Μετάβαση στο περιεχόμενο

Pappous

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Pappous's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

12

Συνολική φήμη στο GC

  1. Pappous

    Marvel Σχέδιο [ Αnnihilus ]

    Συγνώμη για το μπέρδεμα .
  2. Pappous

    Marvel Σχέδιο [ Αnnihilus ]

    Tώρα θα τω αναρτήσω εδώ απο οτι φαίνεται εκανα κάτι λάθος
  3. Pappous

    Marvel Σχέδιο [ Αnnihilus ]

    Nα ένα απο τα 4 σχέδια χαρακτήρων της Marvel που ειχα σχεδιάσει πρίν απο κάποιο καιρό, δεν ειναι απο τους πιο δημοφιλείς παρ'όλα αυτα ηταν καλή επαφή με την 9η τέχνη παρόλο που δεν ξέρω τιποτα απο το συμπαν της Marvel.
  4. Pappous

    Sketches by Quackmore

    Πολύ καλό,το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ,βλέποντας το σχέδιο σου ειναι οι ελεογραφίες του Μπάρκς, δοκίμασε και άλλα υλικά, και κράταμας ενήμερους.
  5. To νικ μου είναι απο ένα ήρωα της ντίσνευ λιγότερο γνωστό τον Osvald ( ή Ozvald δεν ειμαι σιγουρος )τον λαγό, παλιός όσο ο ντόναλντ και ο μίκυ, Άν θυμασαι το Μίκυ Μυστήριο με τιτλο "Ρόσμαρυ" νομίζω εμφανίζονταν εκεί.
  6. Pappous

    Καλησπέρα απο νεο μέλος

    Μόλις έγινα μέλος- Καλησπέρα σε ολους.Στην παρούσα φαση εξερεύνω το σαίτ και εχετε κάνει πολύ καλή δουλειά Οσων αφωρα τα κομιξ που διαβαζω,αρχικα μεγαλωσα με τις ιστοριες του παπιανθρωπου Barks απο τις ποιες παραδοξως πρωτιμαω τις 10σελιδες, γιατι ηταν λιγοτερο σοβαρες. marvel δεν εχω ανοιξει ποτε μου και εχω διαβασει καποια Αστεριξ, ενω τελευταια διαβασα καποια βιβλια τις Α.Κριστι σε μορφη κομιξ. Το παρακατω ειναι ενα δικο μου σχεδιο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.