Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lorien

Members
  • Περιεχόμενο

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Lorien

  1. Ω ευχαριστώ!! Δεν το ξέρω καλά το photoshop και...αγχώνομαι!Μέχρι στιγμής ακολουθώ την τεχνική εκμάθησης πατάω-όλα-τα κουμπάκια-κι-ό,τι-γίνει...! Α!κάτι που ήθελα να γράψω πιο πάνω και το ξέχασα:το φόντο είναι άθλιο.Δεν τα πάω καλά με τα φόντα.Τέσπα...
  2. Επιτέλους Αθήνα,διακοπές,σκάνερ!Αποτέλεσμα:άλλη μια σελιδούλα... Διάλογοι, Ace :Loser Zuko: ! - I have to redeem myself... - ...I have to regain my honour!!! Ο Ace είναι ο αδερφός του Luffy(One Piece) Ο Zuko είναι ο πρίγκιπας του Fire Nation(Αvatar,the Last Airbender) Και οι δύο ελέγχουν την φωτιά οπότε μου φάνηκε καλή ιδέα να...συγκρουστούν! Συγνώμη για τα αγγλικά απλά το Avatar το παρακολούθησα στα english,το κανάλι της nickelodeon δεν πιάνει στην Φλώρινα...!(αλλά και να έπιανε δεν έχω τηλεόραση :Ρ ) Ο Zuko έχει εμμονή που τον έδιωξε ο πατέρας του από την χώρα και λέει συνέχεια(ΣΥΝΕΧΕΙΑ!)"Ι have to redeem myself, I have to regain my honour"... Αυτά..!^^ (μοιάζει με φωτιά?πείτε μου ότι μπάλα μοιάζει με φωτιά!*pray*)
  3. Πω πω όλα είναι πολύ όμορφα εδώ μέσα!! Κάθομαι κανά 10λεπτο και χαζεύω! Το κοριτσάκι με ατ σπίρτα σας ευχαριστεί για τα καλά σας λόγια και σας εύχετε καλά και ανέμελα Χριστούγεννα!!!...(χεχεχε!) Και κάπου εδώ πρέπει να πω ότι χάρηκα ιδιαίτερα για τα link του NikolaosX1, πολύ καλή σκέψη! (Είμαι πολύ διεστραμμένη που ξετρελάθηκα με την εικόνα που αναίβασε ο zade???)
  4. γεια,ευχαριστώ πολύ!ναι μπορείς.. ή στο προφίλ μου ή σε θέμα ή σε πμ ή στο mail μου(ioanna263@gmail.com)όπου σε βολεύει...:)

  5. πω πω χιόνι....

  6. Σχεδιάκι από χριστουγεννιάτικο παραμύθι! και μένα δικο μου (το σχεδιάκι, όχι το παραμύθι :Ρ ) Το κοριτσάκι με τα σπίρτα!Αν και μόλις έσβησε το τελευταίο της σπίρτο... Καλά Χριστούγεννα! ^^
  7. Χαίρομαι που πιστεύεις ότι τα καταφέρνω στην αφήγηση! Εχμ...ναι είναι λίγο μουκωμένο.. !!!! ^^
  8. Ευχαριστώ πολύ πού για τα καλά λόγια! Προσπαθώ διαρκώς να βελτιωθώ στο σχέδιο,που θα μου πάει,όλο και κάποτε θα τα καταφέρω! Μέχρι τώρα έχω μάλλον φτάσει στο σημείο που βγάζει νόημα :Ρ (ποιος είπε ότι είμαι θνητή???εντάξει μάλλον είμαι,αλλά μόλις βρω το ελιξίριο...... )
  9. Τι καλός!!! Αν και πάλι δεν φαίνεται αξίζω βρίσιμο!
  10. Χμου...Δίκιο έχεις.Θα το κοιτάξω!
  11. Και γω σε ένα θέμα σκεφτόμουν να αναιβάζω αν αποφασίσω να αναιβάσω κάτι οπότε αρχίζω! Το δισέλιδο δεν έχει χρώμα γιατί δεν είχα χρόνο...Δεν έχει σκηνές μάχης,κακό αυτό αλλά δεν θά'ναι το τελευταίο οπότε.... Επίσης έχει πολλά λάθη!Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το αναιβάζω,δεν νομίζω ότι μπορώ ακόμα να τα εντοπίσω μόνη μου οπότε αν έχει κανείς διάθεση βοηθάει! Το άλλο,είναι για το χρώμα. Ξέρω ελάχιστα το photoshop και αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχω καταφέρει μέχρι τώρα... Για Τζόκερ πήγαινε αλλά προτιμώ να φτιάχνω κοπελιές οπότε κάπου στην πορεία...άλλαξε!Αρκετά... Αυτά μέχρι στιγμής! Α!Όσον αφορά τους διαλόγους δεν έχω ιδέα αν θα φαίνονται,απλά ελπίζω...Αν και δεν νομίζω πως έχει σημασία η πλοκή,ούτε 5 συννεφάκια δεν έχει...
  12. Χτες διάβασα το καλού-κακού στο τραίνο και τα'σπαγε! Από δω και μπρος θά'χω το νου μου και για άλλες δουλειές του κυρίου Δερβενιώτη!
  13. Εε σε ξέρω εσένα απ'το DA! Το χειμωνιατικο κοριτσακι ειναι το αγαπημενο μου!Γενικά όλη η δουλειά σου πολύ καλή!
  14. Παλεύω με το photoshop από τον αύγουστο,σε ό,τι έχω βάλει χρώμα με αυτό είναι. Ουάου,είσαι πολύ πολύ χρήσιμος!!! Δεν έχω κάνει μαθήματα σχεδίου ποτέ αλλά αν έκανα θα ήσουν ο ιδανικός δάσκαλος! Ω ευχαριστώ πολύ!κάτι έχω έτοιμο μόλις βρω σκαννερ το αναιβάζω! (όόόταν βρω σκάνερ,να το αναιβάσω εδώ ή σε καινούριο θέμα?.. )
  15. I know... Έχω αρχίσει ήδη την προσπάθεια με τα βιβλία του Loomis, πιστεύω με τον καιρό θα βελτιωθώ... Αν κανείς ξέρει και κανέναν άλλο τρόπο πλιζ πείτε μου!
  16. Α ευχαριστώ!Ψάχνω τι είναι το grayscale και βλέπω τι μπορώ να κάνω για να μην φαίνεται έτσι... Αν και κυρίως με ενδιαφέρουν οι διορθώσεις όσον αφορά το ίδιο το σχέδιο....
  17. Πω πω ευχαριστώ! Έψαχνα κάποιον να μου πει για κάτι καλύτερο απ’τον PILOT που έχω γιατί πήγα φέτος στον 24ωρο και ένιωσα σαν 5χρονο!(κυρίως για το σχέδιο μου αλλά και για το στυλό ) Ελπίζω να μην έχουν τίποτα τρελές τιμές… Επόμενος στόχος: κατεβαίνω Θεσσαλονίκη και ψάχνω για Πλαίσιο! Μόνο τελευταία σχεδιάζω με τις απαραίτητες γραμμές, συνήθως φορτώνω αρκετά αυτό που φτιάχνω(όπως ο τυπάς με την άρπα που έχω λίγο πιο πάνω). Απλά τελευταία δίνω πιο πολύ βάση στο να είναι όσο το δυνατόν πιο σωστό ανατομικά κάτι κι ας μην έχει στολίδια… Όσο για το παιδικό βιβλίο… παίζεις με τον πόνο μου γιατί ενώ εγώ ονειρεύομαι κάποτε να μπορέσω να φτιάξω κάτι με πολεμιστές, εκρήξεις, πολλά μπαμ-μπουμ και κοπελιές με λίγα ρούχα, βλέπω πως όσο περνούν τα χρόνια κλίνω όλο και πιο πολύ προς κάτι που θυμίζει Γουίνι…!(κυρίως λόγω σχολής)…..Ουφ,τα΄πα και ξαλάφρωσα!
  18. Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα για τα συγχαρητήρια στην σχιζοφρένειά μου, για την ακρίβεια, και οι δύο μου προσωπικότητες σε ευχαριστούμε πολύ!!!Αλλά κυρίως για τις συμβουλές… έχεις δίκιο σε πράγματα που δεν παίζει να είχα σκεφτεί να κοιτάξω, λοιπόν για την βοήθεια!! !!!! Δεν τις πιξέλοσα, αλλά νομίζω κατάλαβα τι εννοείς, μάλλον κάποια βλακεία με τη ανάλυση έχω κάνει… Μολύβι και το περνάω με στυλό… Ανεβάζω άλλα δύο τα οποία είναι πιο κοντά σε αυτά που φτιάχνω συνήθως… Το ένα είναι χαρακτήρας από ένα RPG pen&paper για ένα φίλο μου και το δεύτερο απεικόνιση της αγανάκτησής μου με κάτι αραχνούλες σε ένα παιχνίδι...
  19. Έχω να διαβάσω Αλμανάκο ή Ντοναλντ...τρία χρόνια?κάπου εκεί.Οπότε θα κρίνω με ό,τι θυμάμαι Παλιότερα προτιμούσα τα Ντόναλντ αλλά μου άρεσε ο Φάντομ Ντακ και τον έβρισκα μόνο στο Αλμανάκο οπότε έπαιρνα και Αλμανάκο, αλλά δεν είχε τόσες ιστορίες και...... Λοιπόν,επειδή έχω σχεδόν μια κούτα με Ντόναλντ και μόνο μια στήβα Αλμανάκο η ψήφος μου πάει στο Ντόναλντ..! Από κλασσικά έχω ακόμα λιγότερα, κυρίως κάτι παλιάά και χιλιοδιαβασμένα με τις σελίδες μια ασπρόμαυρη-μια έγχρωμη...νομίζω δεν τα προτιμούσα γιατί (παλιά τουλαχιστον,τώρα δεν ξέρω) είχαν ιστορίες σε συνέχειες (Α-Β μέρος πχ) που πάντα έχανα και πολλές ιστορίες με τον Μίκυ....
  20. Δικός μου είσαι εσύ! Ευχαριστώώ! Έχεις ένα δίκιο... Μάλλον παρασύρθηκα προσπαθώντας να την κάνω όσο πιο εφετζίδικη μπορούσα…! Την επόμενη φορά υπόσχομαι καλύτερα!!
  21. Lorien

    Παράνοια? [ πληροφορίες εντός ]

    Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να μάθω τα περί σπρωξίματος, πεσίματος και γενικότερα κλωτσομπουνιδίσματος έτσι, μετά από αρκετές σελίδες βίαιων και ακατάληπτων συγκρούσεων αποφάσισα πως είχε έρθει η ώρα να φτιάξω κάτι που θα βγάζει νόημα...όσο νόημα δηλαδή μπορεί να βγάλει κάτι στα όρια της σχιζοφρένειας!! Πέρα από την παράνοια που κουβαλάει με ανησυχεί κυρίως η συνέχεια που έχει το ένα καρέ με το άλλο... Τέλος πάντων ιστοριούλα είναι δοκιμαστική για μένα αλλά αφού έκανα τον κόπο και της έβαλα χρώμα αποφάσισα να την ανεβάσω. (Εμ... τα ανέβασα με την σειρά αλλά μου τα έβγαλε λίγο όπως νά'ναι οπότε κόλλησα τις σελίδες σε 3 και 2 με τη ζωγραφική και...ελπίζω να φαίνεται!..)
  22. Δεν το θεωρησα σημαντικό, απλά μου φάνηκε αστείο γιατί...πετύχατε το όνομα της αδερφής μου! Το πρώτο όνομα αντί για 'Αννα είναι Ιωάννα... (Γι'αυτό δεν μου φάνηκε σημαντικό!)
  23. Εε πολύ ωραία αυτά που επιλέχθηκαν και αυτό που νίκησε!! Αν δεν μου άρεσε και μένα για πρώτο, αυτό που βγήκε πρώτο,θα διάλεγα το τρίτο(αλφαβητικά)του Δεληγκάρη Νίκου... Και γω έστειλα αλλά δεν ήλπιζα ήταν...αρκετά ημιτελές τώρα που το ξαναβλέπω! Αε πούμε πως για δικαιολογία έχω ότι το έμαθα 1μιση μέρα πριν λήξει ο διαγωνισμός!! (έγραψαν και το όνομά μου λάθος ) Πάντως και από τις συμμετοχές που δεν διακρίθηκαν κάποια ήταν πολύ καλά...
  24. Ευχαριστω! Τι τελεια κουβεντα ακολουθησε? Καιρο ειχα να παρακολουθησω σε φορουμ μια προς μια τις απαντησεις :Ρ !! Για τα τεχνικα λαθη, αν εχει ορεξη κανεις θα ηθελα να τα μαθω, εστω σε πμ αν ειναι εκτος ενοτητας! AndreasD ο γιος σου πρεπει να ειναι φοβεροοος, τρελαινομαι για τα μικρα που ζωγραφιζουν κομιξοφατσες!Ειναι η δουλεια μου αλλωστε...!* (*τα μικρα,οχι οι κομιξοφατσες!)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.