Μετάβαση στο περιεχόμενο

Christaras

Members
  • Περιεχόμενο

    645
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από Christaras

  1. 2 ώρες πριν, Manitou είπε:

     

    Καταλαβαίνεις βέβαια καλέ μου φίλε ότι για αυτό δεν φέρουν ευθύνη οι παλιοί και κολλημένοι αλλά  οι νέοι μη-κολλημενοι.

    Αφού οι νεοι αναγνώστες είναι πιο ψαγμενοι και μη κολλημένοι που είναι η στήριξη τότε? Γιατί τα σημερινά παιδιά δεν διαβάζουν Ντίσνεϋ? Πιστεύω δεν ισχύει αυτό. Εγώ μόνο ξέρω τουλάχιστον 5 παιδιά φίλων μου που το κάνουν. Και το δικό μου παιδί θα το κάνει. Απλά δεν μπαίνουν στα φόρουμ. Και καλά κάνουν. Είναι μικρά ακόμη. Τα Ντίσνεϋ γενικά απευθύνονται από τη φύση τους ή σε παιδιά ή σε πιο μεγάλους. Όχι τοσο σε 20ρηδες. Πάντα έτσι ήταν. Εγώ διεκοψα την ανάγνωσή τους 14-30. Τυχαίο? Όσο για το ψαγμενοι που λες πες στο σε κάτι 50αρηδες και 60ρηδες εδώ μέσα που έχουν στη συλλογή τους ότι Ντίσνεϋ έχει κυκλοφορήσει ποτέ στη χώρα.:xm:

    Όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Μη ψάχνετε γιατί δεν ταίριαξε ο Φάντομ στην Ελλάδα. Γιατί δεν είναι Ντίσνεϋ με την κλασική έννοια και γιατί απευθύνεται σε ένα δύσκολο ηλιακά κοινό για Ντίσνεϋ. Εδώ στην Ιταλία καλά καλά δεν έπιασε που είναι καμία μα καμία σχέση.

    Δεν είπα ότι φταίει κάποιος, κανένας δεν φταίει. Απλά αναφέρω έναν λόγο για την στροφή της εκδοτικής. Επίσης λέω ότι οι νέοι αναγνώστες είναι αν όχι ανύπαρκτοι, ελάχιστοι. Οπότε τι να στηρίξουν;

    Ξαναπάμε στο 2014, το promotion ηταν "μόνο νέες ιστορίες". Άμα το κοινό ήταν παιδιά, σιγά μην έγραφαν κάτι τέτοιο, δεν έχει λογική.

    Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί ματαιοπονούμε για τις επιλογές τους. Δεν είναι ότι ξεκίνησαν χθες, κ ενώ στραβά αρμένισαν θα μπορούν να μάθουν από αυτά τα λάθη. Τα ΚΟΜΙΞ 19-80φεύγα είναι στο ίδιο μοτίβο. Τόσο βλάκες είναι; Όλοι ζητάμε κάτι άλλο κ αυτοί δε θέλουν το δώσουν; Μήπως ο κόσμος έξω όντως ήθελε το Κόμιξ που δίνουν αλλά και που μπορούν οι ίδιοι να δώσουν; Δεν στηρίζονται οι πωλήσεις σε 20-30 άτομα σε ένα φόρουμ.

    Και αυτό ισχυεί για όλες τις εκδόσεις, όχι μονο το Κόμιξ. Αλλά στα υπόλοιπα τι παράπονο να κάνει κάποιος; Το κόλλημα έχει γίνει με τον "συλλεκτικό" τίτλο. :lol: Αν δεν πουλούσε, θα άλλαζε ρώτα (Μάρκο Ρότα), κάτι που πήγε να γίνει επί Τερζό κ απέτυχε παταγωδώς με την Καθημερινή, δεν πούλησε άρα άλλαξε ξανά περιεχόμενο. :P 

    • Like 8
    • Διαφωνώ 1
    • Ευχαριστώ 1
  2. Ωραία πάσα για να ξαναγράψω πως οι εκδόσεις Ντίσνευ στηρίζονται εξ ολοκλήρου σε παλιούς κ κολλημένους αναγνώστες μεγαλύτερης ηλικίας. Και αυτο δεν σημαίνει πως είναι ψαγμένοι σαν εμάς επειδή είναι παλιοί. Είτε το θέλετε είτε όχι, κανένα παιδί δεν διαβάζει σήμερα κόμικς Ντίσνευ. Γι αυτό καμία αλλαγή δεν ευδοκίμησε (Φάντομ Ντακ & Ιταλικές ιστορίες στο Κόμιξ). Το μεν Φάντομ είχε ένα στυλ πολύ μακριά από το στυλ των ιστοριών που διαβάζει ο μέσος Έλληνας Ντισνεάκιας από το 1970, οπότε ξένιζε κ το αγόραζαν ίσως μόνο φανς των Ντίσνευ που είναι συνάμα και φανς των σουπερηρωικών κόμικς.  Για το Κόμιξ, το χουμε ξαναπεί. Κ όπως είπε κ ο @Angel.tze θα έρθει η ώρα που θα μείνουμε πάλι χωρίς περιοδικά ή περίοδος που οι εκδόσεις θα είναι ακόμα λιγότερες μέχρι να εξαληφθούν.

    • Like 9
    • Respect 1
    • Ευχαριστώ 1
  3. Το ότι ΚΟΜΙΞ είναι ένα κακό περιοδικό δεν σημαίνει οτι πρεπει να αφοριζουμε ολοκληρη την εκδοτικη προσπαθεια κ να λεμε οτι καλυτερα να σταματουσαν πληρως οι εκδοσεις των Ντισνευ στην Ελλαδα. Θα μπορουσαμε καλλιστα να μην ειχαμε καθολου Ντισνευ εκδοσεις στην Ελλαδα, ή να τις ειχαν παρει τις εκδοσεις αλλοι μικροτεροι εκδοτες κ να ειχαμε περιοδικα ακομα μικροτερου βελινεκους. Και μην ξεχναμε το σημαντικότερο, χαρη στην Καθημερινη εχουμε ολοκληρωμενη την Βιβλιοθηκη Μπαρκς σε μολις 3 χρονια, και εχουμε κ τα απαντα του Σκαρπα καθε καλοκαιρι. Και φυσικα θα εχουμε κ του Ροσα καποια στιγμη. Αν το τιμημα σε αυτο ειναι το Κομιξ να ειναι χαρτοπολτος, το προτιμω.

    • Like 9
    • Ουδέτερο 1
    • Ευχαριστώ 1
  4. Έκανα μερικές σκέψεις τις οποίες θέλω να παραθέσω.

    Οι υποστηρικτές του ότι "μα έχουν περάσει 5 χρόνια από όταν κυκλοφόρησαν οι τόμοι του Μπαρκς κ οι νέοι αναγνώστες δεν τον ξέρουν και μπλα,μπλα,μπλα" δεν έχουν καμία λογική βάση που να δικαιολογούν τις ανατυπώσεις στο ΚΟΜΙΞ, ειδικά όπως γίνεται. Με τον Ρόσα δεν ήμουν ενάντια στις ανατυπώσεις αλλά με τον τρόπο που τις έκαναν. Τώρα με τον Μπαρκς όμως αλλάζει το πράγμα.

     Η Καθημερινή θα μπορούσε κάλλιστα να έβαζε τις ιστορίες του Μπαρκς στο Σούπερ Μίκυ ένα περιοδικό που απευθύνεται ούτως ή άλλως σε μικρές ηλικίες, είναι φθηνότερο κ έχει +30 σελίδες (αν δεν κάνω λάθος) που άνετα χωράει μια μεγάλη περιπέτεια του Μπαρκς που κανέναν δεν θα χαλούσε ακόμα κ από τους παλιούς αναγνώστες. Γιατί είναι φθηνότερο από το Κόμιξ κ αυτός είναι ο σκοπός του. Να το διαβάζουν πολύ μικρά παιδιά που μπορεί να αγοράζουν Ντίσνευ περιστασιακά. Αυτό σε συνδυασμό με την πλήρη κατάργηση των άρθρων (νοιάζονται για τους νέους αναγνώστες αλλά δεν λένε καν ποίος είναι ο Μπαρκς ε; Αμφιβάλλω.) με κάνουν πλέον να πιστεύω ότι το Κόμιξ δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης κ απλά φυτοζωεί από τους κολλημένους μεγαλύτερης ηλικίας που εξακολουθούν να το αγοράζουν ψυχαναγκαστικά κ έχουν κόλλημα με τα παπιά κ όσες ιστορίες μοιάζουν σχεδιαστικά στις ιστορίες του Μπαρκς. Το ότι αυξήθηκαν οι πωλήσεις όταν κατάργησαν τους Ιταλούς, όπως είπε ο editor, είναι επίσης ένα σημάδι για αυτό που λέω. Και προφανώς έχει να κάνει κ με έλλειψη ενδιαφέροντος αλλά κ με κόλλημα του editor στη καταγωγή των ιστοριών. Κοινώς το ΚΟΜΙΞ δεν έχει χαρακτήρα κ δεν εξυπηρετεί κανενός είδους αναγνώστη.

     

    Αφού τους αρέσουν τόσο οι ανατυπώσεις θα μπορούσαν να ανατυπώσουν ιστοριάρες που έχουν χαθεί στη λήθη των παλιών τευχών επί 10ετίες.

    Εγώ αν θέλω π.χ. να διαβάσω μια φοβερή ιστορία του Καβατσάνο, του Κάστυ, του Βίκαρ κλπ κλπ πρέπει να ψάχνω τεύχη Κόμιξ, Μίκυ Μάους κλπ στα παλιατζίδικα γιατί δεν υπάρχει τίτλος της Καθημερινής που να περιέχει τις καλύτερες ιστορίων όλων των δημιουργών.

    Π.χ. οι Άρχοντες των Δράκων του Καβατσάνο, θα μπορούσε άνετα να φιλοξενηθεί σε πολλά τεύχη του Κόμιξ σε συνέχειες κ πιστεύω είναι μια έκδοση που θα ήθελαν κ πολλοί παλιότεροι αναγνώστες.

    Και δεν δίνεται ούτε στο νέο αναγνώστη η ευκαιρία να διαβάσει αυτές τις ιστορίες κ μένουν χαμένες για 10ετίες.

    Ακόμα κ τον Σκάρπα τον παρουσίασαν πρώτη φορά στην εφημερίδα. Λες κ ο νέος αναγνώστης ξέρει τι είναι το "Σκάρπα". 

    • Like 15
  5. Θα έχει Καρλ Μπαρκς; Απίστευτο... ήμανε (τραμπάκουλας) σίγουρος ότι θα έβαζαν Καρλ Μπαρκς κάθε δύο τεύχη καθώς η Καθημερινή δεν παθαίνει εμμονές με δημιουργούς ε; :lol:

    Σοβαρά, περίμενε κάποιος να ΜΗΝ βάλλουν Καρλ Μπαρκς;

     

    Μέχρι να εξαντλήσουν τον Μπαρκς εντομεταξύ, θα έχει παλιώσει τόοοοσο ο Ρόσα που μαντέψτε; Μετά τα 700+ τεύχη που θα βγουν με Μπαρκς θα ξαναβάλλουν Ρόσα. :lol:

     

    Ρόσα θα λέμε κ θα κλαίμε, τουλάχιστον στον Ρόσα κάποιες ιστορίες ήταν όντως κάπως δύσκολο να βρεθούν. Εδώ τώρα όμως το αφόδευσαν. :lol:

     

    @ΚΟΜΙΞ Ξεκίνα thread με λίστα του πόσες ιστορίες του Μπαρκς απομένουν. :lol:

    • Like 9
    • Αστείο 3
  6. Εξαντλήθηκε από παντού ο 6; Ωωωωω τι κρίμα... αλλά μην στεναχωριέστε, θα σας πουλήσω τον δικό μου τόμο στην προνομιακή τιμή των 70€. Αφού δεν μπορείτε να αποκτήσετε από αλλού αυτές τις ιστορίες.... Don Rosa Libra...γκουχ...γκουχ...ΚΟΜΙΞβ'περιοδ...γκουχ...γκουχ... :lol:

    • Αστείο 7
  7. Σε περίπτωση που δεν κλείσουν οι εκδόσεις, να είστε σίγουροι ότι θα δούμε βιβλιοθήκη Ντον Ρόσα ως ένθετο με την εφημερίδα. Το θέμα είναι μην τυχόν την κουτσουρέψουν σε σχέση με την Ιταλική από άποψη άρθρων, επιπλέον υλικού κλπ κ βγει μια έκδοση παρόμοια της Βιβλιοθήκης ΚΟΜΙΞ.

    • Like 8
  8. 21 λεπτά πριν, doom είπε:

     

    Αναδημοσιεύσεις και στα εξώφυλλα τώρα :p

    gr_mm_2430a_001.jpg

    Σε παρακαλώ, έχει να μπει 8 χρόνια, κ με βάση τη λογική του Τερζόπουλου η κάθε γενιά αλλάζει κάθε 6 χρόνια. Ε δεν πρέπει η νέα γενιά να μάθει τέτοια φοβερά εξώφυλλα; Οπότε καλά κάνουν κ βάζουν τα ίδια. :lol:

    • Like 3
    • Αστείο 8
  9. Πριν από 1 ώρα, Metatron89 είπε:

    Καλησπέρα σε όλους,

    επειδή σκέφτομαι να κάνω μια μικρή παραγγελία της τάξης των 15€ από το συγκεκριμένο σάιτ, μήπως έχει παραλάβει κάποιος πρόσφατα δέμα και γνωρίζει εάν πλέον επιβαρυνόμαστε και τελωνειακούς δεσμούς?

    Για οτιδήποτε έρχεται εκτός ΕΕ έχει ατέλεια τα 22€. Δηλαδή αν το συνολικό κόστος δεν ξεπερνάει τα 22€ μαζί με μεταφορικά κλπ δεν πληρώνεις τίποτα έξτρα. Οπότε είσαι μια χαρά. :) 

    • Like 2
  10. Λογικά τις τοπ ιστορίες του Μπαρκς θα τις κρατάνε για επετειακά τεύχη. :lol:

    Μην ξεχνάμε πως το Αφιερωμένο Εξαιρετικά πάλι το κρατάνε για επετειακό τεύχος αργότερα. :lol:

    Γιατι φυσικά, πέρα από Μπαρκς-Ρόσα δεν υπάρχουν άλλες καλές ιστορίες Ντίσνευ. :lol:

    • Like 4
    • Αστείο 5
  11. Σοβαρά πιστεύετε ότι θα βάζουν Μπαρκς αραιά κ που; Όταν πιάνουν έναν σχεδιαστή δεν τον αφήνουν με τπτ, βλ. Ρόσα.

    Όσο για τις τακτικές της Καθημερινής, είμαστε στο 2021 κ όχι στο 1990. Το παιδικό κοινό έχει αλλάξει. Στο σημερινό παιδάκι πιο πολύ θα αρέσει μια ιστορία τύπου Μαύρος Κεραυνός παρά μια μετριότητα του Βίκαρ με τον Ντόναλντ να μαζεύει χορτάρια.

    Το 2014 όταν ξεκίνησε την επανέκδοση των περιοδικών η Καθημερινή διαφήμιζε ότι θα βάζει μόνο "νέες ιστορίες". Αυτό εμένα μου δείχνει πως γνώριζε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αναγνωστών είναι μεγάλης ηλικίας.

    Για μένα βάζει Ρόσα-Μπαρκς στο ΚΟΜΙΞ ακριβώς επειδή θέλει τους μεγάλους αναγνώστες που τρελένονται μόνο για Μπαρκς-Ρόσα κ που αγοράζουν το Κόμιξ φανατικά/ψυχαναγκαστικά. Το 2ο μεγαλύτερο κοινό είναι οι γονείς που έπαιρναν μικροί το Κόμιξ κ το παίρνουν συστηματικά/αραιά για το παιδί τους.

    Θες να βάλεις Μπαρκς; Κάντο να φανεί σαν κάτι ιδιαίτερο κ βάλε κ μια 2η δυνατή κύρια ιστορία. Αλλά αυτό θέλει χρόνο για να επιλέξεις καλές συνοδευτικές ιστορίες κ πειραματισμούς που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν.

     

    Οπότε ας λέμε ευχαριστώ που έχουμε όλη την βιβλιοθήκη Μπαρκς κ τους τόμους του Σκάρπα κ ότι δεν μας αφορά ας το αφήσουμε στην άκρη.

    • Like 9
  12. Δεν πέφτω απ'τα σύννεφά, το περίμενα κ το είχα πει πριν πολλούς μήνες εδώ: 

    Φαίνονταν για το που πήγαινε το πράγμα. Τα περιοδικά έχουν μπει στον αυτόματο κ δεν κάνουν κανέναν κόπο στο να ψάξουν ιστορίες. Τα πρώτα τεύχη ΚΟΜΙΞ  της Καθημερινής που ήταν έτοιμα από τον Τερζό, είχε γίνει καλή επιλογή ακόμα κ στις συμπληρωματικές, κ είχαν παρόμοια θεματολογία με την κεντρική π.χ. στο #1 με τον Μόμπυ Ντικ, οι υπόλοιπες 2 ήταν καλοκαιρίνες ιστορίες. 

     

    Εν αντιθέση, τρανταχτό παράδειγμα για την κακή διαχείρηση της Καθημερινής ήταν ότι ο Βίος τελείωσε στο τεύχος Αυγούστου, κ είχαμε κατακαλόκαιρο Χριστουγεννιάτικη ιστορία με Χριστουγεννιάτικό εξώφυλλο σε καλοκαιρινό τεύχος. Από κει καταλαβαίνω ότι δεν έχουν κανένα πλάνο στις εκδόσεις τους.

     

    Βάλε ότι κ ο μέσος έλληνας φαν είναι μεγαλούτσικος σε ηλικία κ κολλημένος με Μπαρκς-Ρόσα οπότε σου λέει εύκολη κ σίγουρη λύση.

     

    Κ αφού θες να κάνεις επανέκδοση του Μπαρκς, κάντη σωστά! Δώσε στο περιοδικό άλλο αέρα, κλασικό χαρακτήρα, βγάλε το μαύρο πλαίσιο που καταστρέφει όλα τα εξώφυλλα, άλλαξε font στο logo ώστε να δείχνει πιο κλασικό, μείωσε τις σελίδες κ την τιμή κ πιάσε το περιοδικό με συραπτικό. Και εννοείτε πλαισίωσε τα τεύχη με άλλες καλές ιστορίες. Αλλά ψιλά γράμματα λέω... Βάλε Μπαρκς, βάλε κ 5 ακόμα τυχαίες Βορειοευρωπαικές ιστορίες κ έτοιμο. Κ όσο για το εξώφυλλο; Που να ανοίγεις τώρα illustrator/photoshop...

     

    Για μένα πίστευω ότι τα περιοδικά τρέχουν από 1-2 άτομα το πολύ. Δλδ ο συντάκτης κάνει κ την μετάφραση, κ την επιλογή των ιστοριών αλλά κ τις μακέτες/γραφιστικό κομμάτι προς εκτύπωση. Γι αυτό σταμάτησαν κ τα γράμματα, κ η γενική πτώση σε όλα, τα τρέχει ένα άτομο. Κ μην πω ότι τον κακόμοιρο τον έχουν βάλει να δουλέυει κ σε άλλα πόστα στην Κ.

     

    Κ φυσικά από μένα είναι τεράστιο όχι προς το ΚΟΜΙΞ. Έχω όλα τα Κόμιξ από το 1 του Τερζό κ όλους τους τόμους της βιβλιοθήκης. Οπότε σίγουρα οι 5-6 τυχαίες βορειοευρωπαικές δεν με κερδίζουν. Αν θέλω να διαβάσω τέτοιου τύπου ιστορίες έχω 303+18 τεύχη στην άκρη ήδη, γτ με τόσα τεύχη τις έχω ξεχάσει όλες. Bye bye ΚΟΜΙΞ. :D 

    • Like 10
    • Ευχαριστώ 3
  13. Άρχισαν κ τα "clickbaits", εξώφυλλο εντελώς άσχετο με το περιεχόμενο αλλά από τον Ντον Ρόσα, ώστε να τσιμπήσουν οι φανς. :lol:

     

    Αυτό δεν μπορούσε ο Τερζό να το κάνει από την 'Α περίοδο; Ήταν ανάγκη να έχουμε άθλια εξώφυλλα με τον Ντόναλντ κ τα ελεφαντάκια.

    • Like 8
    • Ευχαριστώ 1
  14. Τελικά πάλι μας διέψευσε η καθημερινή και πάλι προς το χειρότερο! Άκου να μην βάλει μια από τις καλύτερες ιστορίες του Ρόσα, το "Αφιερωμένο Εξαιρετικά" για το νέο έτος αλλά μια άκυρη ιστορία του Ρότα. Ρε ας τους μαζέψει κάποιος! :lol:

    Καλύτερα που δεν το έφτιαξαν το περιοδικό, γλυτώνω τα 3,5€ που θα έδινα κάθε μήνα να το αγοράζω. :lol:

    • Like 5
  15. Χριστουγεννιάτικη ιστορία τον Νοέμβριο, εύγε Καθημερινή, οι επιλογές σου είναι απίστευτες. Μετά από αυτό δεν θα μου έκανε εντύπωση να συνεχίσει ο Ρόσα κ το 2021 με μονοσέλιδες/ολιγοσέλιδες. 

    • Like 4
    • Λύπη 1
  16. 19 ώρες πριν, Bean είπε:

     

    Και πάλι όμως, όλες μαζί βγαίνουν καμιά 15αριά σελίδες. Δε μπορεί να γίνει 100% Ρόσα!

    Το αντίστοιχο είναι ότι θα βάλλουν ό,τι έχει απομείνει αδημοσίευτο από Ρόσα για να κλείσει το κεφάλαιο Ρόσα και η χρονιά. Όχι οτι θα είναι 100% Ρόσα το τεύχος. :) 

    • Like 4
  17. 19 ώρες πριν, Bean είπε:

     

    Μπορεί και το 77 να είναι το τελευταίο με Ρόσα, τουλάχιστον ως κύρια ιστορία. Τα πιθανότερα σενάρια πιστεύω πως είναι 3:

     

    1) Το τεύχος 78 περιέχει ως κύρια ιστορία την τετρασέλιδη "Ωχ Έλατο" και μαζί όλες τις υπόλοιπες μικρές του Ρόσα που απέμειναν.

    2) Το τεύχος 78 περιέχει ως κύρια ιστορία το "Ωχ Έλατο" και οι επόμενες που απέμειναν συνεχίσουν ως δευτερεύουσες τους επόμενους μήνες μέχρι να ολοκλήρωθούν (μία ανά μήνα)

    3) Το τεύχος 78 περιέχει ως κύρια ιστορία κάποιου΄άλλου σχεδιαστή και το "Ωχ Έλατο" περιέχεται ως δευτερεύουσα, με τις επόμενες να μπαίνουν πάλι ως δευτερεύουσες (μία ανά μήνα) μέχρι να ολοκληρωθούν.

     

    Όλα αυτά είναι προσωπικές μου εκτιμήσεις και δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Το σίγουρο είναι ότι με το τεύχος 77 (Αφιερωμένο Εξαιρετικά) οι μεγάλες ιστορίες του Ρόσα τελειώνουν.

    Είμαι σχεδόν σίγουρος για το 1. Θυμίζει κιόλας κάτι αντίστοιχο που έκαναν με το τεύχος 18 που ήταν 100% Κάρλ Μπαρκς κ ουσιαστικά έβαλαν μέσα ότι αδημοσίευτο υπήρχε από εποχές Τερζόπουλου κ δεν είχε βγει ακόμα στη Βιβλιοθήκη Ντίσνευ (αλλά επρόκειτο να βγουν όλες μέσα στο καλοκαίρι του 2016). Σε εκείνο το τεύχος θυμάμαι επίσης έπαιζαν άπειρες μονοσέλιδες/ολιγοσέλιδες. Οπότε και στο 78 κάτι αντίστοιχο θα δούμε πιστεύω.

    • Like 3
    • Ευχαριστώ 1
  18. Για να σοβαρευτουμε λιγο. Υπαρχει λόγος που από παλιά ο Τερζό έβαζε ελάχιστες Αμερικάνικες ιστορίες στο Κόμιξ (οι οποίες άξιζαν) κ οι υπόλοιπες κατέκλιζαν το Μεγάλο Μίκυ και τα Κλασικά ενίοτε. Η μετά τον Μπαρκς σχολή των Αμερικάνων ήταν ότι χειρότερο από όλες τις απόψεις και ενώ έχουν γράψει κάποιες πολύ καλές ιστορίες (π.χ. το Πάκμιν-3 θα ήθελα να το ξαναδώ στο ΚΟΜΙΞ), ε οι υπόλοιπες είναι μέτριες/αφελής το λιγότερο κάνοντας τον Βίκαρ να φαίνεται πολύ ανώτερος στα σενάρια που έχει σχεδιάσει. Αν είναι να βάζουν τέτοιες ιστορίες στο Κόμιξ καλύτερα να ξαναβάλλουν Μπαρκς και να συνεχίσουν με τις βορειοευρωπαικές. 

    Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να ξαναέμπαιναν ιστορίες που έχουμε δει σε άλλα τεύχη του Μίκυ Μάους, είτε παλιότερα είτε και πιο πρόσφατα, κ τα οποία δεν μπορεί κάποιος να ψάχνει να βρει εδώ κ κει π.χ. εγώ ενώ είμαι φαν του Κάστυ δεν μπορώ να κάθομαι να ψάχνω να βρω τι έχω χάσει όλα τα χρόνια κ να κυνηγάω τεύχη Μίκυ Μάους του 2010 στο μοναστηράκι κλπ.

    • Like 4
  19. Τεύχος που βγαίνει 29 Αυγούστου, σχετικά κατακαλόκαιρος με κλειστά σχολεία, και αντί να βάλλουν καμιά ιστοριάρα όπως το Γράμμα από το Σπίτι ή το Αφιερωμένο εξαιρετικά, εφόσον στοχεύουν τους νέους αναγνώστες, πάνε και βάζουν την 8σέλιδη ως κεντρική που την έβγαλαν και πριν 4 χρόνια και πολύ πιθανό να την έχουν ήδη ακόμα και οι νέοι αναγνώστες. Απλά τι να πω, δεν την περίμενα τόσο νωρίς και σε αυτό το το timing...

    Όσο για το μαύριο πλαίσιο τι να πεις, απλά χαλάει τα όμορφα εξώφυλλα.

    • Like 7
  20. Ρε γαμώτο, είχε βγει και ένας παλιότερος οδηγός που ήταν για τις Red, Blue και Yellow Versions με εξώφυλλο τον Πίκατσου, τον οποίο είχα αλλά ως βλαμμένο παιδί τον είχα κάνει φύλλο-φτερό. Τον θυμάται-είχε-έχει κανένας;

    • Like 4
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.