Μετάβαση στο περιεχόμενο

Uncle Scrooge McDuck

Members
  • Περιεχόμενο

    1462
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    2

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Uncle Scrooge McDuck

  1. Μιας και είδα το #1 προς πώληση αλλά σε τιμή μισού μινιάτικου λόγω σπανιότητας απλά τράβηξα ένα screen shot απλά για να το έχουμε μέχρι να βρεθεί ή ευελπιστούμε αυτός που το πήρε να είναι μέλος εδώ..
  2. Uncle Scrooge McDuck

    ΜΠΛΕΚ ΤΟΜΟΙ

    Τόμοι 137, 144, 221, 245 και 254 Μεταφέρθηκαν στην βάση,
  3. Uncle Scrooge McDuck

    ΜΠΛΕΚ ΤΟΜΟΙ

    Τόμοι 118, 232 και 237! Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  4. Σερφάροντας στο διαδίκτυο και ψάχνοντας πληροφορίες για το περιοδικο "Λαστιχάνθρωπος", έπεσα πάνω σε αυτόν το σύνδεσμο http://pankoland.com/baoulo/ όπου βρίσκει κανείς πολλά σκαναρισμένα τεύχη από τα Λαϊκά Αναγνώσματα της δεκαετίας του 50 και 60. Ρίχνοντας μια ματιά στο τεύχος #4 του Λαστιχάνθρωπου βρήκα μια αναγγελία της κυκλοφορίας του 5ου βιβλίου το οποίο θεωρητικά ποτέ δεν κυκλοφόρησε.. Τι έγινε άραγε με αυτόν το τιτλο; Χαμηλές πωλησεις; Δικαιωματα; Γιατί σταμάτησε στα 4 μόνο τευχη;
  5. Uncle Scrooge McDuck

    ΜΑΪΤΥ ΜΑΟΥΣ

    Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο Κλασικά Μάιτυ Μάους #3 για να κλείσει κι αυτή η σειρά! Περιέχει τα τεύχη 20, 23, 25 με τα εξωφυλλά τους. Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  6. Συγχαρητήρια για το εύρημα!! Ειλικρινά δεν περίμενα να το βρει κάποιος αυτό το τεύχος, καθώς πέρα από την ημέρα που το αγόρασα πριν 38 χρόνια, δεν το είχα δει ποτέ ξανά μπροστά μου, γι' αυτό και φυλάω το δικό μου ως κόρη οφθαλμού!! Πως το βρήκες;
  7. Αυτό ακριβώς συμβαίνει φίλε μου. Όσοι συλλέγουν το κάνουν από νοσταλγία και αγάπη για τον παλιό καλό καιρό που υπήρχαν άφθονα κόμικς στα περίπτερα. Η εποχή αυτή έχει περάσει ανεπιστρεπτί δυστυχώς, και δύσκολα θα βρεθούν νέα παιδιά να αγαπήσουν τα κόμικς γιατί απλά δεν τα ζούνε. Μόνο όσοι έχουν τεύχη από παππούδες θείους σε πολλά κομμάτια ίσως τους ανάψει μια σπίθα... Οι σημερινοί 40αριδες και πάνω είναι οι τελευταίοι μιας γενιάς που μεγάλωσε με.κόμικς.. από κει και πέρα όλα ισοπεδώθηκαν από την έλευση του ίντερνετ. Σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε τα κόμικς μόνο σε μουσεία ή σε παλιούς συλλέκτες 70αριδες που θα έχουν κρατήσει τα τεύχη της νιότης τους σε πείσμα των καιρών.
  8. Πήρα το #100 στο Κομιξ και στο Ντόναλντ. Είναι πιστεύω αριθμός ορόσημο για να τα σταματήσω και τα δύο. Δυστυχώς τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται για τα κόμικς οπότε βλέπω τη συλλογή μου να "αχρηστεύεται"... Ήδη σκέφτομαι να δώσω μερικές σειρές που δεν μου κάνουν πολύ κλικ και απλά τις είχα συμπληρώσει μάλλον από συλλεκτικό παρορμητισμό. Και με 2-3 σειρές το έχω κάνει ήδη, φύγανε για αλλού που θα εκτιμηθούν περισσότερο..
  9. Uncle Scrooge McDuck

    ΜΠΛΕΚ ΤΟΜΟΙ

    Εξώφυλλα τόμων 15, 17, 19, 26, 27, 29, 35!!! Παραθέτω και το οπισθόφυλλο από τον τόμο #35 το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο σε όλους τους τόμους που ανεβάζω εδώ. Ένα λάθος που βρήκα είναι στον τόμο #29 ο οποίος περιέχει τα τεύχη Α΄περιόδου 426, 424, 428. Δεν το συνήθιζε ο Ανεμοδουράς να κάνει λάθη στη σειρά των τευχών που περιείχε κάθε τόμος αλλά να που έγινε... Μεταφέρθηκαν στη βάση
  10. Uncle Scrooge McDuck

    CONAN THE BARBARIAN

    Οπισθόφυλλο τεύχους #6 Μεταφέρθηκε στη βάση
  11. Βρέθηκα ξανά στη Ζάκυνθο φέτος και πέρασα από το μαγαζί αυτό. Δυστυχώς είχε μόνο παλιά Αστερίξ και Ιζνογκούντ. Όταν τον ρώτησα αν είχε παλιά πολεμικά όπως τότε που είχα ξαναπάει μου έβγαλε από μέσα μερικά αρκετά παλιά τεύχη Τανκς όπως τα # 14, 15, 16 αλλά δυστυχώς ήταν ξεθωριασμένα από τον ήλιο και δεν τα πηρα..
  12. Μπράβο Γιάννη, πολλά συγχαρητήρια! Αν κάποιος το άξιζε, αυτός ήσουν εσύ! Πολλές ώρες και τρέξιμο εδώ μέσα (πέρα από τη νταλικα)! Μακάρι να είχαμε κι εμείς χρόνο για να μπορούμε να προσφέρουμε τα μέγιστα για το αγαπημένο μας χόμπι, αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνουμε ούτε covid να κολλήσουμε Και πάλι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στη νέα απαιτητικότερη θέση!
  13. Γιάννο σιδερένιος! Κι εγώ το Γενάρη το πέρασα για 2η φορά ευτυχώς με πολύ ελαφριά συμπτώματα.. Το φάγαμε το θεριό κα συνεχίζουμε στις συλλογές μας να παίρνουμε δύναμη! Εύχομαι πλήρη ανάρρωση και στους δικούς σου.
  14. Σαν το Ghosts' N Goblins δεν είναι άλλο. Κυκλοφόρησε σε arcade το 1985 και το ερωτεύτηκα με το που το έπαιξα. Θυμάμαι να ζητάω συνεχώς 10αρικα (!) τότε από τον πατέρα μου και τον ρωτούσα αν μπορούμε να το αγοράσουμε για να το έχω σπίτι. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ μέχρι που μεγάλωσα, πήρα μια καμπίνα arcade και την έφτιαξα να παίζει μόνο αυτό το παιχνίδι αφού είχα φέρει την PCB πλακέτα από Αμερική!!!
  15. Uncle Scrooge McDuck

    ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΣ

    Υποθέτω πως λίγο αργότερα κυκλοφόρησε σε αυτόνομα τεύχη η ιστορία "Διαπλανητικές περιπέτειες". Η φώτο είναι από το διαδίκτυο και είναι τα τευχη 1 και 2.
  16. Uncle Scrooge McDuck

    ΡΟΝΤΕΟ

    Οπισθόφυλλο του τεύχους 118. Μέχρι να ετοιμαστεί ο δεύτερος κύκλος ανατυπώθηκαν (εγώ λέω επανακυκλοφόρησαν από το στοκ του Ανεμοδουρά). Ο δεύτερος κύκλος βέβαια πότε δεν είδε το φως της ημέρας..
  17. Uncle Scrooge McDuck

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΠΑΫ

    Λοιπόν, πιθανολογώ πως βρήκα την απάντηση μιας και τυχαία κοιτούσα τα τομάκια του περιοδικού ΤΑΝΚΣ του Δραγούνη (Ίδιος εκδοτικός οίκος)! Ο εκδότης μάλλον έγραφε τη λέξη επανέκδοση στους τόμους γιατί περιείχαν τεύχη που είχαν ήδη εκδοθεί, θέλοντας έτσι να διευκρινίσει ίσως ότι πρόκειται για τα ίδια τεύχη που κυκλοφόρησαν μερικά χρόνια πριν αλλά μέσα σε άλλο εξώφυλλο. Απλά δεν τα έλεγε τόμους. Έβαζε ίδιο όνομα με το περιοδικό και σε κάποιο σημείο του εξωφύλλου έγραφε Επανέκδοση!! Στα Μεγάλα Κλασικά Ποπάυ ωστόσο το ξεκίνησε από το #24 απ΄ότι είδα!
  18. Uncle Scrooge McDuck

    ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ

    Μερικά τεύχη θα βρεις στο issuu.com για διάβασμα, και με ενεργό συμμετοχή μπορείς να τα κατεβάσεις. https://issuu.com/argiriskouvelas/docs/candy_candy_teyxos_5 Υπάρχει και γκρουπ στο Facebook με πολλά σκαναρισμένα τεύχη παλιών περιοδικών. https://www.facebook.com/groups/grcomicpdf/?ref=share
  19. Απ' όσο ξέρω το στοκ του Τερζόπουλου αγοράστηκε από έμπορο ο οποίος διατηρεί κατάστημα επί της οδού Σόλωνος στην Αθήνα. Τώρα ενδεχομένως να βρεις και στοκ σε πρακτορεία καθώς κάθε καλοκαίρι γεμίζει ο τόπος από αυτά. Για συγκεκριμένα τεύχη ωστόσο το βλέπω δύσκολο να βρεις.. Κάνε όμως μια προσπάθεια!
  20. Βρέθηκαν και διαγράφηκαν από τη λίστα τα ΡΟΜΠΟΤ 5, 7, 10, 15 και έκλεισε κι αυτή η εξαιρετικά δύσκολη κατ' εμέ σειρά!!! Επίσης βρέθηκαν τα ΚΡΟΝΟΣ 3, 5, 8, 10, 14, 15, 16, 18, 21, 24, 25, 27 και μένει μόνο ένα τεύχος για να κλείσω τη σειρά σε μεμονωμένα τεύχη (έχω και όλη τη σειρά των τόμων ) Τέλος βρέθηκαν τα Μίκυ Μάους 1028, 1061, 1066, 1069, 1080, 1198 και Περιπέτεια Μαρκ 261!!!
  21. Σε μερικές σειρές το πρώτο τεύχος είναι το πιο σπάνιο και ακριβό. Σε άλλες πάλι, το τελευταίο τεύχος είναι αυτό που έχει υψηλή τιμή και είναι περιζήτητο. Στην περίπτωσή μας όμως εδώ, ισχύουν προφανώς και τα δύο (όλοι ξέρουν τι εστί Μίκυ Μάους #1). Αυτό όμως δεν εξηγεί την τιμή που έχει βάλει ο τύπος για το τελευταίο τεύχος του Μίκυ Μάους του Τερζόπουλου. Σου λέει, τέλος εποχής για την σειρά, σημαίνει το τελευταίο τεύχος θα γίνει καρασπάνιο! Τι να πεις...
  22. Βρέθηκαν, τόμος Ροντέο 11, Ροντέο 89, Περιπέτεια 321, Ρομπότ 6 και επιτέλους Γκαλάκτικα 2 και έκλεισε η σειρά! Έψαχνα πολλά χρόνια για να κλείσω αυτή τη δύσκολη σειρά των 8 τευχών!!!
  23. Βρε λες να παράφρασαν τον τίτλο από αυτό εδώ;
  24. Μπαρούφες λένε όλοι για να κονομήσουν.. Τι σπάνιο και χαζομάρες, τίποτα δεν είναι σπάνιο αν έχεις υπομονή και ΔΕΝ έχεις λογική Αντε, το ανέβασα στο Facebook το βάζω κι εδώ. Προσωπική συλλογή δεν πωλείται τίποτα (κάτω από 80€ έκαστο) Ξέρω, ξέρω, πολλοί θέλετε να με και να με αλλά εγώ σας αγαπάω...
  25. Uncle Scrooge McDuck

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Εξώφυλλο που θυμίζει έντονα την σειρά "Οι νέες περιπέτειες του Φάντομ Ντακ"...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.