Μετάβαση στο περιεχόμενο

Leonidas1994

Members
  • Περιεχόμενο

    84
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Leonidas1994

  1. Leonidas1994

    STORM

    Καλησπέρα σας όλους. Κι εγώ είμαι ένας που αγόρασε όλη τη σειρά, αλλά όπως και οι υπόλοιποι (για τους λόγους που γνωρίζουμε) δεν έλαβαν ποτέ τους τελευταίους τόμους. Λυπάμαι γι' αυτό, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται κάτι... Η ερώτησή μου είναι η εξής : Μήπως υπάρχει δυνατότητα να λάβουμε τους 2 τελευταίους τόμους (αλλά και όλους τους υπόλοιπους) σε pdf αρχεία; Τουλάχιστον να μπορέσουμε να τους διαβάσουμε (αφού δεν μπορούμε να τους αποκτήσουμε)... Ευχαριστώ Λεωνίδας
  2. Έχω πολύ καιρό να παίξω αλλά αν θυμάμαι καλά είναι αρκετά ισοροπημένα. Νομίζω όμως ότι το deck του Tycho έχει ένα δυο κάρτες που είναι πολύ δυνατές και μάλιστα μία έγινε banned από διαγωνισμούς UFS.
  3. παιδιά, έχω ανεβάσει στη σελίδα του Board Game Geek όλες τις κάρτες του Penny Arcade. Όποιος θέλει μπορεί να τις δει, να τις κατεβάσει και γιατί όχι... να τις τυπώσει και να παίξει με αυτές. http://www.boardgamegeek.com/boardgame/19552
  4. Με λένε Λεωνίδα (τι πρωτότυπο) και ΔΕΝ είμαι καλά, ΔΕΝ έχω μυαλό, ΕΙΜΑΙ άρρωστος με το... χμμ σε λάθος φόρουμ τα γράφω ή μου φαίνεται
  5. Leonidas1994

    Βρήκανε τη γιαγιά του Ποπάυ

    Επίτελους βρήκανε τη γιαγιά του Ποπάυ :beer:
  6. Αρκετή ποικιλία κόμικς και όχι μόνο. Συλλεκτικά παιχνίδια καρτών, επιτραπέζια (με board game club για βραδιές επιτραπέζιων παιχνιδιών), χώρος για rpg (για τους φανατικούς του είδους) και άλλα πολλά. Τιμές κανονικές (ούτε φτηνές, ούτε ακριβές θα έλεγα)
  7. Πραγματικά πολύ καλό σενάριο με τον αναγνώστη να ταυτίζεται με τον serial killer πρωταγωνιστή. Διάβασα τους 12 τόμους σε λιγότερο από δύο εβδομάδες (χρόνος ρεκόρ αν σκεφτεί κανείς ότι έχω 3 παιδιά και δουλεύω περίπου 10 ώρες την ημέρα). Συστήνω ανεπιφύλακτα...
  8. Καλώς τον σαν τα ψηλά βουνά. Καλά, είναι τρελοί αυτοί οι ρωμ... εεεε... οι γκρικκομικσαίοι
  9. Still loving you κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο Holiday
  10. Καλά, φοβερός ο Ο' Χάρα. Ο πιο συμπαθητικός αστυνομικός που γνωρίζω
  11. Καλώς ήλθες στην παρέα μας Γιώργο. Καλή συγκομιδή γνώσεων (ελπίζω και σπορά)
  12. Leonidas1994

    Μπομπ ο Μάστορας

    Μπομπ ο Μάστορας -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν έμενε άνεργος; -Μπομπ. -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν ιερέας; -Μπομπ ο πάστορας. -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ροκάνιζε δέντρα; -Μπομπ ο κάστορας. -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν είδος καθαρισμού; -Μπομπ ο Σφουγγαράκης. ( -Πως λέγεται ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης αν τον πατήσει νταλίκα; -Vetex .) -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν κάπνιζε ένα μπάφο; -Μπομπ ο μάστουρας. -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν κάπνιζε ΠΟΛΛΑ μπάφα; -Μπομπ Μάρλεϋ. -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν έπινε μπύρες; -Μπόμπυρας. -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν φούσκωνε λάστιχα; -Τρόμπομπ. -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν από σίδερο και τα έσπαγε όλα; -Τρόμποκοπ. -Πώς θα έλεγαν το Μπομπ το Μάστορα αν ήταν φιλοχουντικός δημοσιογράφος; -Μπόμπ Μαστοράκη. -Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν ομοφυλόφυλος με ξανθό μαλλί; -Μπίμπι Μπόμπ.
  13. Φοβερό κόμικς. Πραγματικά γελούσες δυο τρεις φορές σε κάθε σελίδα. Όμως πολύ μπέρδεμα στις μεταφράσεις. Άλλοτε ο ένας (Αντιρίξ) ή ο άλλος (Συμφωνίξ) και άλλοι χαρακτήρες της σειράς ονομάζονταν με διάφορα ονόματα (εννοώ διαφορετικά από τεύχος σε τεύχος). Άλλα πάλι τεύχη είχαν αρκετές βωμολοχίες (κοινώς βρισίδι) και δεν θα τις πρότεινα για παιδάκια.
  14. και με Ντάτσουν κάνεις δουλειά. Αρκεί να έχεις πατάτες
  15. Καλά είναι απίστευτοι..... πάντως πρέπει να το σκεφτόμαστε για να κινήσουμε το ποντίκι... μη μας μείνει και κανένας στον τόπο. Αυτός ο μεσαίος μπροστά πρέπει να έχει πρόβλημα με τη μέση του. Αν μας πάθει τίποτα τι θα κάνουμε;
  16. Leonidas1994

    Λογοπαίγνια

    Απαντήσεις : 1) Τα ράστα δεν κάνουν τον μπαμπά 2) Το 'να χέλι πνίγει τ' άλλο και τα δυο τον πρόσκοπο :cry2: 3) Κύλησε ο Ντέντζερους και βρήκε το παπάκι :fook 4) Κάποιο ντάκο έχει η λάβα Άν μετά από αυτά δεν κουφαθήκατε θα σας τουφεκίσω να τελειώνω :surender:
  17. Leonidas1994

    Λογοπαίγνια

    4) Ένα κρητικός πηγαίνει στην Σαντορίνη στο γνωστό ηφαίστειο για να το δει. Αφού κάνει την βόλτα του αποφασίζει να φάει κάτι. Ανήγει το ταγάρι του και βγάζει διάφορα ωραία (και υγειηνά) πράγματα όπως ελιές, ντάκος (η γνωστή κριθαροκουλούρα), ρακί κτλ. Όμως με μια ολίγον τι απρόσεκτη κίνηση του φεύγει ο ντάκος και πέφτει μέσα στον κρατήρα... Ήθικό δίδαγμα :cry:
  18. Leonidas1994

    Λογοπαίγνια

    3) Η κανούργια ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς γυρίζεται. Σε μια σκηνή ο πρωταγωνιστής πρέπει να πηδήξει πάνω από μια χαράδρα ύψους 30 μέτρων που από κάτω έχει ποτάμι κρατώντας το μαστίγιό του που το έχει δέσει σε ένα κλαδί ενός μεγάλου δέντρου που βρίσκεται από πάνω. Φυσικά ό γνωστός ηθοποιός (λόγω ηλικίας) δεν μπορεί να τα κάνει αυτά πια και έτσι φωνάζουν τον μοναδικό κασκαντέρ που μπόρεσαν να βρουν για τόσο δύσκολη σκηνή τον λεγόμενο Ντέντζερους. Αφού λοιπόν γίνονται όλες οι προετοιμασίες ο Ντένζερους πηδάει. Όμως σπάει το κλαδί και ο Ντέντζερους πέρνει την κατηφόρα κατρακυλόντας την πλαγιά της χαράδρας και πέφτει στο ποτάμι. Γρήγορα ανεβαίνει για να πάρει ανάσα και μόλις βγάζει το κεφάλι του έξω βλέπει ένα παπάκι. Συμπέρασμα; (ακόμη παρακάτω)
  19. Leonidas1994

    Λογοπαίγνια

    2) Ένας πρόσκοπος βρίσκεται στην εξοχή και κάνει τον καθημερινό του περίπατο. Αφού παρατηρεί τα πουλιά, τα λουλούδια και τα φυτά και τα ίχνη των ζώων, φτάνει σε μια λιμνούλα. Εκεί, κοιτάζει μέσα και τι να δει... Δύο χέλια βρίσκονται μέσα και παλεύουν μεταξύ τους. Το ένα προσπαθεί να πνίξει το άλλο. Αλλά σαν καλός πρόσκοπος που είναι δε μπορεί παρά να τα βοηθήσει. Τι κάνει λοιπόν; Μπαίνει μέσα στη λιμνούλα και με περισσή πίστη αρπάζει το ένα χέλι με το δεξί του χέρι και το άλλο με το αριστερό και τα τραβά μακρυά. Αλλά ξαφνικά τα δύ χέλια ορμούν πάνω στον πρόσκοπο και του επιτίθονται για να τον πνίξουν. Ηθικόν δίδαγμα; (παρακάτω)
  20. Leonidas1994

    Λογοπαίγνια

    Όταν συναναστρέφεσαι νεαρά άτομα είναι πολύ πιθανό να ακούσεις πολύ τρελά πράγματα. Τελευταία έπεσαν στην αντίληψή μου τα παρακάτω "ανέκδοτα" (ή να τα πω αινίγματα - όπως μου παρουσιάστηκαν εξ' αρχής). Οι απαντήσεις ακολουθούν σε παρακάτω μηνύματα για να προλάβετε να σκεφτήτε λίγο μόνοι σας πριν τις δείτε. 1) Ένα παιδάκι βρίσκεται στο αεροδρόμιο και κρατάει από το χέρι τον πατέρα του (σ.σ. αυτό μου θυμίζει την ταινία "Μόνος στο Σπίτι"). Ο Πατέρας του φοράει τζιν, ένα μπλε μπλουζάκι και έχει ράστα μαλλιά. Σε κάποια φάση το παιδάκι προκειμένου να δει μια βιτρίνα με παιχνίδια (στα duty free προφανώς) αφήνει το χέρι του μπαμπά. Περνούν περίπου τριάντα δευτερόλεπτα και το ξαναπιάνει για να συνεχίσουν το δρόμο τους. Για να βεβαιωθεί ότι αυτός είναι ο πατέρας του κοιτάζει ψηλά και βλέπει τα γνωστά ράστα μαλλιά. Όμως παρότι πάει να προχωρήσει και να συνεχίσει το δρόμο του, ο πατέρας του δεν προχωράει γιατί απλούστατα δεν είναι αυτός ο πατέρας του. Τι συμπέρασμα βγάζετε; (η απάντηση βρίσκεται σε παρακάτω μήνυμα)
  21. Η Mary Shelley τελικά ήταν άνδρας!!!! Μην το βλέπετε στραβά. Μετά την εγχείρηση δείχνει έτσι!!!!
  22. Κρίμα που κι εγώ λόγω απόστασης (Κρήτη βλέπετε) δε θα μπορέσω να βρίσκομαι στην υπέροχη παρέα μας... :cry: Καλά να περάσετε... ΥΓ Έλεος ρε παιδιά, αν έμενα οπουδήποτε στην Αθήνα δε θα έλεγα ποτέ ότι μου πέφτει μακριά η Γλυφάδα... εκτός κι αν είχα κάτι άλλο να κάνω... Τι άραγε;;;
  23. Καλώς την Κύπρο. Εδώ... Κρήτη... Παραλία;;; Κομικσάκι;;; Μπυρίτσα;;; Μπράβο!!!! :clap: :clap:
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.