Μετάβαση στο περιεχόμενο

georgeRgR

Members
  • Περιεχόμενο

    46
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος georgeRgR

  • Γενέθλια 12/19/2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

georgeRgR's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

361

Συνολική φήμη στο GC

  1. Η Μ-Η έχει επίσης φιλοτεχνήσει το artwork από demo κασέτες των Ναυτία και των Χαρντκο(υ)ράδων, καθώς και το 7αρι "Ενόραση" των δεύτερων (το σχέδιο αυτό υπάρχει στο Products of Love and Chaos). Για περισσότερες πληροφορίες/εικόνες, εδώ. Η μία πλευρά του εξωφύλλου της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης, εδώ.
  2. Είσοδος από Στουρνάρη και ακολουθείτε τη σήμανση. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, κρατήσεις δεν γίνονται, αλλά καλό είναι όποιος ενδιαφέρεται να έρθει με το ζιν του να μου στείλει ένα μνμ.
  3. Ένα είναι το μηχανουργείο και βρίσκεται μέσα στο πολυτεχνείο στην πατησίων. Ας βγει η τελευταία παρένθεση από το 1ο ποστ για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις
  4. georgeRgR

    13

    Το συγκεκριμένο κόμικ αξίζει να συζητείται μόνο ως "τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει να εκδώσει τη δουλειά του". Και αναφέρομαι στην περίπτωση που κάποιος βλέπει σοβαρά την ενασχόληση με τα κόμικς. Το ότι ξεπούλησε συνεχίζω να υποστηρίζω πως δεν σημαίνει τίποτα, ειδικά όταν βλέπω μόλις θετική γνώμη και θεωρώντας ότι η πλειοψηφία που ασχολείται με το χώρο έχει ένα κάποιο αισθητικό κριτήριο (πάντως για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να είχαν βγει πάνω από 40-50 αντίτυπα). Προσωπικά, πέρα από εδώ δεν έχω δει να γίνεται πουθενά αλλού κουβέντα για το 13, οπότε αυτό το "πολυσυζητημένο" είναι κάτι υπερβολικό. Είμαι σίγουρος πως το 13 πήγε καλά "εμπορικά" για λόγους marketing: ιλλουστρασιον χαρτί, ψιλοπερίεργο σχήμα και εξώφυλλο, μια ευδιάθετη κοπέλα πίσω από τον πάγκο, διαφημιστικό στο ισόγειο κ.α. Δε νομίζω πως ήταν βέβαια κάτι μελετημένο, απλά έτυχε.
  5. georgeRgR

    13

    Αυτό το "ξεπούλησε" δεν έχει καμία απολύτως αξία ούτε αποδεικνύει κάτι, μιας και τα αντίτυπα που βγήκαν πρέπει να ήταν λίγα, όσα υπήρχαν πάνω στον πάγκο.
  6. δώ το καλό φαν-ζείν! Μια γιορτή των φανζίνς ή πιο καλά μια ευκαιρία για να συναντήσεις φανζινάδες, να δεις τις προσωπικές τους δουλειές από κοντά, να μάθεις για την κουλτούρα τους και τι πηγάζει πίσω από την έκδοση ενός zine. Το fanzinesnet διοργανώνει για μία μόνο μέρα ένα φεστιβάλ φανζίν όπου δημιουργοί θα παρουσιάσουν τα έντυπά τους, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν προβολές και συζητήσεις. To fest γίνεται σε συνεργασία με τα παιδιά από το ξύλινο στέκι. Το ξύλινο στέκι είναι ένας αυτοδιαχειριζόμενος χώρος, ο οποίος ακολουθεί αντιεμπορευματική λογική και λειτουργεί από το 2008 στον χώρο της σχολής Καλών Τεχνών, Πειραιώς 256. Πρόγραμμα Καθ’ όλη τη διάρκεια του zinefest θα υπάρχουν πάγκοι με έντυπα, ενώ από τη στιγμή που τελειώσουν οι συζητήσεις (λίγο πριν τις 18.00) εκδότες φανζίν θα αναλάβουν το ηχητικό μέρος της εκδήλωσης. 15.00 Προβολές Fils de Zine της ομάδας The Art Pack (10′, Γαλλία 2011) Grrlyshow της Kara Herold (18′, ΗΠΑ 2000) Το Fils de Zine καταπιάνεται με την παρουσίαση την γαλλικής σκηνής των φανζίν, η οποία άρχισε να αποκτά σάρκα και οστά το Μάη του ‘68. Σήμερα, αρκετές δεκαετίες μετά, τα γαλλικά ανεξάρτητα έντυπα είναι πιο πολυδιάστατα από ποτέ. Το Grrlyshow αφηγείται την έκρηξη των γυναικείων φανζίν των αρχών του ‘90 στην Αμερική, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και το πως τα έντυπα αυτά συνέβαλλαν στη διαμόρφωση του φεμινιστικού κινήματος. Και οι δύο ταινίες θα προβληθούν με ελληνικούς υπότιτλους. 16.00 Workshop Τι είναι τελικά ένα φανζίν; Πόσο διαφορετικά είναι τα φανζίν μεταξύ τους; Πως κατασκευάζονται, πως τυπώνονται και πως διανέμονται; Δημιουργοί φανζίν θα δώσουν απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω, παρουσιάζοντας όλες τις διαστάσεις της έκδοσης ενός εντύπου. 17.00 Queer zines Με αφορμή το βιβλίο Η Κουλτούρα του Κουήρ Πανκ Κινήματος Μέσα από τα Φανζίν, μέλη της ομάδας antifa str θα μιλήσουν για την πορεία του queer punk κινήματος αλλά και για τη σχέση του με τα zines και το diy. 21.00 zinesters’ dj set Οι ώρες του προγράμματος θα τηρηθούν αυστηρά. Σας περιμένουμε όλους, με φανζίν ή χωρίς.
  7. georgeRgR

    ΤΟ ΞΥΔΙ

    Το creative commons δεν είναι εκδοτική. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
  8. Προσωπικά θα με βόλευε να παραλάβω τα τεύχη μέσω της ΛΕΦΙΚ, οπότε περιμένω να δω πως θα κινηθούν οι υπόλοιποι Αθηναίοι..
  9. Επειδή εγώ ταΐζω πολλά στόματα, θα ήθελα δύο αντίτυπα
  10. georgeRgR

    fanzinesnet news

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Προ ολίγου ανέβασα στο fanzines.gr μια ανασκόπηση του 2011, όσων αφορά τις ανεξάρτητες εκδόσεις (το λινκ εδώ). Επειδή έχω παρατηρήσει πως κάθε χρόνο ανεβαίνει στο φόρουμ ένας ετήσιος κατάλογος κυκλοφοριών, σκέφτηκα πως η λίστα που συνέταξα θα σας βοηθήσει αρκετά στον τομέα των "αυτοεκδόσεων".
  11. Ωραία ατμόσφαιρα, ωραία πράγματα και καλές τιμές. Με μια λέξη, σούπερ!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.