Μετάβαση στο περιεχόμενο

meidei

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.dm3k.me

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Cyprus
  • Ενδιαφέροντα
    Οι ιστορίες μυστηρίου, εσχάτως στην μορφή των ιαπωνικών άνιμε και μάνγκα. Τα webcomic είναι μια πρόσφατη αγάπη. Θέλω να ξαναμπώ και στον χώρο των κόμικ.
    Κατά τ' άλλα τα ενδιαφέροντα μου περιλαμβάνουν την επιστήμη της γλωσσολογίας και τον ακτιβισμό.

meidei's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

40

Συνολική φήμη στο GC

  1. Θυμάμαι αναφορές σε ένα τραγούδι του Ζακ Στεφάνου, ένα των Μπλε και ένα των Γυμνών Καλωδίων· μην με ρωτήσετε τίλους, έχω χάλια μνήμη. Ίσως και να έχουν αναφερθεί.
  2. Είναι που δεν ήξερα αν έχεις το ίδιο username εδώ, γιαυτό δεν το ανάφερα
  3. meidei

    SCANDINAVIA AND THE WORLD [ HUMON ] ( 2009 - )

    To Scandinavia & the World είναι ένα webcomic που ξεκίνησε στο Deviantart και ακολουθεί την συνταγή του γνωστού άνιμε Axis Power Hatalia, δηλαδή ανθρωπομορφισμός και χιουμοριστική παρουσίαση των σχέσεων των χωρών. Αν το Axis Power Hetalia εστιάζει στις δυνάμεις του Άξονα, το Scandinavia & the World όπως φαντάζεστε, εστιάζει στις παγωμένες χώρες της Σκανδιναβίας.
  4. meidei

    UBUNCHU [ HIROSHI SEO ]

    Το επίσημο σάιτ για τις μεταφράσεις: http://divajutta.com/doctormo/ubunchu/ Αυτό που με ενθουσιάζει περισσότερο σε αυτό το manga είναι του μια γνωστή εκδοτική εταιρία εκδίδει ένα κόμικ που ο δημιουργός το διαθέτει και ελεύθερα κάτω από την άδεια Creative Commons (με μόνο περιορισμό το BY και το NC). Ίσως στο μέλλον ακόμα περισσότερα κόμικ με ελεύθερη άδεια να εμφανιστούν, και να πάμε ένα βήμα πιο κοντά στο Free Culture.
  5. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά
  6. Αγαπημένο κόμικ (αφού είμαι/υπήρξα videogame nerd υποθέτω). Είναι και το μόνο που διαβάζω αυτή την περίοδο. Προφανώς περιμένω να φτάσει η ταινία στις δικές μας ακτές διακαώς.
  7. meidei

    DISCORD COMICS [ TAB KIMPTOM ] ( 2006 - )

    Το Discord Comics εκ πρώτης όψεως μοιάζει ένα ακόμη αδιάφορο webcomic με μέτριο σχέδιο και κοινότοπο τίτλο. Ωστόσο μια τέτοια περιγραφή αδικεί μια σπάνια δουλειά· μια σειρά από slice of life ιστορίες εφήβων, αγοριών και κοριτσιών, που έχουν σαν κοινό τους να διαφέρουν· να διαφέρουν ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου. Οι ιστορίες των παιδιών κινούνται είτε στα πλαίσια της συνειδητοποίησης της πραγματικής τους φύσης, είτε της εσωτερικής τους μάχης είτε στην εξωτερίκευση και την αναζήτηση αποδοχής. Το κόμικ δεν είναι πάντα χαρούμενο, κι ας έχουν οι χαρακτήρες τα αστεία τους σημεία. Η άρνηση και η απουσία αποδοχής είναι δύσκολες φάσεις για ένα έφηβο. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του κόμικ αυτού είναι ότι οι ιστορίες είναι αλληλένδετες μεταξύ τους αλλά η κάθε μια αφηγείται από διαφορετικό άτομο, εισάγοντας διαφορετικές ερμηνείες σε αρκετά γεγονότα. Ακόμα ένα σημείο που αξίζει αναφοράς είναι ότι το γεγονός ότι ο συγγραφέας όντας ο ίδιος διαφυλικός φροντίζει ιδιαίτερα να διατηρεί τον ρεαλισμό (στον αντίποδα θα βάζαμε μεγάλο ποσοστό των ιαπωνικών Girls και Boys Love κόμικ). Είναι επίσης και geek και αυτό φαίνεται στα έξτρα του σάιτ. Υπάρχουν μέχρι στιγμής 7 ιστορίες, με τις δυο πρώτες, τις ιστορίες του Στιβ και του Μαρκ να έχουν επίσης εκδοθεί σε hardcopy. Δεν θα χαρακτήριζα το κόμικ ακατάλληλο για ανηλίκους (τα side stories ωστόσο είναι) αλλά αναπόφευκτα απαιτεί μια δόση αποδοχής προς τα άτομα που τυχαίνει να είναι είτε ομοφυλόφιλα ή αμφιφυλόφιλα είτε δεν ανήκουν στο φύλο που τους αποδόθηκε βιολογικά.
  8. Ο Ράνταλ έχει το ταλέντο να προκαλεί γέλιο ακόμα και με ένα πάνελ· μερικές φόρες νιώθω ότι είναι μέσα στο μυαλό μου, ειδικά όταν καταπιάνεται με θέματα τεχνολογικά.
  9. meidei

    Καλώς σας βρήκα

    Γεια σας. Πρέπει να πω ότι χαίρομαι που βρίσκω μια τέτοια κοινότητα κι ας διαβάζω ελάχιστα κόμικ (έξω τα webcomics και τα manga)· ελπίζω ότι σε αυτό το σάιτ θα μάθω για δουλείες που ίσως με ενδιαφέρουν. Καλώς σας βρήκα λοιπόν
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.