Μετάβαση στο περιεχόμενο

conb

Members
  • Περιεχόμενο

    1940
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    15

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από conb

  1. ευχαριστω για τις ευχες!!! Χρονια μας πολλα!!! Παντα με κεφι και χαρα!!!
  2. conb

    Δεν εχω χωρο!

    χαιρομαι που τα βρηκες ολα αψογα!
  3. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω θα δεις οτι έχουν ήδη ζητήσει το "Μέδουσα"
  4. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Ναι μπορώ, θα σε ενημερώσω όταν το έχω αφήσει.
  5. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Νίκο είναι στα αγγλικά!
  6. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Ok παιδια τα βαζω στην άκρη
  7. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Ανέβασα μερικά ακόμα κόμικς στο αρχικό ποστ!
  8. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Θενκς παιδια τα βάζω στην άκρη btw καλό μήνα
  9. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Οκ αναννέωσα τη λίστα με μερικά ακόμα κόμικς btw ελπίζω να είχατε ενα όμορφο Πάσχα
  10. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Thanks παιδιά τα βάζω στην άκρη
  11. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Ανανέωθηκε η λίστα με νέα κόμικς
  12. conb

    Scraps, sketches & drawings

    "Απλά εμφανίστηκε μέσα από τα κύματα στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα. Το σχεδόν φωτεινό μπλε δέρμα και τα βολβοειδή μάτια του προκάλεσε τρόμο στο πλήθος στην παραλία. Αυτός απλά τους κοιτούσε καθώς φεύγαν τρέχονατς με πανικό! Σιγά σιγά έφτασε σε αυτά που άφησαν πίσω τους, έφαγε ένα σάντουιτς, ήπιε τον παγωμένο καφέ κάποιου π και πήρε μαζί του ένα smart phone μαζί με με τα ακουστικά και επέστρεψε πίσω στη θάλασσα, Η μόνη απόδειξη ότι εμφανίστηκε ένα τέτοιο περίεργο πλάσμα ήταν ένα σχέδιο που έκανε ένας πιτσιρικάς μετά από αρκετές ημέρες"
  13. conb

    Δεν εχω χωρο!

    germ δεν ξέρω αν είδες αλλα πρίν από εσένα ζήτησε ο batigoal το comedics και το αγριαδες
  14. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Αναννεώθηκε το πρώτο ποστ με τη προσθήκη μερικών ακόμα κόμικς
  15. conb

    Δεν εχω χωρο!

    έγινε ok ναι θα περάσω κάποια στιγμη το Σάββατο έγινε Νίκο θα το κανονίσουμε
  16. conb

    Δεν εχω χωρο!

    προστέθηκαν μερικά ακόμη κόμικς
  17. conb

    Scraps, sketches & drawings

    Ευχαριστώ είναι που κάθομαι και τα ολοκληρώνω και τώρα μου είναι πιο εύκολο να βάζω χρώματα με το photoshop. Iστορία θα αργήσει για λίγο για την ώρα είμαι γεμάτος ιδέες που τις εκφράζω μέσω μιας εικόνας...σιγα σιγα θα μαζευτούν οι ιδέες και θα κανουν μια όλοκληρη ιστορία!
  18. conb

    Scraps, sketches & drawings

    "Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που έφτασε σε αυτό το μέρος που δεν ξέρει. Άκουσε τους ανθρώπους να ονομάζουν τη πόλη με το όνομα "Αθήνα", αλλά δεν έχει καμία ομοιότητα με τις πόλεις που γνώριζε στο δικό του κόσμο, δεν υπάρχει καμία ισορροπία με τη φύση. Περιπλανίωνταν μέχρι που βγήκε από την πόλη και ήρθε σε ένα βουνό, η φύση εδώ ήταν επίσης διαφορετική δεν είχε ψυχή, αλλά ήρθε εδώ επειδή αισθάνθηκε μια οικεία παρουσία. Αν και αγαπάει τις περιπέτειες σε αυτό το μέρος που έχει έρθει απογοητεύτηκε, όλα φαίνονταν τετριμμένα και διεφθαρμένα. Αποφάσισε όμως να χτίσει ένα άλσος, όπως του έδειξε ο μέντορας του. Προς έκπληξή του, το ξόρκι ήταν πολύ πιο δυνατό εδώ... σαν μια ισχυρή πηγή νσ αναζητούσε κάποιο τρόπο να ξεσπάσει."
  19. conb

    ΜΠΛΕΚ

    !!!!!!!!!!!! Υπέροχα και εύχομαι και με νέες ιστορίες όχι μονο ότι έχει δημοσιευτεί! Παλιακές ή οχι είναι όλες τους καλές ιστορίες! Αυτό είναι το καλό με τα κόμικς δεν έχει σημασία το πότε γράφτηκαν αν σου ταιριάζουν τις διαβάζεις ξανα και ξανά με μεγάλη χαρά! ...να προσθέσω σε συτά που ανέφερες και το παιδί Πάνθηρα, είναι αυτά που μου αρέσουν πάρα πολλή! Χαίρομαι που υπάρχει ξανά ένα πολυθεματικό κόμικ στην αγόρα που ταιράζει με της εποχής μας τα κριτήρια περί μορφής έκδοσης και έχει κάλες ιστορίες...αν παει μάλιστα με ανοδική πορεία εύχομαι και σε ανώτερα, δηλαδη μηνιαίο ΜΠΛΕΚ
  20. conb

    ΜΠΛΕΚ

    Αφού διάβασα τον Αιώνιο στο οποίο έκανε το σχέδιο ο Θάνος Κόλλιας και μου άρεσε ήθελα λίγο ακόμη δόση από το σχέδιο του, οπότε διάβασα τον Υπεράνθρωπο απο το τεύχος 2 και 3 του Μπλέκ. Είναι ωραίο παιδία, θα τολμήσω να πω ότι αν ήτσν σε τεύχος δικό του θα το αγόραζα! Ειδικα το β' μέρος ήταν αυτο που με ενθουσίασε! Ωραία η ιστορία και πολλή καλό το σχέδιο! Νομίζω στο εξής θα διαβάζω στο Μπλεκ ομαδικά τις κάθε ιστορίες του αντί όλοκληρο το τεύχος...έχει πολλά κόμικς για ένα τεύχος για να διαβάσεις με τη μία!
  21. Σήμερα αφού τςλείωσα με το σουπερμάρκε πηγα μετά για τσιγάρα, ναι ξέρω κακή συνήθεια αλλά το συγκεκριμένω ψιλικατζίδικο έχει και κόμικ οπότε ήταν ευκαιρία για να αγοράσω τον Αιώνιο! Αυτό που μου τράβηξε τη προσοχή ήταν το εξώφυλλο, θύμιζε εξώφυλλο που θα έβλεπα να κάνει κάποιος αγαπημένος σχεδιαστής από τα 80·s, μου αρέσει αυτό το ρετρό στυλ που έχει. Απόψε που είχα λίγο χρόνο έκατσα να το διαβάσω έχωντας μια προδιάθεση για το τι θα ήταν, ε ναι διάβασα και άκουσα διάφορα για το συγκεκριμένο κόμικ. Ξεκινώντας να διαβάζω την ιστορία είδα οτι μου κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι που ολοκληρώθηκε ο πρόλογος και με άφησε με ερωτήματα ώστε να συνεχίσω με ενδιαφέρον να διαβάσω τη συνέχεια. Η συνέχεια είναι βασικά μια ιστορία του στυλ βρείτε τον υπερήρωα ή αλλιως αρχίζω να σκοτώνω κόσμο. Αλλά η περιγραφή του κακού, το πως αντιλαμβάνονται τον υπερήρωα και το πως τον είδαμε στον πρόλογο και το τι αποκαλυψεις γίνονται στο τελος είναι που κάνουν την ιστορία ενδιαφέρον. Η οποία ιστορία τελικά ξεδιπλώνεται τόσο όσο να αποκαλύψει στοιχεία από την αρχή μεχρι το τέλος του τεύχους που περιπλέκουν την υπόθεση με περισσότερο μυστήριο. Νομίζω ο Βασίλης Χειλάς έχει καταφέρει να μας δώσει σε ένα τευχος στοιχεία μιας ιστορίας που έχει παρά πολλά να μας πει και με τον καιρό θα κρατάει το ενδιαφέρον μας με τις εξελίξεις της. Της οποίες εξελίξεις θα απολαύσω μέσα από τις εικόνες του Θάνου Κόλλια. Μου αρέσει το σχέδιο του μου θυμίζει μια άλλη εποχή, μου θυμίζει John Byrne και εγώ λατρεύω των Βyrne. Παντως ο Αιώνιος κατάφερε να κάνει κάτι που αλλά ελληνικά κόμικ σπάνια κάνουν...να μου δημιουργήσει το ενδιαφέρον να διαβάσω και το επόμενο τεύχος όχι για να υποστηρίξω μια προσπάθεια ελλήνων δημιουργών, όχι επειδή εχω ανταλλάξει δυο κουβέντες με τον Χειλά, όχι επειδή είμαι υπερηρωικός...απλά μου άρεσε αρκετά, τόσο που ναι θέλω να διαβάσω τη συνέχεια! Επίσης το φορματ πολλή καλό αρκετες σελίδες χωρίς διαφημήσεις και με το σωστό και καλό μέγεθος για υπερηρωικό κόμικ. Να πω και κατι ακόμη δεν στάθηκε στην επιμέλεια γιατί μου άρεσε το εξώφυλλο και η ιστορία και αυτο είναι αρκετό για μένα, δεν στάθηκα στον Trump ούτε μου προκάλεσε το ενδιαφέρον θεωρώ ήταν απαραίτητος για να εξυπηρετήση μια χαράτην πλοκή ώστε να εδραιώσει την ιστορία στην εποχή μας με ένα ρεαλιστικό τόνο και και τέλος ναι ισως θυμιζει ιστορίες αμερικάνικων υπερηρωικών κόμικς που έχουμε διαβάσει, διβάζουμε και ίσως διαβάσουμε αλλα όχι αποκλειστικά Watchmen εκτός και αν έχετε διαβάσει μόνο αυτό απο υπερηρωικά. Όπως είπα στην αρχή το κόμικ το αγόρασα σε ψιλικατζίδικο ενώ το είχα ήδη δει σε κομιξάδικα. Αγαπώ όλα τα κομιξάδικα το καθένα είναι ένας μικρός παράδεισος για μένα μια αγάπη που έχει ξεκινήσει χρόνια πολλά τώρα απο τα ψιλικατζίδικα και τα περίπτερα! Είναι ωραίο να μπορούμε να βρίσκουμε κόμικς παντού και όχι να κολλάμε για τον άλφα ή βήτα λόγο στο που πρέπει!
  22. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Δυστηχώε δεν έχω δεύτερο...σορρυ
  23. conb

    Δεν εχω χωρο!

    χαχαχα έγινε μεσιέ φλόκ μπαίνει στην άκρη και αυτό...για καφεδάκι ξέρω σε τη ύποπτα λημέρια συχνάζεις οπότε θα σε βρώ εκεί!! εννοείται να έρθεις....αλλα εκεί που θα έρθεις για καφέ δεν ξέρω κατα πόσο θα θες ή θα πάρεις κάποιο κόμικ
  24. conb

    Δεν εχω χωρο!

    Τώρα που πρόλαβες το βάζω στην άκρη και το βγάζω απο τη πιο πάνω λίστα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.