Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sakperi

Members
  • Περιεχόμενο

    124
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Sakperi

  • Γενέθλια 10/02/1975

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

2653 προβολές προφίλ

Sakperi's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

592

Συνολική φήμη στο GC

  1. Η σειρά πάντως έχει ανέβει σε αυτό (Anarchy Productions) το κανάλι του Youtube στη μορφή των τηλεταινιών όπως είχε βγει σε DVD αλλά με upscaling σε ανάλυση 1080p.
  2. Ακολουθεί την ιστορία του The Captain, μια από τις καλύτερες ιστορίες τους Captain και προσωπικά αγαπημένη, με καλό τρόπο αναλογικά με τις ταινίες της Marvel αλλά για ακόμα μια φορά αποτυχημένο αναλογιζόμενος το κόμικ. Και λειτουργεί ως προάγγελος της 4ης ταινίας Captain America που ανακοινώθηκε με τους ίδιους δημιουργούς.
  3. Ακόμα κι αν υπάρχει θα πρέπει να δεις αν σε συμφέρει. Από Αγγλία σίγουρα όχι, θα πληρώσεις τη διαφορά της λίρας συν εκτελωνισμό και φπα.
  4. Καλή ιδέα, και να χρησιμοποιούμε τα led μάτια για φακούς το βράδυ.
  5. Δυστυχώς όσο γαμάτο κι αν ακούγεται στην αρχή τόσο ξενέρωτο γίνεται μετά, για μένα πάντα. Η κλίμακα αν και επιτρέπει λεπτομέρειες ανεβάζει απαγορευτικά το κόστος. Χώρια που από μόνη της θέλει άλλο χώρο, γιατί αν έχεις κι άλλες φιγούρες 1:18 θα φαίνονται νανάκια δίπλα της. Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι περίεργοι που κάνουν τέτοιες σκέψεις! Το μόνο που θα με έκανε να αγοράσω μια τέτοια συλλογή και το οποίο κυκλοφορεί στο εξωτερικό είναι το Millennium Falcon, εκεί η κουβέντα γίνεται πραγματικά σοβαρή.
  6. Sakperi

    ΜΠΛΕΚ

    Σαν τους παλιούς που αναπολούν εγώ θα ήθελα πάντως Λέσχη Δε Φοβάμαι.
  7. Sakperi

    ΜΠΛΕΚ

    Συμφωνώ, πολύ καλά στημένο το σενάριο του Λάργκο και η πρετοιμασία του συγγραφέα του. Εμένα μου θυμίζει Μπρούνο Μπραζίλ τόσο στο σχέδιο όσο και στην θεματολογία.
  8. Μέχρι την πώληση όλα ήταν δημιουργήματα του καλλιτέχνη Λούκας, από εκεί και μετά είναι των εμπορικών στελεχών της Disney που ανάθεμα κι αν ξέρουν τι είναι η 7η τέχνη.
  9. Πλάκα πλάκα, πέρα από τις νυχτεριδο-ιστορίες έχει πολύ ενδιαφέρουσα φιλμογραφία. Δες το Φάντασμα της Όπερας, Ετυμηγορία και Πελάτη σίγουρα.
  10. Τι έγινε, κανείς δεν είδε τίποτα αυτές τις μέρες;
  11. Sakperi

    CAMELOT 3000

    Η διαφορά νομίζω έχει να κάνει με τη σειρά των σελίδων καθώς έχουν προστεθεί και τα 12 εξώφυλλα των πρωτότυπων τευχών. Εμείς είχαμε κυκλοφορήσει 6 τεύχη.
  12. Είδα και το Dublin Murders, μίνι αστυνομική σειρά 8 επεισοδίων, αν και ξεκινάει με ένα έγκλημα που πρέπει να εξιχνιαστεί η προσοχή πέφτει στο παρελθόν των δυο αστυνομικών. Το αρχικό έγκλημα μπαίνει στην άκρη και προσπαθούν να πουν ουσιαστικά τρεις ιστορίες. Και δεν το καταφέρνουν με ικανοποιητικό τρόπο. :/
  13. Για τον ίδιο λόγο έκατσα να δω The Spy Who Dumped Me, κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος, όταν ξύπνησα δεν με ένοιαξε καθόλου! Shut In, με την Naomi Watts, καλό θρίλερ που ακολουθεί όμως την πεπατημένη. Επίσης, έκατσα μετά από καιρό να το Spiderman: Into the Spider-Verse, ομολογώ πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα. Σχεδόν καλύτερο και από κάποιες ταινίες της σειράς. Έχω βαλθεί να αδειάσω το δίσκο από τις 50+ ταινίες που έχω μαζέψει.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.