Μετάβαση στο περιεχόμενο

VizardNick

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος VizardNick

  • Γενέθλια 12/27/1991

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    nicktrivium@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.last.fm/user/VizardNick
  • Skype
    vizardnick

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    Ίλιον,Αθήνα
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Xμ για την ωρα δεν ειναι αρκετα...Διαβαζω comics,βιβλια(ειτε μυθιστορηματα,ειτε κοινωνικα,ειτε αρχαια ελληνικη γραμματεια, ειτε πολιτικης φυσεως ειτε απολιτιστης φυσεως :P :P),αραζω με την παρεα μου σπιτι και ακουμε μουσικουλα και συζηταμε, γρατζουνω σπανιως το μπασο που εχω στη γωνια του κρεβατιου μου και εχει πιασει αραχνες.Δεν σερφαρω συχνα στο net και απο αθλητικες δραστηριοτητες απεχω εδω και 2 χρονια(ατιμες πανελληνιες).
    Αυτα...

VizardNick's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

24

Συνολική φήμη στο GC

  1. VizardNick

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    Kαι γιατί όχι να μην δούμε τον Jinbei ως nakama?Θα είχαν ένα cyborg,έναν revived man,ένα zoan type αλλά ζώο(chopper),ο luffy και οι υπολοιποι είναι άνθρωποι(όσο άνθρωποι μπορεί να είναι) και θα έχουν και τον Jinbei ως Fishman.Θα μου πείτε ότι ο Luffy όσους nakama έχει τους έχει για κάποιο σκοπό,ο Jinbei θα είναι και καλά ο φυλακάς του μιας και εχεί δώσει όρκο στον Ace να τον προστατέψει...Όλα αυτά είναι οικασίες αλλά θα ήταν ωραίο να δούμε έναν shichibukai στο πλευρό του luffy.
  2. Danke φιλαράκο!!Και εσένα σε περιμένει ενα παγωτάκι στην Παγωτομάνια με Ferrero
  3. Grimmjow Jeagerjaquez απ το Bleach. Asakura Hao απ το Shaman King. O Father απ το Fullmetal Alchemist. O Admiral Kizaru απ το One Piece. Oι δολοφόνοι με την ονομασία 'Ηoliday' στο Τhe Long Halloween του Βatman. Kαι τα Αngels στο Neon Genesis Evengelion.
  4. Χαχαχαχαχα τόσο αισιόδοξος ρε αγορίνα;Γιατί έτσι;Τι έφταιξε;Σχεδιάζαμε και διαβάζαμε comics,και ξεχάσαμε να διαβάσουμε τα μαθληματα των πανελληνίων;
  5. Kαλωσήρθες νέε και ωραίε!!Ελπίζω να καλοπεράσεις στο site και φυσικά ελπίζω να τα πήγες πολύ καλά στις πανελλήνιες!!
  6. To ειχα βρει στο public σε paperback 13 euro και φαγωθηκε η δικια μου να το αγορασω το διαβασα ολο μεσα σε 1 ωρα...Απ τα πιο ωραια comics που εχω διαβασει μεχρι στιγμης.
  7. VizardNick

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    48(?)τομους απ το public και το fnac(μιλαω για τα 2 μαγαζια του Συνταγματος και το fnac του Μall) πως τα καταφερες η κοπελα μου και εγω τους ψαχνουμε καιρο στην Αθηνα αλλα τζιφος(solaris δεν υπαρχει περιπτωση να πατησω)?Επισης ολο το χρονο σχεδον καθημερινα περνω για να δω τι καλο εχουν τα δυο μαγαζια ουδεποτε ειδα να εχουν φτασει στο v.48(το οποια μαζι με τα 44 εως 47 βγηκαν 4 Μαιου),και μολις χθες-προχθες εφτασε νεος ανεφοδιασμος one piece μεχρι το v43 στο public(απ τον Μαιο μεχρι τα τελη Ιουνιου δεν υπηρχε ουτε ενα tankobon one piece στα ραφια του public,το fnac ειχε αλλα οχι αρκετα)αρα δεν παιζει να πηρες και τους 48 απ τα 2 αυτα μαγαζια. Επισης,στα μαγαζια αυτα θελεις να παρεις κατι(περιμενα το one piece 30-31 γιατι μου ελειπαν απ την συλλογη) και περιμενεις 2 μηνες για ανεφοδιασμο και σου φερνουν το oh my godess και ξενερωσεις... Ακομη,θελεις να ξεκινησεις μια καινουργια σειρα manga η comic και κλασσικα δεν βρισκεις το 1ο τομακι ποτε. Απ την αλλη εχω δωσει αρκετα αργυρια ειδικα στο public γιατι οτι εψαχνα το εβρισκα συχνα(2 δωροεπιταγες σε διαστημα 5 μηνων τα λεει ολα)αλλα τελευταια(2-3 μηνες) με εχει ξενερωσει αρκετα. ΥΓ.Αν ειδα καλα ο τομος 36 ειχε αυτοκολλητο!!
  8. chillin' and killing my time με το να ακούω μουσικούλα και να διαβάζω comics

  9. VizardNick

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    Τα έχω σκεφτεί αλλά στα συν ειναι οτί δεν αγοράζω μόνος μέσω net μιας και την προπληρώμενη την έχει η κοπέλα μου και έτσι μοιράζεται στα δύο το κόστος,είναι καλή δεν αντιλέγω αλλά έχω πάρει shaman king,one piece,d gray man που είχαν αρκετές μικρής έκτασης αλλά και μέτριας ατέλειες(εντάξει ακόμη manga μέσω net δεν έχω πάρει αλλά in the long run που λένε και τα εγγλεζάκια υπάρχει οικονομική οφέλεια) και η παραπάνω περίπτωση αναφέρεται σε amazon,shonen jump.Επίσης στο play αγοράζεις τα τελευταία one piece 7,50 χωρίς shipping ...Έρευνα αγοράς!!!(γιατί το public τα έχει τσεπώσει αρκετά )
  10. VizardNick

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    A και κάτι σχετικό με one piece:για όσους συλλέγουν τα manga και δεν φείδονται χρημάτων(τι είπα τωρα; )το public εφερε απ το vol.2 έως το vol 43 σημερα αλλα ειναι 9 euro. ΥΓ.Οκ να στηρίζουμε ελληνικές επιχειρήσεις αλλά άμα τα βρίσκω στο net 7,50 euro γιατι να τους χαρίσω 1,50 euro(ουυυ τσιγκούνη,εσύ μίζα δεν πήρες; ); ΥΓ.Πολλοί ασελγούν πάνω τους και τα ανοίγουν για να τους ρίξουν μια ματιά με βαρβαρικό(πολλές φορές τρόπο)γιατί να δώσει κανείς 8,50-9 euro σε σίγουρο χτυπημένο manga οταν εχεί πολυ περισσότερες πιθανότητες να το πάρει άθικτο μέσω net;(Άμα συνεχίσω έτσι θα με κατηγορίσετε για διαφήμιση των διαδικτυακών ιστιοτόπων αγοράς )
  11. VizardNick

    ONE PIECE [ EICHIRO ODA ]

    Το anime το οποιο το εβλεπα μικρος και επειτα απο χρονια(το καλοκαιρι που ετρεχα με χιλια προς τις πανελληνιες)το εβλεπα σαν τρελος αλλα τα fillers του με εκαναν να το σιχαθω(κατι παρομοιο που συνεβει με το bleach αλλα εδω και λιγες βδομαδες χαζευω τα επεισοδια του)και να συνεχισω με το manga.Φυσικα δεν μπορουν να αποδωθουν τα coup de vent,gear second και third,οι μαχες του zoro κλπ τοσο ικανοποιητικα στο manga οσο στο anime αλλα και παλι προτιμω να βλεπω το ασπρομαυρο χρωμα πλεον!Απ την αλλη τα τελευταια issues που εξιστορει την ιστορια του luffy και του ace ειναι θα λεγα λιγουλακι βαρετα και σου κοβουν την ιστορια στο καλυτερο σημειο(δεν εχω διαβασει ολες τις αναδρομικες ιστοριες που εξιστορουνται τις τελευταιες εβδομαδες μεταξυ ace και luffy)δεν ειναι σαν το turn back the pendulum του bleach που σου αποκαλυπτει τοσες πολλες ''ριζοσπαστικες'' θα ελεγα πληροφοριες για την συνεχεια της ιστοριας!Παρολα αυτα αγαπαμε one piece και ας μας κανει κοιλιες.
  12. VizardNick

    www.play.com

    -To play.com οντως εχει πολυ καλες τιμες σε dvds,games αλλα μην ξεχναμε και τα cds μουσικης.Επισης,ειχα παραγγειλει πριν κανενα 20ημερο τα fables 2 και kick ass και επειτα απο 10 μερες ηρθαν σε τελεια κατασταση,σε σχεση με τα 3 πρωτα vols του dmz που αγορασα απο amazon(ηρθαν σε 5 μερες) τα οποια τα παρελαβα σε σχετικα μετρια κατασταση μιας και ηταν εξωτερικα χτυπημενα αλλα εσωτερικα τζι τζι... -Σημερα που μιλουσα με ενα φιλαρακι ειπε οτι αγορασε απ το play trade(εταιριες που στελνουν μεσω play.com τα αντικειμενα τους)ενα dvd των sigur ros αλλα ουδεποτε του ηρθε και ενω εστειλε emails αλλα ελαβε το απολυτο τιποτα,για αυτο προσοχη με το play trade -To 100 bullets ειναι σωστο comic man,αλλωστε azzarello εχει για συγγραφεα του ,εκανες σωστη επιλογη που το αγορασες...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.