Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mikered

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Mikered

  1. @ Bilis Ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει κεντρική διανομή στην Αθήνα ή στα κομιξάδικα μόνο;
  2. Χαίρε ολούθε! Για κάποιον που διαβάζει κυρίως ευρωπαικά και κουλτουριάρικα και διάβαζε υπερηρωικά τη δεκαετία του '90 - όχι εγώ ένας φίλος μου - ενδείκνυται η εν λόγω σειρά να πιαστεί από την αρχή; Δηλαδή συμπεριλαμβάνει όλα τα major events ας πούμε από ότι καταλαβαίνω, σωστά;
  3. Μόλις υπέπεσε στην αντίληψη μου μια ενδιαφέρουσα συνέντευξή του δημιουργού. Have a look.. http://smassingculture.gr/leandros-enas-technitis-ton-komiks/
  4. Mikered

    ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΦΙΛ ΠΩΤ

    6 euro στο παζάρι βιβλίου ο εν λόγω τόμος. Καθόλου άσχημα..
  5. Mikered

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

    Noμίζω βγήκε ξανά από τις εκδόσεις παρά πέντε! Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου..
  6. Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για το παρακάτω σετ: BATMAN & SON 1-4 SET (NM) 4 Eυρω (Αριθμηση εξωφυλλων 9,10,11,12) Εφόσον είναι διαθέσιμη μπορούμε να μιλήσουμε Inbox.
  7. Mikered

    ΣΠΑΪΝΤΕΡ-ΜΑΝ

    Προς spidey-maniacs και μη. Όλα αυτά τα τεύχη που εκδόθηκαν από εκδόσεις καμπ. σε ποιά τεύχη του αμερικανικού the amazing spider-man - 664 σύμφωνα με wiki - αντιστοιχούν ??
  8. Eυχαριστώ για την άμεση απάντηση. Εκτός από την διαθεσιμότητα φοβήθηκα μήπως κόψανε την σειρά εν μία νυκτί και δεν είχε καμία παρουσίαση. Παρεμπιπτόντως βρήκα σε πρακτορείο τύπου τόμο από amazing από εκδ. καμπάνα. Συγκίνηση..
  9. Αγαπητοί νυν και αεί εξπέρ των κόμικ έχω μια απορία. Θέλω να βρω όλα τα τεύχη από το σάιτ της ανούμπις αλλά στην λίστα των τίτλων δεν βλέπω καν το Amazing . Tι συμβαίνει?
  10. Μόλις το διάβασα για τρίτη φορά. Πραγματικά νομίζω δεν θα πάψει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Batman αυτή η δουλειά. Φανερώνει διαφορετικές πτυχές του ήρωα, εμβαθύνει στον χαρακτήρα του και καυτηριάζει ζητήματα - μ.μ.ε. - τρομερά επίκαιρα και στις μέρες μας. Μου κάνει εντύπωση που έχει τόσο λίγα σχόλια!
  11. Άμεση ανταπόκριση και απάντηση στην ερώτηση, ευχαριστώ πάρα πολύ. Χ_for_xepeta, DJO κατατοπίσατε πλήρως! Ανακάλυψα πρόσφατα τούτη την προσπάθεια, τι να πω παιδιά, πρόκειται για ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ή δουλειά, επαγγελματική.
  12. Έχω σκόρπια κάποια τεύχη Τhe Amazing Spiderman από εκδόσεις Καμπανά και Spiderman Adventures από Μodern Times. Μπορεί κανείς από αυτή την συγκεκριμένη σειρά να ξεκινήσει όλη από την αρχή την ιστορία του ήρωα ;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.