. (Καμία αναφορά για το πόσο μ......) Πολύ καλό ευχαριστούμε!
  4. θεώρησα ότι εννοειται. Περιμένουμε τα επόμενα p o s t s .
  5. Elena

    Krull [ Sergio Toppi ]

    Δεν ξέρω σε ποιά Έλενα το αφιερώνεις πάντως εγώ το λάτρεψα! Πάω να το δείξω στον δικό μου που είναι χορτοφάγος. Μπουχαχαχαχαχα
  6. Πολύ καλό. Κάτι τέτοια βλέπαμε όταν ήμασταν μικρά, αλλά με πιο χαριτωμένο περιτύλιγμα. Προτιμώ αυτήν την μορφή. Άμεση και ειλικρινής.
  7. Τέλειο! Και είναι και 'δικός' μας; Εντυπωσιακό. Περιμένουμε τα επόμενα εναγωνίως.
  8. Φίλε bonadrug θα μπορούσες να ελέγξεις το αρχείο; Μου βγάζει: There are no image files to display.
  9. Δεν ξέρω πως γίνεται, αφου δεν παραπονέθηκε κανείς, αλλά δεν καταφερνω να το ανοίξω. Μου βγάζει: There are no images to display.
  10. Elena

    Αύριο [ Lucques ]

    Ε λοιπόν η ιστορία του Lucques μέσα σε μια μέρα έκανε 32 downloads !!! Γιατί άραγε; Μήπως επειδή ήταν η πρώτη που στο preview είχε sex ή επειδή έγραφα στα σχόλια πως πρόκειται για την εικονογράφηση μιας συνουσίας; Γιατί άλλο; Έχω μείνει άναυδος! Τελικά όλοι κρυφοτσοντάκηδες είμαστε εδώ μέσα, ε; Θα πέσει βούρδουλας μου φαίνεται. Θα σας ανεβάσω τη θεία λειτουργία σε κόμικς! Βασικά σίγουρα αυτό ήταν το σημείο πώλησης αρχικά, αλλά ο τύπος παρομοιάζει τη μέρα, τη δύναμη της φύσης, την ενέργεια της φύσης με τη μυστηριακή πράξη της συνουσίας. Σίγουρα προτιμώ να σκέφτομαι τη μέρα μου έτσι παρά έναν εκνευρισμένο οδηγό λεωφορείου. Και αν το σεξ με προσκάλεσε για να διαβάσω την ιστορία, το περιεχόμενο με έκανε να την 'κατεβάσω' και 'σώσω'. Πω,πω όταν μιλάω σα χαζογκόμενα πολύ μου καταστρέφω το στυλ...
  11. Πολύ γλυκανάλατος για τα γούστα μου. Καθαρά προσωπική άποψη. Παρ'όλα αυτά, ευχαριστώ για το 'ανέβασμα'.
  12. Πολύ καλό και πολύ χαρακτηριστικό από ζευγάρι στην κοσμάρα του!
  13. Καταπληκτικό και το χρώμα. Ευχαριστούμε bonabrug.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.