Μετάβαση στο περιεχόμενο

hulk

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

hulk's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

22

Συνολική φήμη στο GC

  1. εγω παλι συμφωνω απολυτα με το κειμενο τις ψυχολογου. και οχι δεν κανω πλακα. οι σουπερηρωες ηταν ανεκαθεν ενα mainstream και political correct προιον. το μοντελο που προωθουν για τους νεουσ σημερα ειναι η να μπουν στην παραγωγη συντομα και να μην εχουν προσωπικη ζωη η να μεινουν στην απεξω. συμφωνω απολυτα με το κειμενο.
  2. "Εικονουβελα"῞?!?!?!?!Καααααααλα...! Οτι ναναι. Ο "μεγαλος δημιουργος" σε "μεγαλες" δημιουργικες εξαρσεις. Και το νεο εξωφυλλο παλι χαλια μου φαινεται. Οπως και το περιεχομενο αφου παραμενει το ιδιο με εκεινο το φωτοτυπιμενο φανζιν. Υποστηριζοντας αταλαντους ανθρωπους θα συνεχισουμε να βλεπουμε φρικαλεα εργα. Κριμα.
  3. Και πως εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν δικαιολογεις απλα την ελειψη ταλεντου του Τσουκη? Και πως και με ποιο επιχειρημα υπερασπιζεσαι την αποψη του "χαβαλε" απεναντι σε "καποια" εντυπα? Σορυ αλλα ολη αυτη η υπερεκτιμιση του συγκεκριμενου δημιουργου δεν μου λεει και πολλα.
  4. Το συγκεκριμενο εξωφυλλο ειναι φρικτο. Παντα αναρωτιομουν γιατι πολλοι κριτικοι αρεσουν το εργο του τσουκη. Ναι ειναι παραγωγικος αλλα ποιοτικος η δουλεια του δεν μου λεει και πολλα. Και παλι απο τη φρικτη χρηση του photoshop μεχρι το σκιτσο και την τυπογραφια σε αυτο το εξωφυλλο εχουμε να κανουμε με ενα πολυ κακο ξεκινημα για καποιο αλμπουμ οπως και με τα υπολοιπα. Επισης εχω και το πρωτο φωτοτυπημενο δειγμα του Τσιχλοφσκι και μου φαινεται επισης ενα κακοσχεδιασμενο κομικ.
  5. Δεν εχω διαβασει ακομα τους αρχοντες αν και εχω ενα αντιτυπο. Τολμω να πω πως το σχεδιο ειναι σχεδον αψογο. πολυ ομορφη εκδοση επισης. Κριμα που στην εκδηλωση ῏οπως μαθαινω απο εδω῏δεν ειχε κοσμο. Τετοιου ειδους εκδηλωσης αξιζουν καλυτερης υποδοχης.
  6. Κριμα οπως και να εχει. Ελπιζω οι νεοτερες γενιες να ερθουν με κατι δυναμικοτερο!!!
  7. Η αληθεια ειναι πως αυτος ο χωρος των ιντερνετικων εκδοσεων και διανομης ειναι ακομα σε αρχικο σταδιο και γι αυτο και οι τιμες σε αναλογα υψη. Ολα ειναι ακομα σε δοκιμαζομενο σταδιο. Επισης πρεπει να αναφερουμε οτι καθε τετοια κινηση φερει μεγαλο ρισκο αλλα 1) δεν υπαρχουν εκδοτες στην μεση 2) δεν υπαρχει διανομεας. Τολμηρη κινηση να δοκιμασει ο Γκογκτζιλας κατι τετοιο ομολογω. Αλλα κινηση που μαλλον αφορα λιγους. Καλη επιτυχια οπως και να εχει!!!
  8. hulk

    ΕΠΙΚΑΙΡΑ

    Κριμα που ο Αρκας περιοριζεται σε ανεκδοτακια. Ξεχωριζω το υπεροχο μετα την καταστροφη῾ το οποιο απο οσο γνωριζω δεν ᾽πηγε᾽ στην εποχη του. Δεν ειμαι φαν της δουλειας του γενικα και ως καρτουνιστ μἀφηνει αδιαφορο.
  9. Η ταπεινη μου αποψη ειναι πως ο Γιωργος Γουσης ειναι απο τους καλυτερους νεους Ελληνες δημιουργους της γενιας του εαν οχι ο καλυτερος. Το σχεδιο του και η αφηγηματικες του ικανοτητες ειναι προσεγμενες σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο. Συγχαρητηρια για αυτην του την συμμετοχη οπως και για το ΠΟΠΓΚΑΝ.
  10. Παντως το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα διαβαζοντας σχετικα με αυτην την εκδοση ηταν το γιατι ελληνες δημιουργοι δεν ασχολουντε με τετοιου ειδους 8εματα. Μια βιογραφια του Μικη Θεοδορακη παραδειγματος χαρην 8α μπορουσε να πουλησει τρελα πιστευω. Οπως και του μεγιστου Μανου Χατζηδακη. Πολυ κριμα που οι περισσοτεροι μενουν κλεισμενοι εντος κομικσοφιλικων αναφορων.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.