Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dark Chris

Members
  • Περιεχόμενο

    7346
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    40

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Dark Chris

  1. Παρέλαβα και εγώ, σε άριστη συσκευασία και καταστάσεις. Ευχαριστώ @Blackbeard!
  2. Συμπληρώνω το πακέτο μου με τα: Understanding Comics TPB ΚΟΜΙΞ 21 Μίκυ Μάους 178
  3. Όσο και αν δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φαν, οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι φοβερό όνομα στο είδος της, που μαζί με τα άλλα του con δημιουργούν ένα τρομερό σύνολο (το οποίο δυστυχώς θα χάσω ). Υ.Γ. Να μην πούμε και ένα μπράβο στον MZ που μεσολάβησε να την φέρει; Να πούμε!
  4. Όποιος θέλει να μάθει, ας μου στείλει pm να του δώσω τον αριθμό λογαριασμού μου στην τράπεζα. Υ.Γ. Το στοιχείο που έδωσε ο Trou είναι κάπως παραπλανητικό.
  5. Πρόσφατα το ξεκίνησα (και το τέλειωσα ) το Brotherhood και έχω να πω ότι είναι αριστούργημα. Συναρπαστική πλοκή με ανατροπές, ενδιαφέροντες χαρακτήρες με αποκορύφωμα τους δύο πρωταγωνιστές και τον Mustang, είχε μπόλικη δράση, χιούμορ και δραματικές στιγμές (και τα συνδύαζε όλα τόσο αρμονικά που την μία μπορεί να έκλαιγες από τα γέλια και την άλλη απλά να έκλαιγες ). Δεν έχω δει την πρώτη σειρά, λογικά θα την δω στο μέλλον όταν θελήσω να ξαναπάρω μια δόση από τον κόσμο του FMA, αλλά αν πράγματι το Brotherhood είναι καλύτερο από το σκέτο FMA (και για το οποίο έχω ακούσει μόνο θετικά λόγια), θα το πρότεινα πρώτο. Για παράδειγμα φίλος μου έχει δει την πρώτη σειρά, ξεκίνησε το Brotherhood και το παράτησε στα πρώτα επεισόδια γτ δείχνει τα ίδια γεγονότα στην αρχή.
  6. Dark Chris

    The Flash (2014-2023)

    Για να πάρουμε και μια γεύση του πως θα μοιάζει ο Jay:
  7. Dark Chris

    Arrow (2012-2020)

    Θα δούμε τελικά τον Constantine!
  8. Το είδα και εγώ χθες. Δεν το μίσησα τόσο πολύ, αλλά ούτε μου άρεσε. Θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις την ταινία ως τον ορισμό του άγευστου και αδιάφορου. Στα θετικά, το καστ. Και οι 4 και ο dr. Storm μου άρεσαν. Περίμενα ότι ο Doom θα είναι διαφορετικός και όταν εμφανίστηκε ως Doom, Και γενικότερα η τελική μάχη είχε κακά εφέ, ήρθε τελείως απότομα (ένα μεγάλο αρνητικό της ταινίας) και απλά δεν έστεκε. Δεν ξέρω αν ήταν στο αρχικό σενάριο ή αν μπήκε από τους ανθρώπους της Fox τελευταία στιγμή (όπως ακούγεται), αλλά ήταν το χειρότερο 10λεπτο της ταινίας με διαφορά. Τι θέλω να δω; Μια ταινία F4 που να τους δείχνει σαν οικογένεια, να είναι κυρίαρχο το στοιχείο της επιστήμης και της εξερεύνησης και αν έχει τον Doom, να τον έχει κατά προτίμηση όπως είναι στα κόμικς (μιας και δεν το έχουν με το να μας το παρουσιάσουν τελείως διαφορετικά). Σε αυτή την ταινία πέτυχαν μόνο το δεύτερο, απέτυχαν στο τρίτο και έκαναν μισές δουλειές με το πρώτο (δεν νομίζω να πίστεψε κανείς ότι αυτοί οι 4 θα γίνουν οικογένεια). Θα ήθελα να δω τους F4 καθαρά από τα χέρια του Trank. Δεν θα με πείραζε να δω αντί για την ιδανική για μένα ταινία με την ομάδα όπως περιγράφω πιο πάνω μια εκδοχή που θα θύμιζε διαστημικό τρόμο όπως περιέγραφε πριν καιρό. Και οι καλύτερες σκηνές είναι αυτές που τείνουν προς αυτή την κατεύθυνση π.χ. όταν Και ελπίζω πρώτα πρώτα τέτοια ατμόσφαιρα να ήταν κυρίαρχη. TL;DR Τώρα έχω όρεξη να δω τις δύο προηγούμενες ταινίες.
  9. Μόνο για το DD είσαι δηλαδή έτοιμος να τον βάλεις στην ίδια κατηγορία με το Schumacher; Έστω, όχι κράξιμο. Να πω αρνητικότητα; Για το αν σου άρεσε ή όχι στις ταινίες του δεν μπορώ να πω τίποτα.
  10. Νομίζω την μικρότερη συμβολή στην αποτυχία του DD την είχε ο Affleck. Μήπως να περιμένουμε να δούμε την ταινία για να τον κρίνουμε; Το θεωρώ (ψιλο)ανόητο να κράζουμε έτσι ηθοποιούς επειδή έβγαλαν μερικές κακές ταινίες πριν 10 χρόνια (ας δούμε τις πιο πρόσφατες). Από όσο υλικό έχουμε δει μέχρι τώρα, φαίνεται να του πηγαίνει ο ρόλος. Άσε που οι φανς έχουν διαψευστεί αρκετές φορές όσον αφορά το θέμα του casting (μόνο στις ταινίες του Batman υπάρχουν δύο τρανταχτά παραδείγματα).
  11. Δεν νομίζω να έκανα κάποιο σπόιλερ.... Υ.Γ. Για τον Murphy δεν παίρνω και όρκο.
  12. Κάπου το υπερβολικό ρομαντικό στοιχείο με ξένισε. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου. Επίσης κάπως το σενάριο σαν να μην ήταν πολύ δυνατό (αν και κάλυψε ένα μεγάλο κενό που ήταν ο ρόλος του Hamura). Υ.Γ. Από τις ταινίες πιστεύω ότι αξίζει το Road to Ninja. Έχει ωραίο χιούμορ (ειδικά σε συνδυασμό με το επεισόδιο-πρόλογο, το 311) και βλέπουμε Naruto με Minato που προσωπικά ποτέ δεν χορταίνω.
  13. Ακριβώς το ίδιο μου λένε και μένα. Μόνο που εγώ ακόμα δεν το είδα.
  14. Dark Chris

    The Flash (2014-2023)

    Θα δούμε Jay Garrick (Teddy Sears - λογικά θα βασιστούν στην πιο πρόσφατη εκδοχή της Earth 2 στην οποία οι χαρακτήρες είναι νέοι) και Patty Shivot (Shantel VanSanten - νέο love interest) στην 2η σεζόν. Και Wally West, ακόμα όμως δεν έχει βρεθεί ο ηθοποιός. Όσον αφορά τον big bad της νέας σεζόν; Όπως έγραψα και στο θέμα του Arrow, γίνεται αυτή την στιγμή το πάνελ που παρουσιάζουν τις σειρές της DC, οπότε στο λινκ δεν θα βρείτε πληροφορίες μόνο για το Flash.
  15. Dark Chris

    Arrow (2012-2020)

    Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ερμηνεύσει τον Damien Dahrk. Το καλύτερο όμως είναι η νέα στολή: EDIT: Αυτή την στιγμή πραγματοποιείται το πάνελ για τις σειρές της DC. Πολύ περιληπτικά, ο Arrow επιτέλους αλλάζει όνομα, η Starling City αλλάζει όνομα, προστίθενται νέοι χαρακτήρες. Μπείτε στο λινκ για περισσότερες λεπτομέρειες.
  16. Εμμμ, αργεί ο Μάρτιος;
  17. Dark Chris

    Green Lantern Corps

    Η WB μόλις ανακοίνωσε στο SDCC ότι η ταινία Green Lantern που ανακοινώθηκε το 2020 μετονομάστηκε σε Green Lantern Corps. link
  18. Dark Chris

    NARUTO

    Ναι. Άντε να δούμε και τι λέει και αυτός σαν χαρακτήρας γιατί στα 10 chapter του Naruto Gaiden τον έδειξαν ελάχιστα και επικεντρώθηκαν στην Sarada (όχι ότι με χάλασε, το αντίθετο κιόλας).Η άλλη ταινία που θέλω να δω είναι το The Last, που διαδραματίζεται 2 χρόνια μετά την σειρά, αλλά δεν την έχω βρει σε αξιοπρεπή ποιότητα με τις ιαπωνικές φωνές. Εσύ σε ποιο σημείο είσαι;
  19. Dark Chris

    NARUTO

    Ώρα για το update για το οποίο κανείς δεν ενδιαφέρεται : πάει το άνιμε, διάβασα και όσα τσάπτερ δεν έχουν μεταφέρει ακόμα στο manga, διάβασα και το Naruto Gaiden που ξεκινάει γύρω στα 15 χρόνια μετά τα γεγονότα της σειράς. Αγαπημένοι χαρακτήρες; Naruto, Jiraya, Minato και Itachi. Μετά από τέτοιο πολύμηνο κάψιμο, είμαι σε φουλ Naruto mode. Υ.Γ. Άντε και τον Αύγουστο έρχεται καινούργια ταινία.....
  20. Περισσότερες εικόνες εδώ.
  21. Διέρρευσαν οι τίτλοι και τα creative teams. ++ EDIT: Βασικά διέρρευσαν όλα τα εξώφυλλα.
  22. Βρήκα 4 ευρώ τον δεύτερο τόμο στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι.
  23. 10 ευρώ έδωσα όλα και όλα για το game! Τα άλλα πάνε σε ποτά, ξενύχτια, τζόγο και τα σχετικά. Έκοψα τα κόμικς και έγινα αλήτης.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.