Μετάβαση στο περιεχόμενο

philipok

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

philipok's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

58

Συνολική φήμη στο GC

  1. Και εγω παιδια την ειδα χτες!! Ηταν εξερετηκη και ειχε πολυ καλο story!! Επισης πρεπει να αναγνωρισουμε οτι η Anne Hathaway ηταν εκθαμβωτικη!!!
  2. To Batman: Whatever happened to the Caped Crusader το εχω ειδη διαβασει . Αν και μου φανηκε λιγο μπερδευτηκο στην αρχη τεληκα το καταλαβα!!Οσο για το Arkham Asylum θα ειναι ενα απο τα επομενα κομικς . Θα ψαχτω παντως και με λιγο justice league αν και μου αρεσει περισσοτερο νομιζω ο Batman διοτι δεν ειναι τοσο διαστημηκο.
  3. Απο Justice League εχω τα τευχακια Justice League of Αmerica τις anubis και ηταν αξιολογα!!Οποτε θα δοκιμασω και απο Justice League γιατι ενα ξεφιλησμα που ερηξα μου τραβηξε την πρσοχη!!
  4. Το year one το εχω ειδη διαβασει!!Ειναι πολυ ωραια ιστορια.Οσο για τα υπολοια θα τα ψαξω!!Oποτε ουσιαστηκα υπαρχουν καποιες καλες ιστοριες και απο εκει και περα αναλογως με το γουστο του κεθενως διαλεγει μονος του τι θα διαβασει?
  5. Tσεκαρα και την σειρα του MORRISON και την βρηκα εξερετηκα ενδιαφερον!!Καλη προταση!!Ευχαριστω!
  6. Αν τα κομμικς που εχει βγαλει ο Batman συνδεονται καπως μεταξυ τους ,υπαρχει μια εξεληξη των γεγονοτων και μια σειρα για να διαβασεις τα κομικς η αν ειναι ολλα αυτοτελεις ιστοριες?
  7. Kαποια λογικη σειρα των γεγονοτων και συνεπως των comics?Καποια αλληλουχια?
  8. Για τα αμερικανικα τομακια Superman/Batman η καπιο αλο σχετηκα καινουριο tpb?
  9. Σε ευχαριστω πολυ για την λιστα !!Οσο για το Joker εχω διαβασει το Τhe killing joke και το joker !Γενηκως μου αρεσει και εμενα πολυ ο Joker αλλα και ο Batman!!Καμια κριτικη για το Batman war games και τα Superman Batman?
  10. Συγνωμη δεν το διευκρινησα σωστα.Με ενδιαφερει να μου πετε τις καλυτερες ιστοριες και κατα κυριο λογο σε τομους αμερικανικους για να αρχισω να διαβαζω .
  11. philipok

    Αμερικανικα BATMAN

    Κλαησπερα ! Μου αραισει το φορουμ σας και θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε .Μου αρεσει πολυ ο BATMAN αλλα επειδη σχεδιαζω κιολας δεν μπορω να διαβασω comic με ασχημο η μετριο σχεδιο . Επιπλεον δεν γνωριζω τι παιζει με τα αμερικανηκα τομακια και απο που πρεπει να αρχισω . Εχω διαβασει comic οπως το BATMAN HUSH και με εντυπωσιασε !Επεισης εχω αρκετα τευχακια ΒATMAN ,SUPERMAN AND BATMAN ,ALL STAR BATMAN AND ROBIN της ANUBIS και θα ηθελα να μου πρωτεινετε τα καλυτερα ξενα τομακια σχετηκα με τον Batman !Ευχαριστω για την βοηθεια =)
  12. philipok

    ULTIMATE FANTASTIC FOUR

    Με το περασμα απο ultimate fantastic 4 σε ultimate x-men & fantastic 4 υπαρχει καποια συνοχη;
  13. Σασ ευχαριστω για τα καλ λογια και θα πρωσπαθησω περισσοτερο!geokon νωμιζω πςσ εχεισ δικοι για τη σταση που καθομαι , θα την βελτιωσω!!ωσο για το προσχεδιο με το μολιβι το κανω σχεδον παντα σε ολλα τα καλλα σχεδια!σε ευχαριστω για την βοηθεια παντως .
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.