Μετάβαση στο περιεχόμενο

ISIKOL

Members
  • Περιεχόμενο

    83
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από ISIKOL

  1. Djo αν εχετε την καλοσύνη κρατήστε σε μια γωνίτσα ενα για μένα, γιατι δεν ξέρω πότε θα προλάβω να κατέβω... με τέτοια βροχή δεν μπορώ να ερθω με το ποδήλατο και δεν παίζει άλλο μεταφορικό μέσο που να βολεύει... ευχαριστω.
  2. ποιες ώρες και μέρες μπορούμε να περάσουμε να το πάρουμε? υπάρχει καμιά πιθανότητα να μένει κάποιος κοντα στο Βυρωνα απο τον οποίο μπορώ να το προμηθευτώ? ευχαριστω!!!
  3. ISIKOL

    Man Of Steel (2013)

    ω Θεε!!! αυτοι δεν εχουν ούτε οσιο ούτε ιερό!!! η λόις κοκκινομάλλα?
  4. Superman VS Gigaliens... This mission finds Superman in an alien planet with no Humans at all...He receives an attack from a Gigalien, a beast that seams responsible for the population, wipe out... Can he survive from the wrath of a living organism with powers similar to his?
  5. παιδιά τελικά θα τυπωθεί η συλλογή ή όχι? ακόμα 2 εικόνες απο τον Σκοτεινό Ιππότη
  6. 2 νεα έργα....το πρώτο είναι οι Εκδικητές και το 2ο είναι μια Promo εικόνα για το νέο προϊόν του καλύτερου κατασκευαστή Brushes στον κόσμο Ron Deviney...(το νέο του πακέτο ονομάζεται CYBORG PARTS και θεωρώ οτι είναι πολύ χρήσιμο για όσους φτιάχνουν cyber εικόνες...)
  7. ISIKOL

    GreekComics Group [ @ DeviantART ]

    για κάποιο λόγο ενω είμαι μέλος δεν μου το έχει στα στάνταρ γκρούπς του Ντεβιαντ...ξέρει κανεις γιατί?
  8. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΚΑΨΑ" στο Deviantart ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩ...έχω φτιάξει άλλη για το βιβλίο..
  9. Καλημέρα σε όλους... Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς που θα παρεβρεθεί στην Comic Con απο το φόρουμ... επίσης θα ήθελα αν έχει πάει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες (πχ Αεροδρόμιο-διαδρομές-διαμονή) κλπ... οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη... σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... υ.γ. Ναι..σκέφτομαι να πάω...
  10. ISIKOL

    Man Of Steel (2013)

    ο νεος Σούπερμαν με τη στολή εγω κλαίω πάντως...
  11. η εικόνα με το όνομα WAR πήρε daily deviation (τo 4o μου) στο Deviant art.... είναι για ένα διαγωνισμό με θέμα τον πόλεμο!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.