Μετάβαση στο περιεχόμενο

cimoc

Members
  • Περιεχόμενο

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

cimoc's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

21

Συνολική φήμη στο GC

  1. Παιδιά πέρασα αρκετές ώρες στην έκθεση και είδα αρκετές παρουσιάσεις. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα γονείς που κατανοούν τη δύναμη του μύθου και του παραμυθιού γενικότερα. Αν και γενικά οι εκδηλώσεις βιβλίου, κομικ κτλ μοιάζουν φτωχές σε σύγκριση με αυτές του εξωτερικού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε αυτό το τόπο γενήθηκαν μερικές από τις ομορφότερες ιστορίες. Παρόλη τη φτώχεια μας έχουμε ακόμα πολλές ιστορίες να βγάλουμε απ' τα συρτάρια της ψυχής μας. Περισσότερες ιστορίες, περισσότεροι καλλιτέχνες, περισσότεροι εκδοτικοί. Το κοινό διψάει για ιστορίες και ταξίδια το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο πίστη ότι μπορούμε να φτάσουμε σε καλύτερα αποτελέσματα. Ο θησαυρός βρίσκεται δίπλα μας με κλασσικότερο παράδειγμα τη βιβλιοθήκη της ΛΕΦΙΚ. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα βιώσουμε κάτι μεγαλύτερο
  2. Τι κρίμα για την ημερομηνία, δυστυχώς δεν θα καταφέρω να έρθω λόγω μουσικών υποχρεώσεων O Valtasas ξέρει. Παρόλαυτά να περάσετε όμορφα με πολύ πολύ χαρούμενη διάθεση και φωτογραφίες. Zoo είσαι υπεύθυνος για το τελευταίο.
  3. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στο Zoo για την επιλογή της χθεσινής προβολής (Guardian Of the spirit), το anime ήταν πραγματικό εξαιρετικό συγχαρητήρια φίλε!!!!!!!
  4. Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, σχετικά με το cimoc είναι καθαρά το comic ανεστραμμένο είναι σαν να έχει κανείς ένα manga στα χέρια του και να το διαβάζει απο πίσω προς τα εμπρός. Όσο για το ισπανικό περιοδικό comic δεν το γνωρίζω και μάλλον θα πρέπει να το τσεκάρω.
  5. Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στην παρέα του greekcomics και απλά σας στέλνω ένα πρώτο χαιρετισμό γνωριμίας.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.