Μετάβαση στο περιεχόμενο

kathrin-san

Members
  • Περιεχόμενο

    42
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος kathrin-san

  • Γενέθλια 08/02/1983

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    comics music

kathrin-san's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

208

Συνολική φήμη στο GC

  1. εγω ηρθα το πρωι για να μην το χασω μια και γω ειχα κατι μετα.Ηθελα να είμαι τελευταια φορα στη λεφικ στο μοναστηρακι.Ελπιζω να περασατε καλα οσοι πηγατε και να τα ξαναπούμε στο νέο χωρο.
  2. Διαβαζω τι γινεται και είναι κριμα .Η λεφικ ηταν καλη.Θυμαμαι στην αρχη που τη γνωρισα ελεγα μακαρι να υπηρχε κατι τετοιο όταν ξεκινησανα διαβαζω κομιξ αν και πηγαινα παλια στις εκθεσεις εκδηλώσεις τωρα αραιωσα για διαφορους λογους.Μελος δεν ημουν αλλα ηθελα να περνουσα να διαβαζα ορισμενα κομιξ..Θα βοηθουσε καποιον που ξεκιναει αν και εγω διαβαζω αρκετα χρονια κομιξ.Δεν αγοραζω πολύ κομιξ τελαυταια παρα μονο σε φεστιβαλ .Τα πραγματα είναι δυσκολα για να βοηθησω τωρα. Ουτε κομιξ μπορoουμε να αγορασουμε καλα . καλα .Ελπιζω να βρεθει μια λυση.
  3. και συμφωνω καλυτερα από κομικντομ
  4. Τελεια η πιο οργανωμενη διοργανωση που εχω δει.Τοσα ατομα καλλιτεχνες που ασχολούνται με τα κομιξ δεν ξαναυπηρξαν.Μαγαζια πολλα που δεν ηξερα ότι υπαρχουν ,παιχνίδια ωραιες εκθεσεις .Πολλοι καλλιτεχνες που δεν ηξερα πολλα μαγαζια κλπ.Τελειο τι game of thrones kai alla συχγαρητηρια και του χρονου τετιοα και το cosplay
  5. ο αρκας ανεβηκε σε ένα θρονο όπως ειπε καποιος ειπε .Και δεν μπορούμε να το κρινουμε,ειδικα με ντορο που εγινε το καλοκαιρι.Εχει πεσει αρκετα η ποιοτητα του και όλα γενικα.Αν ολοι ασχολούνται με την πολιτικη επειδή εχουμε κριση δεν σημαινει ότι τα καταφερνουν.Τελοσπαντων θα δουμε..
  6. emena μου αρεσει που γινεται ένα ένα con και ειδικα στον πειραια ...δεν θα λεγα ότι το κομικντομ μ ρεσει τοσο πολύ.
  7. αηδιες.Τα περισσοτερα σχολια εινα τυπου fail. καποιοι ηταν περι χρηματισμου ,αυτά τον εθηξαν ,αλλα μπουρδες μετα πλακωσαν καποιοι αλλοι βριζαν τους αριστερούς κομματόσκυλα κάθε είδους.Μια φορα ειπε ο διαχειριστης ότι δεν ειμαστε φιλοι του αρκα εγω θα του ελεγα ουτε και εκεινος ηταν φιλος μαςμε το να κανει το πικραμενο και να αφηνει ο διαχειριστης κομματόσκυλα να γραφουν αηδιες φασιστικες ε όχι.ουτε ένα βρισιδι είναι φασισμος καλα εγραψε καποιος εφριξε ο ανθρωπος που εκανε τους αλλους να φριτουν σε ένα σαιτ μουσικο
  8. Η αληθεια είναι ότι στην ελλαδα θα ελεγα ενε τετιο κομικ με τους μετταλικα.απορω με τι μεγαλωνει η σημερινη νεολαια
  9. και μενα μου αρεσει το τρυγυρνω σαν νυχτεριδα.μια που είναι από την πολη
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.