Μετάβαση στο περιεχόμενο

SFKOURT

Members
  • Περιεχόμενο

    370
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από SFKOURT

  1. Οταν έρθει αυτό (ΒΑΜΠΙ) στείλε μου μήνυμα πληζ
  2. Φίλε doxaios, γειά σου Υπάρχει το site του Τερζόπουλου νομίζω ότι στέλνει όλα τα κόμικς των περιπτέρων - Άλλα περιοδικά δεν νομίζω. Τσέκαρε το εδώ.
  3. Εξαιρετική επιλογή κατά τη γνώμη μου!
  4. Δυστυχώς στα ελληνικά δεν υπάρχει, στα αγγλικά μπορείς να παραγγείλεις στο Amazon, στο ebay ή και στα Public.
  5. Ωραίος φίλε Βασίλη! Keep Rocking! Σε πρωτη φάση μπορείς με λίγο ρετούς να αφαιρέσεις τις γραμμές του τετραδίου. Ανέβασε κι άλλα σχέδια για να σου πω μια πιο εμπεριστατωμένη γνώμη.
  6. ΟΙ περιπέτειες του Ζαγκόρ είναι εν γένει καταπληκτικές, σε πολλές ιστορίες υπάρχει και το υπερφυσικό στοιχείο ενώ περιέχουν και πολλά κωμικά στοιχεία. Δυστυχώς εδώ στην Ελλαδίτσα μας οι εκδότες με την εμμονή που έχουν με τις συνέχειες τον έχουν κυριολεκτικά χαντακώσει αυτή είναι η ΠΡΩΤΗ φορά (αν θυμάμαι καλά) που εκδόθηκε ολόκληρωμένη ιστορία του στην Ελλάδα και γιαυτό να συγχαρώ τον Λεοκράτη Ανεμοδούρα για την πρωτοβουλία του. Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτόνομη έκδοση Ζαγκόρ αλλά με την προϋπόθεση ότι θα περιέχει ολοκληρωμένες ιστορίες και μόνο.
  7. Χρόνια Πολλά στη Λέσχη καταρχάς! Να προσφέρω και εγώ με την σειρά μου μια ξεχωριστή σαμπάνια για την περίσταση Το Σάββατο δυστυχώς ( ) έχω από το πρωί μεχρι το βράδυ πόλλες υποχρεώσεις αλλά πιστεύω να τα καταφέρω να έρθω. Για το κουβάλημα, λόγω των στιβαρών μου μπράτσων, θα είμαι υπολογίσιμη δύναμη! (σ.τ.μ. κυρίως για τα περιεχόμενα του ψυγείου). :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: ...και τα καλύτερα έρχονται!
  8. SFKOURT

    ΜΠΛΕΚ: ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

    Όταν ξεκίνησε η τελευταία σειρά του ΜΠΛΕΚ είχα μια επικοινωνία με τον εκδότη τόσο τηλεφωνική όσο και δια αλληλογραφίας. Αυτή η έκδοση είναι αυτό ακριβώς που του περιέγραφα σαν ένας παλιός φίλος του ΜΠΛΕΚ, τι θα ήθελα δηλαδή να δώ από μια νέα έκδοση. Ολόκληρες χορταστικές ιστορίες, τεύχη που δεν έχει σημασία το πότε θα τα αγοράσεις ή αν δεν τα διαβάσεις με την σειρά. Αυτά είναι που έχουν διαχρονική και μεγάλη εμπορική αξία τόσο από εμάς τους φαν αλλά καί από κάποιους τυχαίους που θέλουν να διαβάσουν μια ιστορία κάτω από την ομπρέλλα τους, το καλοκαιράκι παρέα με το δροσερό αεράκι της παραλίας και το καλοχτυπημένο φραπόγαλο. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑ(ΜΕ)!
  9. Φυσικά σε 15 χρονάκια θα είναι της παντριάς Ξέρεις πόσο γρήγορα περνάνε 15 χρόνια κυρίως όταν ΔΕΝ το θέλεις;
  10. Μπράβο Τασία πολύ ωραίο, ευχαριστούμε πολύ όλοι μας . Την τελευταία εικόνα του μεγάλου δάσκαλου Frazetta πρώτη φορά την βλέπω.
  11. Τελευταίο απόκτημα, που το έψαχνα πολύ καιρό για λόγους πληρότητας:
  12. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!
  13. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση φίλε AARDVARK, τα αυθεντικά κόμικς είναι νομίζω σχετικά εύκολο να ανακαλύψεις την γνησιότητά τους και δεύτερον η εκτύπωση και το δέσιμο είναι πολύ ακριβά για να συμφέρει να κάνεις κάτι τέτοιο και υπερβαίνει σαφώς τις τιμές των αντίστοιχων συλλεκτικών. Αυτά που εκτυπώνω εγώ είναι δικές μου μεταφράσεις που δεν υπάρχουν στα ελληνικά και τα αντίτυπα είναι το πολύ πέντε.
  14. Όλα θέμα τιμής είναι. Γενικά εσωτερικά εμένα μου αρέσει το 90άρι ή 100στάρι (τα απλά χαρτία Α4 φωτοτυπικού είναι 80άρια) ελαφρώς κιτρινισμένο, δίνει μια αίσθηση παλαιού. Βέλβετ 250 δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, εγώ είχα βάλει για τα εξώφυλλα το HP Superior Inkjet 180 glossy.
  15. Καλησπέρα Πάνο Κοίταξε αυτήν την παρακάτω καταχώρηση ελπίζω να σε βοηθήσει! http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=31407
  16. SFKOURT

    ΡΙΓΗ

    Πρόσφατα έπεσαν στα χέρια μου τα 4 τεύχη του περιοδικού ΡΙΓΗ όταν είχα πάει στην Παρουσίαση: The Tell-Tale Heart [ 6/5/2016 @ Comicon-shop ]. Βασισμένο στα κόμικς τρόμου της δεκαετίας του 70 το ΡΙΓΗ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το TALES FROM THE CRYPT, από το CREEPY ή ακόμα και από το VAMPIRELLA. Την εισαγωγή της κάθε ιστορίας την αναλαμβάνει η γνωστή σε όλους μας Λαίδη Bathory. Οι ιστορίες είναι σύντομες και περιεκτικές, η ατμόσφαιρα ζοφερή, το ξάφνιασμα έρχεται ως φυσικό επόμενο και η ανατριχίλα ή «ρίγη» αν θέλετε είναι σίγουρη. Οι συντελεστές είναι πολύ γνωστοί στους ψαγμένους αναγνώστες, MALK, Π. Τσαούσης, Γ. Σαντοριναίος, Λ. Καλύμιος, Γ. Τρουπάκης, Γ. Χριστοφόρου, Κ. Πάτση, Α. Κρύσιλας. Η έκδοση είναι της ΡΕΝΙΕΡΗ – COMICON SHOP. Με την ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τόσο για την ιδέα όσο και για την υλοποίηση . Αυτό που χρειάζεται σαφώς βελτίωση είναι όπως ανέφεραν και οι προλαλήσαντες το γραφιστικό κομμάτι, το περιτύλιγμα είναι φτωχό και αδούλευτο όμως ανυπομονώ για την συνέχεια της σειράς ώστε να την δω να βελτιώνεται. Συνιστάται ανεπιφύλακτα στους οπαδούς του είδους αλλά και σ’αυτούς που θέλουν να το γνωρίσουν ή απλά να βάλουν λίγη ανατριχίλα στην ζωή τους.
  17. Τασία Καλησπέρα Δες τις παρακάτω δύο εικόνες και πες μου αν σου θυμίζουν κάτι. Conan 102 Conan 106 Πάτα με το ποντίκι την κάθε εικόνα για μεγένθυση.
  18. Τασία Καλημέρα Μην στεναχωριέσαι, θα την βρούμε την ιστορία που ψάχνεις ο κόσμος να χαλάσει. Ακόμα κι αν χρειαστεί να ξαναδιαβάσω την σειρά σελίδα-σελίδα. Τα τεύχη της σειράς τα έχω σχεδόν όλα και είμαι 100% σίγουρος ότι την ιστορία που περιγράφεις την έχω διαβάσει γιατί μου είχαν κάνει και εμένα εντύπωση οι σκηνές που λες απλά επειδή θα μου πάρει λίγο χρόνο, λίγη υπομονή. Υ.Γ. Επίσης να σε καλωσορίσω και εγώ με την σειρά μου στο forum και να σου ευχηθώ καλές και ποιοτικές αναρτήσεις. Μην ζητάς συγνώμη αν κάνεις κάποιο λάθος όλοι κάνουμε ακόμα και οι πιο έμπειροι (ειδικά αυτοί χα χα)!
  19. SFKOURT

    Dynamite ATHENA - A new super heroe!

    Για όσους ενδιαφέρονται για την εν λόγω ηρωίδα υπάρχει σχετικό scanlation από την αφεντομουτσουνάρα μου. Η Αθηνά συμμετέχει επίσης στο Prophecy, άλλο ένα υπέροχο τίτλο της Dynamite.
  20. Τασία Καλημέρα Κοίταξες τα εξώφυλλα που υπάρχουν στο σάιτ μήπως σε βοηθήσει το εξώφυλλο να θυμηθείς ποιο ψάχνεις; Θα προσπαθήσω να το ψάξω πάντως έτσι κι αλλιώς.
  21. SFKOURT

    ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ

    Εισακούγομαι σιγά-σιγά .
  22. Πολύ σωστή κίνηση, διότι βάσει τίτλου είναι διάσπαρτα και άντε βρές τα. Θερμές ευχαριστίες.
  23. Γιώργο καλώς όρισες στην παρέα μας, επειδή οι άλλοι τα έχουν ήδη πει, εγώ να προσθέσω απλά οτι στο φόρα αυτό πίνουμε άφθονη ψηφιακή μπύρα. Στην Υγεία σου λοιπόν και ελπίζω σύντομα να τσουγκρίσουμε μιά κανονική απο κοντά.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.