Μετάβαση στο περιεχόμενο

zoom

Members
  • Περιεχόμενο

    52
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος zoom

  • Γενέθλια 03/20/1978

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1761 προβολές προφίλ

zoom's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

269

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ευχαριστούμε για το δώρο! Καλή μας επιτυχία! Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
  2. πολλά πολλά ευχαριστώ! να είστε καλά! χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!
  3. Ήταν μια βραδιά από αυτές που λες "ήμουν κι εγώ εκεί" συγχαρητήρια στα κορίτσια για τις δημιουργίες τους! υπέροχη βασιλόπιτα, χορταστικός μπουφές και ευφάνταστα κεικάκια (ή να τα πω cupcakes?) λυπάμαι μόνο που έφυγα νωρίς (2 παρά) και έχασα τις ξεχωριστές μουσικές και το χορό του Ιάσων. περιμένουμε την επόμενη αφορμή για μάζωξη! σύντομα παρακαλώ!!! και του χρόνου!
  4. άτιμες γαρνιτούρες!!! μήπως να ανοίξω κανά τσελεμεντέ?
  5. να είναι τα πορτοκάλια? μαγειρεύεται το πορτοκάλι? άσε που πρέπει να είναι πορτοκάλι με κουκούτσια!
  6. μμμ λες να είναι τα παπιά κοτόπουλα? τα ξεπουπουλιάζεις... τα μαγειρεύεις... τα τρώς... και πετάς τα κόκκαλα & τα εντόσθια!!!
  7. Ένας πλούσιος συλλέκτης κόμικς είχε οργανώσει αεροπορικό ταξίδι στο εξωτερικό για ένα σημαντικό διεθνές φεστιβάλ το 2007 (μη φοβηθούν οι κομικσοταξιδευτές για Λονδίνο, το φεστιβάλ που περιγράφεται έχει ήδη συμβεί). Το πρωί της ίδιας µέρας, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει, τον παίρνει στο τηλέφωνο ο νυχτοφύλακάς του και του λέει πως το περασµένο βράδυ είχε δει ένα πολύ άσχηµο όνειρο: Η πτήση του θα έπεφτε και όλοι οι επιβάτες θα έβγαιναν από µέσα νεκροί. Ο συλλέκτης κόμικς προσπάθησε να τον καθησυχάσει αλλά αυτός ήταν τόσο επίµονος ότι το όνειρο έµοιαζε πολύ αληθινό, που τελικά τον έπεισε να ακυρώσει την πτήση του. Και πράγµατι λίγες ώρες αργότερα η συγκεκριµένη πτήση συνετρίβη µε τραγική συνέπεια για όλους τους επιβαίνοντες. Αναστατωµένος ο συλλέκτης κόμικς παίρνει αµέσως τον νυχτοφύλακά του στο τηλέφωνο και του λέει πως τον ευχαριστεί πολύ γιατί του έσωσε τη ζωή, αλλά δυστυχώς πρέπει να τον απολύσει! Γιατί τον απέλυσε;
  8. θα δοκιμάσω απάντηση... αν και μου λείπει ένα τμήμα να αποδείξω... οπότε... αν ο Α λέει αλήθεια τότε ο Β λέει ψέμματα γιατί στην ίδια ερώτηση του Παύλου απαντάνε αντίθετα. Έστω οτι ο Α λέει αλήθεια τότε αρέσουν και στους δυο τα αμ άρα ο Α είναι κολάν αφού λέει αλήθεια και του αρέσουν τα αμ. Ο Β απάντησε ψέμα άρα είπε ότι δεν τους αρέσουν τα αμ, συνεπώς τους αρέσουν. Ψέμα και αμ μας δίνει παπί. Επομένως πρώτο συμπέρασμα Α κολάν και Β παπί. Στην περίπτωση που ο Α λέει ψέμματα ο Β λέει αλήθεια. Αν ο Α είπε ψέμματα τότε δεν αρέσουν και στους δυο τα αμ άρα ή αρέσουν και στους δυο τα έγχρωμα ή αμ στον ένα χρώμα στον άλλο. ο Β είπε αλήθεια ότι ο Α λέει ψέμματα αρα πάλι ή και οι δυο έγχρωμα ή αμ και έγχρωμα. την περίπτωση που και στους δυο αρέσουν τα έγχρωμα... τότε Α ψέμα και έγχρωμα ισοδυναμεί με κολάν και Β αλήθεια και έγχρωμα ισοδυναμεί με παπί στην τρίτη περίπτωση όπου Α ψέμα και αμ ή εγχρωμο και Β αλήθεια και εγχρωμο ή αμ επειδή αναγκαστικά ο ένας παπί και ο άλλος κολάν... τα ενδεχόμενα καίγονται! δηλαδή έστω Α ψέμα και αμ είναι παπί αλλά επειδή Β αλήθεια και έγχρωμο πάλι παπί => άτοπο όμοια και για τα αντίθετα. άρα Α κολάν & Β παπί.
  9. Ο Ντόναλντ, ο Σούπερμαν και ο Κόναν είναι φίλοι και τρώνε το σταφύλι. Ο ένας φοράει ναυτικό μπλέ πουκαμισάκι (μόνο!!! χωρίς παντελονάκι!), ο άλλος κολάν και ο τρίτος προβιές. Τον λόγο παίρνει αυτός που φοράει το κολάν και λέει: "Προσέξατε κάτι; Κανένας μας δεν έχει τη συνηθισμένη του εμφάνιση". "Πράγματι, έχεις δίκιο. Δεν το 'χα προσέξει", συμπληρώνει ο Ντόναλντ. Τι φοράει ο καθένας;
  10. μμμ αν κοιμάται λέει ψέμματα... άρα η γυναίκα του κοιμάται και τα τηλέφωνα πάνε στον αυτόματο τηλεφωνητή!
  11. περιμένουμε κοινοποίηση το τηλ του παύλου για να δώσουμε συγχαρητήρια στη γυναίκα του που κάνει ησυχία τα βράδια!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.