Μετάβαση στο περιεχόμενο

meliss

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από meliss

  1. Είναι μια φρέσκια εκδοτική κίνηση στην οποία συμμετέχουμε όλοι μας με πολύ μεράκι! Ευχαριστούμε @gkouk για την όμορφη παρουσίαση των κομιξ μας στην Εφημερίδα των Συντακτών!
  2. Σε ευχαριστώ πολύ @Θρηνωδός! Θα μου είναι πολύ χρήσιμο αυτό το κείμενο για την επόμενη φορά που θα πάω στον ψυχαναλυτή μου!
  3. meliss

    ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

    Σ'ευχαριστώ Geo Trou και ευχαριστώ και το Spoiler alert για το όμορφο review σας! http://spoileralert.gr/to-nisi-tis-trelas/
  4. meliss

    3ο Comiczine @ ΛΕΦΙΚ

    μέχρι

    Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση σε αυτό το όμορφο event! Θα βρίσκομαι εκεί από τις 16:00 έως το βράδυ, Σάββατο και Κυριακή! Για όλους τους παρευρισκομένους, με κάθε αγορά, θα δίνω δωράκι και από ένα χιουμοριστικό print! Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!
  5. meliss

    NOM DE ZEUS: la crise greque vue de l'olympe (4 γλώσσες)

    Το "Θεοί σε Κρίση" κυκλοφορεί πια σε 4 γλώσσες, ξεκινώντας από το Γαλλικό: NOM DE ZEUS: la crise greque vue de l'olympe. πρώτη έντυπη έκδοση στα Γαλλικά, 2015. Σενάριο/Σχέδιο: Meliss επιμέλεια κειμένων(Ελληνικά): Νίκη Κωνσταντοπούλου Χρώμα: Meliss φιλική συμμετοχή στο χρώμα: Άκης Μελάχρης, Κατερίνα Βαμβασάκη. Μετάφραση: Marie Oneisi, Gerard. Εκδοτική: M'edite (Dicoland) Hμερ. έκδοσης: 2015 Είδος εντύπου: Graphic novel Περιεχόμενο: Χιουμοριστικό Μέγεθος: A4 Σελίδες: 88 https://livre.fnac.com/a9040060/Meliss-Nom-de-Zeus Αγγλικά: GODS IN CRISIS (2015) Μετάφραση: John M. Bradley Amazon kindle edition https://www.amazon.com/GODS-CRISIS-language-George-Melissaropoulos-ebook/dp/B010EAAQEU/ref=sr_1_1 Ελληνικά: ΘΕΟΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗ (2016) εκδόσεις Webcomics http://webcomics.gr/?p=1520 Τουρκικά: Tanrılar Beş Parasız (2017) Publisher: GÜRER YAYINLARI http://www.kibo.com.tr/kibokatalog/kitap-tanrilar-bes-parasiz-meliss-9786055785765 FR: Les dieux de la mythologie, par leur insouciance, ont vidé les caisses. ils ont tout claqué : Zeus pour ses sirènes, Déméter pour l’agriculture bio, Aphrodite pour se faire belle… Arrive le dieu national monétaire – alias DNM – qui veut les « aider » à rétablir la situation financière de la Grèce et qui menace de confisquer l’acropole si les finances ne sont pas assainies fissa. Hermès se lance alors dans une quête désespérée pour sauver la Grèce, si possible sans DNM, et sauver les dieux dans la foulée. Car la colère du peuple gronde et certains n’hésitent plus à remettre en cause leur existence… GR: Οι Θεοί του Ολύμπου, με τις καταχρήσεις τους, έχουν αδειάσει το ταμείο. Όλοι έχουν συνεισφέρει σε αυτό: ο Δίας με τις Σειρήνες, η Δήμητρα με τις βιολογικές καλλιέργειες, η Αφροδίτη για να γίνει πιο όμορφη… Έρχεται λοιπόν ο Διεθνής Νομισματικός Θεός (ΔΝΘ), για να τους “βοηθήσει” να βγουν από την κρίση. Στην τελική, αν δεν φτάνουν τα χρήματα, το πολύ πολύ να πουλήσουν την Ακρόπολη. Ο Ερμής ξεκινάει ένα απελπισμένο ταξίδι για να σώσει την Αρχαία Ελλάδα -κατά προτίμηση χωρίς τον ΔΝΘ- και να σώσει τους θεούς από την τρέλα τους, αφού οι θνητοί έχουν αρχίσει να αντιδρούν και να θέλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους…
  6. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω οτι το νέο μου παιδικό comics "Το νησί της τρέλας" που έγραψα και σχεδίασα, θα κυκλοφορήσει πανελλαδικά στα βιβλιοπωλεία τέλος Μαΐου, από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη! Μια μικρή περίληψη από το οπισθόφυλλο: "Όλα φαίνονται να κυλάνε ήρεμα στο νησί της Τζαμάουα, μέχρι που μια ομάδα άγριων πειρατών κάνει την εμφάνισή της αναστατώνοντας όλα τα ζώα της παραλίας. Η έξυπνη Καλαμαρένια, ο γενναίος Μπανανέος και το μικρό χταποδίνι θα ζητήσουν την συμβουλή του σοφού Ναυαγογέροντα για να αντιμετωπίσουν τον πειρατή Πρασογένη και τους παπαγάλους του. Θα τα καταφέρουν; Ποιος είναι άραγε ο αινιγματικός Σαγονιάρης; Μια περίεργη περιπέτεια ξεκινά για τους τρεις φίλους, γεμάτη χιούμορ και απρόβλεπτες καταστάσεις." Παραθέτω και μερικές σελίδες για μια πρώτη ιδέα!
  7. Νέες σελίδες! Σελίδα 19 και 20 του free online comics "ANIMALIES"! ΕΝΤΑΣΗ, ΣΑΣΠΕΝΣ... και μερικές ξώφαλτσες! Ανανεώνεται 2 φορές την εβδομάδα, στα Αγγλικά και Ελληνικά, συντονιστείτε! http://www.meliss.gr/online_comics/animalies
  8. meliss

    ANIMALIES [ MELISS ] ( 2013 - 2014 )

    Μια ανακοίνωση κι εδώ, για το νέο webcomics που ξεκίνησα πρίν λίγες εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί στις 30 σελίδες! Σενάριο και σκίτσο δικό μου και χρώμα του φίλτατου Γιώργου Μπαριτάκη! ANIMALIES OnLine comics! Ένας λαγός πρεζάκι κάνει άνω κάτω τη ζούγκλα πουλώντας σπηντάκια σε ένα μανιακό πάντα. Ένας αγριόγατος παίρνει εκδίκηση, μια νευρωτική χελώνα μπλέκει σε περιπέτειες και η... κοκκινοσκουφίτσα ως bodyguard. Ανανεώνεται 2 φορές την εβδομάδα στα Ελληνικά και Αγγλικά, συντονιστείτε!
  9. meliss

    MELISS.GR UPDATED WEBSITE

    Ευχαριστώ για τα σχόλια σας ! Για το εντυπάκι τώρα όντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βγει. Αλλά αυτό θα το δείξει το μέλλον και το ενδιαφέρον του κόσμου! Μην ξεχνάμε οτι ζούμε και σε πολύ οικονομικά πιεσμένους καιρούς και ειδικά για τα ελληνικά κόμιξ που έχουν πληγεί όσο δεν πάει... Περιμένω λοιπόν κι άλλες εντυπώσεις, οι animalies είναι ένα project που ήθελα να βγάλω καιρό τώρα και έχω ήδη γράψει σενάριο για επόμενες ιστορίες, που ελπίζω να ολοκληρωθούν αισίως στους επόμενους μήνες!
  10. meliss

    MELISS.GR UPDATED WEBSITE

    Η ΝΕΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΤΟΙΜΗ! Σε δύο γλώσσες και με συνεχείς ανανεώσεις! Special thanks to Acidmind & Keymaster! Νέα online comics με νευρωτικά ζώα, ανώμαλους ματάκηδες, σχιζοφρενικά, περίεργα και απερίγραπτα σκηνικά και πάνω απ'ολα, πολύ κάψιμο! http://www.meliss.gr/ MEET MERV ONLINE COMICS "Meet Merv : Τhe comics!" Merv, ένας περίεργος τυπάκος με αγάπη στις γυναίκες και το junk food που μπλέκει πάντα σε περιπέτειες! Ένα κόμιξ βασισμένο στο ομώνυμο παιχνίδι της "animatic vision": "MEET MERV". Θα σας κρατά συντροφιά, χωρίς λόγια, κάθε εβδομάδα με κόμιξ και ολοσέλιδα σκίτσα! http://www.meliss.gr/online_comics/meet_merv ANIMALIES ONLINE COMICS Οι “ANIMALIES” είναι ένα online comic, σε σχέδιο και σενάριο δικό μου και χρώμα του φίλου και συνεργάτη μου, “JesusGun”, που θα ολοκληρωθεί στις 30 σελίδες. Σκοπός μου είναι να συνεχιστεί το comic και με επόμενες ιστορίες, αν υπάρχει ενδιαφέρον. Το comic έχει ενήλικο χιούμορ και πραγματεύεται σουρεάλ περιπέτειες που διαδραματίζονται σε μια οχι και τόσο συνηθισμένη ζούγκλα… Λίγα λόγια για την ιστορία: Ένας λαγός πρεζάκι κάνει άνω κάτω τη ζούγκλα πουλώντας σπηντάκια σε ένα μανιακό πάντα. Ένας αγριόγατος παίρνει εκδίκηση, μια νευρωτική χελώνα μπλέκει σε περιπέτειες και η… κοκκινοσκουφίτσα ως bodyguard.
  11. UPDATED SITE: WWW.MELISS.GR

    1. imacmaria
    2. Indian

      Indian

      Όντως,πολύ όμορφο...!

  12. meliss

    ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

    Χρόνια πολλά παιδιά σε όλους, είχα καιρό να περάσω από τα μέρη σας και έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα, κοιτάζοντας την ανακοίνωση του φίλου Άκη Μελάχρη για το υπέροχο JUNGLY που βγάλαμε πριν λίγες ημέρες! Δεν είχα δεί οτι υπήρχε ολόκληρο θέμα πάνω στο Χάρτινο Κόσμο και θα ήθελα με κάθε φιλική πρόθεση να παραθέσω κάποια πράγματα για το back story: Πρώτα απ'όλα, το αν άρεσε, σε ποιον άρεσε και γιατί άρεσε είναι πάντα θέμα σχετικό. Μακάρι να υπήρχε η συνταγή για το τέλειο κόμιξ (και να την ξέραμε!). Αυτό όμως που θα ήθελα να επισημάνω είναι οτι ο χάρτινος κόσμος ήταν πραγματικά ένα flash webcomic. Ξεκίνησε σχεδιασμένο απευθείας σε flash και όχι εικόνες και όσοι θυμούνται τα πρώτα του βήματα, ξεκίναγε με ένα εφεδάκι εμφάνισης των strips. Η χρήση όμως flash μας δημιούργησε σοβαρά προβλήματα καθώς ενώ ανανεώναμε το καθε strip εγκαίρως (οκ υπήρξαν και οι εξαιρέσεις, άνθρωποι είμαστε, λίγο hangover, μια απαγωγή από εξωγήινους, τα ξέρετε), αυτό εμφανιζόταν πολλές φορές Online μετα από ένα 24ωρο, ή μόνο αν κάποιος έκανε καθαρισμό στην μνήμη cash του browser του! Άτιμο μάτριξ. Έτσι το τελευταίο διάστημα μεταφέραμε όλο το περιεχόμενο σε ένα νέο site το οποίο εμφάνιζε τα στριπάκια σαν εικόνες, ώστε να είναι άμεσο και mobile friendly. Ήταν επώδυνο να το κρατάμε σε μια εβδομαδιαία βάση, μόνο και μόνο από την τρέλα μας, για πάνω από 4 χρόνια... Ωστόσο, αποτέλεσε το μακροβιότερο ελληνικό εβδομαδιαίο webcomic (με πάνω από 150 στριπάκια) της εποχής του (2007-2011) και αυτό δεν απαντά σε κανένα "μαρκετίστικο" τρικ φίλε DJO! Οι νέοι φίλοι πάντως, μπορούν να το προμηθευτούν από την animatic vision στην Πάτρα ή από ενημερωμένα βιβλιοπωλεία online και από την Jemma Press στον Πειραιά και να μας πούν την άποψή τους, γιατί αν είναι να το ρίξουμε στην πυρά, ας το κάνουμε τώρα που έπιασαν τα κρύα! Σε όλους τους greekomixades, καλές γιορτές και καλή χρονιά!
  13. Ενημέρωση για τους κομιξόφιλους που βρίσκονται στην Πάτρα! Μέχρι τέλος του μήνα έχουμε εκπτώσεις -25% στους τίτλους της animatic vision: Happy Revover και E-sense, -10% σε όλες τις φιγούρες και -10% στις εκδόσεις Jemma Press! Σας περιμένουμε!!! Ηφαίστου 14, Πάτρα!
  14. Σ'ευχαριστώ!! Όταν κατέβεις θα χαρώ να περάσεις!
  15. meliss

    Εγκαίνια Animatic Vision Comics shop - Πάτρα

    Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 8:00 σας περιμένουμε στο "Animatic Vision comics shop", Ηφαίστου 14, Πάτρα, να γνωριστούμε, να κεράσουμε σοκολατάκια, τεντούρες και να τα πούμε εφ'όλης της ύλης!! Στο μαγαζί θα βρείτε κόμιξ, σπάνιες φιγούρες, manga, tshirts, και πολλά δωράκια! Ακόμα θα παίζει κλήρωση για 3 μεγάλα δώρα! Λίγα λόγια για την animatic vision. Η animatic vision ξεκίνησε το 2006 από το Γιώργο Μελισσαρόπουλο (Meliss), κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό της Νομαρχιακης Αυτοδοίικησης Αχαϊας σαν πρωτότυπο δημιουγικό γραφείο και έκτοτε έχει συνεργαστεί με μεγάλες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δραστηριοποιείται στο χώρο των κινουμένων σχεδίων, των flash games, της εικονογράφησης και της δημιουργίας και έκδοσης κόμιξ. Μέσα από την animatic vision έχουν εκδοθεί οι ανθολογίες "happy revolver", το freepress "mosquito" και το πρώτο multimedia magazine ευρείας κυκλοφορίας "E-sense". Απο το 2008 ξεκίνησε την παραγωγή flash games για το διαδύκτιο συγκεντρώνοντας τα κυρίως στην ιστοσελίδα www.blowtoons.com κερδίζοντας αναγνώστες απο όλο τον κόσμο. Απο τον Οκτώβρη του 2011 λειτουργεί και σαν comics shop! περισσότερα για τις δραστηριότητές μας στο www.animatic-vision.gr
  16. Φίλε oufis!! Θα έχομεν υπέροχα σοκολατάκια και ωραία Πατρινή τεντουρίτσα!
  17. Με προλάβατε παιδιά! Έκανα κι αλλο post ... (!) Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια, είναι αρχή το ξέρω, ούτε μήνα ακόμα δεν έκλεισα. Βρέφος! Παρολαυτα, είμαι στη φάση ανάπτυξης του μαγαζιού με περισσότερο ακόμα περιεχόμενο, απο Τετάρτη μαλιστα έρχεται νέο κύμα απο κομιξ, figures& t-shirts!!
  18. Αααα! Ωραίος! τον λιγουρευόμουν και εγώ αυτόν τον prime... με πρόλαβες
  19. meliss

    Comics shop στην Πάτρα

    Με χαρά ανακοινώνω στην Παρέα του greek comics αλλά και στους Πατρινούς φίλους οτι εδώ και μερικούς μήνες, πήρα την απόφαση να αναπτύξω ακόμα τη δραστηριότητά μου , να προσθέσω στο γραφείο μου μια ακόμα ιδιότητα, αυτή του comics shop και να μεταφεθώ εις τα ενδότερα της Πάτρας. Εδώ και 3 βδομάδες περίπου η animatic vision comics shop , σας υποδέχεται στην Ηφαίστου 14, σαν στέκι, κομιξάδικο & δημιουργικό γραφείο! Σας περιμένω να τα πούμε απο κοντά και να ακούσω ιδέες, παραγγελίες και προτάσεις. Στο μαγαζί θα βρείτε Ελληνικές & Γαλλικές εκδόσεις (original), underground comics, manga, αμερικάνικα comics, φιγούρες, t-shirts, αφίσες, κούπες, ψαγμένα films και collectibles... Συντομα και σπάνιες δημιουργίες για τους φάνς του Τεζα και όχι μόνο. Α, και για τη λιγούρα, free σοκολατάκια... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Εγκαίνια Παρασκευή 9/12/2011! περισσότερα στο group μας στο Facebook: http://www.facebook.com/groups/189516111129371/ και στο www.animatic-vision.gr
  20. ...έρχεται η απόλυτη εβδομαδα χαους... θα γίνει το μπάμ?

  21. Καλή επιτυχία με το φόρουμ φίλτατε Soloup! Η εποχή χρειάζεται λίγο γέλιο, σάτιρα και χιούμορ...επειγόντως!
  22. meliss

    new PC GAME by meliss [ Meet Merv: requiem for a pimp ]

    Κομιξόφιλοι γειά σας! Ενημερώνω κιεγώ με τη σειρά μου οτι θα βρίσκομαι στο Φεστιβάλ του Comicdom con, το Σάββατο 20:00 - 22:00! Θα υπάρχει ένα συλλεκτικό print του teza series απο την Jemma press και πολλά άλλα! Θα ήθελα επίσης να ανακοινώσω σε όσους απο σας είναι old school gamers(ή απλά γουστάρουν να καίγονται με Games βρε αδερφέ), τη δημιουργία του πρωτου μας pc game σαν animatic vision,το εξωφρενικά τρελλαμένο "Meet Merv: requiem for a pimp". Το εγχείρημα ήταν δύσκολο, καθώς ενώ είχαμε την εμπειρία σαν ομάδα στη δημιουργία flash games στο blowtoons.com ο προγραμματισμός για pc ήταν μια πρωτόγνωρη και πολύ χρονοβόρα διαδικασία (3 1/5 μήνες το δουλεύαμε το άτιμο). Το meet merv είναι ένα comedy platform στη λογική των παλιών retro games με ήρωα έναν κατεστραμμένο τυπάκο που μπλέκεται σε μια σουρεάλ περιπέτεια γεμάτη μπιστολίδι, μεταλλαγμένες γκόμενες, ζόμπι τσατσάδες και πολλούς άλλους περίεργους! Στο site Meetmerv.com σκοπεύουμε να ανεβάζουμε κόμιξ και άλλα mini games γύρω απο τον ανώμαλο αυτόν τυπάκο που ελπίζουμε οτι θα σας διασκεδάσουν και θα σας κάνουν να γνωρίσετε καλυτερα τον ήρωα μας. (Εντάξει μπορεί να μην είναι και η ωραιότερη φάτσα αλλά σίγουρα θα διώχνει τα κουνούπια όταν πιάσουν οι ζέστες) Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο απο την Παρασκευή 8/04/2011! Περισσότερα στο www.meetmerv.com
  23. Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή!!Ωρα ήταν και για μένα να μπώ στα κρυφά, αλλά χαρούμενα μονοπάτια του GC!
  24. Γεια σας greekcomicers! Συγχαρητήρια στην ομάδα και σε όλα τα μέλη για το υπέροχο forum!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.