Μετάβαση στο περιεχόμενο

Argail

Veterans
  • Περιεχόμενο

    1679
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    14

Argail τελευταία νίκη Σεπτεμβρίου 18 2022

Argail είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Argail

  • Γενέθλια 10/21/1980

Retained

  • Member Title
    Raise Your Hand, Make A Fist, Down With The System!

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    Argailwall@hotmail.com
  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Music(metal any kind),Books (Mostly Fantasy) , RPG (D&D and Vampire),South Park (Rulez) and of course Comics

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

5171 προβολές προφίλ

Argail's Achievements

Μόνιμος θαμώνας

Μόνιμος θαμώνας (5/9)

6.6k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Argail

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Καλά δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσένα Αλλά με τα πλαστικά θα κερδίσεις χώρο, γιατί θα μπορείς να βάλεις πιο πολλά το ένα πάνω στο άλλο, και θα μπορείς να τα βάλεις και σε μέρος που και να υπάρξει ατύχημα με νερό δεν θα πάθουν κάτι, αρά διπλό κέρδος χώρου. μα ναι, τώρα λέμε όταν πλέον δεν χωράνε άλλα οι βιβλιοθήκες, μέχρι είτε να βάλεις κι άλλες ή να αποθηκεύεις δευτερότριτα πράγματα που δεν σε νοιάζει και πολύ η γρήγορη πρόσβαση τους
  2. Argail

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Εγώ γενικά τις έχω σταματήσει τις χαρτόκουτες για τα πάντα, χρησιμοποιώ πλαστικά διάφανα κουτιά, έχουν λίγο παραπάνω κόστος αλλά τα προτερήματα είναι αρκετά Βλέπεις μέσα τι έχουν χωρίς να τα ανοίξεις Στοιβάζοντε το ένα πάνω στο άλλο χωρίς να "τραυματίζουν" τα από κάτω Σε περίπτωση που βραχούν δεν έχουν κανένα πρόβλημα ούτε οι ίδιες ούτε τα περιεχόμενα
  3. Η Anubis πάντα στις εκδόσεις βιβλιοθήκης το ταβάνιαζε το θέμα, ποιος δεν θυμάται V For Vendeta και Watchmen, την ίδια περίοδο έβγαζε όμως τα μηνιαία τεύχη σε πάρα πολλές σειρές σε εξαιρετικά καλή τιμή, 2,50€ το τεύχος, όταν στοίχιζε από κομιξάδικο 3€ το αντίστοιχο Αμερικάνικο και το χαρτί της Anubis ήταν 3 φορές πιο καλό από το Αμερικάνικο. Μετά άρχισε κάποιες σειρές να τις βγάζει σε διπλά τεύχη και το κόστος ήταν 3.50€ το διπλό τεύχος εκεί ήταν ακόμα μεγαλύτερο το "κέρδος" του καταναλωτή. Μετά τις έκοψε τις σειρές περιπτέρου και μας έμειναν οι πανάκριβες εκδόσεις βιβλιοθήκης.
  4. Εγώ είχα πιάσει πάλι μετά από χρόνια να κάνω μία επανάληψη το ΙΝΚΑΛ από Μαμούθ από πριν την αλλαγή του χρόνου, το πρώτο κόμικ που διάβασα αφού άλλαξε ο χρόνος ήταν το 6ο και τελευταίο από την βασική σειρά.
  5. Παλάτζαρα μεταξύ "το ίδιο όλοι" γιατί είναι και οι 3 κολώνες στο είδος που έγραφαν, και "Γκοσινί" γιατί είναι πιο αγαπημένος μου. Τελικά ψήφισα τον Γκοσινί ως πιο αγαπημένος από τους 3. Έχω περάσει τέλεια και με τους 3, λίγο λιγότερο με τον Λι μιας και το υπερηρωικό δεν είναι στα πολύ αγαπημένα μου, αναγνωρίζω όμως την προσφορά του. Αν όμως μπορώ να πω ότι κάποιου τις ιστορίες διαβάζω ξανά και ξανά είναι του Γκοσινί κι αυτό τα λέει όλα.
  6. Argail

    Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

    Μετά την ολοκλήρωση της 3λογίας του "NO PASARAN!" η Jemma προχωράει στην έκδοση του άλμπουμ "Η Πύλη της Ανατολής" με πρωταγωνιστή τον Μαξ Φρίντμαν. Από τον εκδότη: "Η Ευρώπη ακροβατεί στο χείλος του γκρεμού. Οι υπηρεσίες πληροφοριών των μεγάλων δυνάμεων, επιδίδονται σε έναν φρενήρη μυστικό πόλεμο προσπαθώντας να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή θέση στη σκακιέρα του πραγματικού πολέμου που φαντάζει αναπόφευκτος. Στην Κωνσταντινούπολη, Ο κύριος Στερν, ένας μηχανικός, θα γίνει το διακύβευμα αυτής της σκιώδους σύγκρουσης και ο Μαξ Φρίντμαν που θα μπλεχτεί άθελα του σε αυτό το παιχνίδι κατασκόπων θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει. Ποια είναι όμως η αινιγματική Μάγδα Βίτνιτζ και ποιος ο ρόλος της σε αυτήν την ιστορία; Μια αυτοτελής περιπέτεια του Μαξ Φρίντμαν από τον μεγάλο Ιταλό δημιουργό , Vittorio Giardino" Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη, μετά τα γεγονότα του "NO PASARAN!" , έχουμε ίντριγκα, δολοπλοκία και τον Μαξ να μπλέκει εν αγνοία του σε μία ιστορία κατασκοπίας. Μια ωραία αστυνομική/κατασκοπευτική περιπέτεια, με έντονη πολιτική χροιά, προσωπικά το "NO PASARAN!" μου άρεσε αρκετά παραπάνω, μάλλον όμως μετράει και το μέγεθος των τριών άλμπουμ όπου και έχουμε μεγαλύτερη ανάπτυξη ενώ εδώ είναι κάπως πιο συμπυκνωμένα τα πράγματα.
  7. Argail

    ΜΥΘΟΜΑΧΟΣ

    Στην AthensCon (01-03/12/2023) κυκλοφόρησε το 2ο τεύχος με τίτλο "1822 - ΑΔΗΦΑΓΟΣ". Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με το εξαιρετικό σχέδιο του Rubus και σενάριο του Γιουλάτου. Νομίζω το 1ο μου άρεσε ένα κλικ παραπάνω. Επίσης νομίζω ότι ο τίτλος της σειράς πρέπει να είναι σκέτο "ΜΥΘΟΜΑΧΟΣ" μιας και το "1821: Ευχή και κατάρα" είναι ό τίτλος του 1ου τεύχους Εξώφυλλο - Οπισθόφυλλο Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  8. Argail

    KURO THE BLACK MAGIC KAT

    Στην Athenscon (1-3/12/2023) κυκλοφόρησε και το 4ο τεύχος ο Tasmar με αρκετές διαφορές Μεγαλύτερο μέγεθος 20.5 x 14.5 (Σχεδόν διπλάσιο δλδ) Περισσότερες σελίδες, 44 (πάλι διπλάσιο+) Έγχρωμο εξώφυλλο οπισθόφυλλο Και τιμή στα 6€ Η ιστορία στο ίδιο μοτίβο, μία ιστορία με πρωταγωνιστή την γάτα του Tasmar την Kuro, σε αυτό το τεύχος ο σκιτσογράφος και η γάτα αλλάζουν θέση για μία μέρα. Εξώφυλλο - Οπισθόφυλλο Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  9. Παίρνω κι εγώ αρκετά από την εκδοτική και έχει γίνει πλέον από τις αγαπημένες μου, πιο συγκεκριμένα πήρα τα παρακάτω The Silver Surfer - Παραβολή Λάργκο Γουίντς #9-12: Χρυσή Πύλη Κλασικές Ιστορίες Popeye #2 - Η Επιστροφή του Τζιπ Blacksad #7 - Τα Πάντα Καταρρέουν (Δεύτερο Μέρος) Kill Or Be Killed - Μέρος Β' Ο Μικρός Ήρως - Επετειακή Έκδοση (και τα 2 τεύχη) Μίστερ Νο GN #15 - Φώτα, Κάμερα, Γυρίζουμε! Μίστερ Νο GN #16 - Πτήση για το Ρίο Μίστερ Νο GN #17 - Ανάνγκα! Δικαστής Ντρεντ #2 - Μεταμέλεια Επίσης πήρα και το ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ που δεν είναι κόμικ Από Ζαγκόρ δεν πήρα κανένα από τα 3 γιατί είχα μείνει λίγο πίσω και ακόμα κάνω catch up με τα παλιότερα, έχω φτάσει στο #14
  10. Argail

    HARD ROCK: SCHOOL, DRUGS & ROCK N' ROLL

    Για αρχή μπορείς να συνεχίσεις την ιστορια του Μαρκου με το Hard Rock Vol 2
  11. Διάβασα όλη την Ελληνική σειρά + τους 3 ξιφίες στα Αγγλικά. Συνολικά μία πολύ καλή σειρά που όντως αξίζει να διαβαστεί, εμένα μου άρεσαν και τα ΕΦ και τα πιο μυστηρίου/αστυνομικά. Η πρώτη περίοδος που είναι τα τεύχη του Jacobs ήταν αρκετά καλή αν και φαίνεται η ηλικία τους, έχουμε κλασσικές περιπέτειες της εποχής όπου το σκουντούφλημα, οι συμπτώσεις και η κωλοφ... εχμ η τύχη των πρωταγωνιστών καθορίζουν την εξέλιξη. Στην συνέχεια έχουμε τους συνεχιστές, στα Ελληνικά έχουμε δει μόνο τεύχη από τον Jean Van Hamme και τον Yves Sente. Διαβάζοντας τα είναι σαν να έχουμε δύο διαφορετικά χωροχρονικά συνεχή(timelines), ένα του Van Hamme και ένα του Sente, ο κάθε σεναριογράφος το πιάνει από κει που το άφησε ο ίδιος κι ας έχουν μεσολαβήσει ιστορίες του άλλου, ο καθένας έχει τους δικούς του support characters και φυσικά το δικό του στυλ. Θα πω πρώτα για τον Sente, δεν είναι κακές οι ιστορίες του σαν ιδέα όμως ο Sente για πρώτη φορά εισάγει ξεκάθαρες πολιτικές απόψεις στην σειρά, μάλλον καλύτερα τις δίνει στο πιάτο δεν είναι κάποιοι που μοιάζουν με πραγματικές καταστάσεις, εδώ έχουμε ξεκάθαρα, κλασσικά κακοί Σοβιετικοί που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο, καλοί αποικιοκράτες Άγγλοι που σώνουν τον κόσμο κτλ κτλ. Δεν είναι άσχημα τεύχη δεν διεκδικούν και δάφνες όμως. Ο Jean Van Hamme από την άλλη έχει δώσει πόνο, από τις πιο ωραίες ιστορίες της σειράς είναι οι δικές του με ωραία δομή, πλοκή και δράση. Και ο Van Hamme τελικά βάζει πολιτική (με τους Ναζί) αλλά το κάνει 2ος μετά τον Sente. Η τελευταία ιστορία (τα 30 αργύρια) είναι για μένα η καλύτερη, και τι δεν έχει, ανανεωμένο σχέδιο το οποίο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, μεγάλη χορταστική ιστορία με αρκετό μυστήριο και περιπέτεια, άρωμα Ελλάδας σχεδόν από την αρχή μέχρι το τέλος, φορτηγάκι με την επιγραφή "ΦΕΤΑ" στο πλάι. Τι άλλο να ζητήσεις? Ελπίζω να βγάζει κανένα τεύχος η Μαμούθ και να διαβάσουμε κι άλλες ωραίες ιστορίες.
  12. Argail

    Αναζητήσεις Argail

    Βρέθηκε και διαγράφηκε ΜΙΚΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟ Β' ΚΥΚΛΟΣ 12 Ένα έμεινε
  13. Argail

    ASTERIX

    Διάβασα χτες την Λευκή Ίριδα στα Ελληνικά. Από λάθη πέρα από τα ορθογραφικά παρατήρησα και ένα μεταφραστικό λάθος, στην πρώτη επίσκεψη στο χωριό λέει στον Αυτοματίξ ότι θέλει να αγοράσει το σφυρί του και τελικά στο σχέδιο έχει αγοράσει το αμόνι, οπότε έπαιξε λαθάκι μετάφρασης και αντί για αμόνι έγραψαν σφυρί. Για το τεύχος, καλή ιδέα, αστείες ατάκες αλλά εγώ παρατήρησα μεγάλο πρόβλημα στην ροή, απότομες αλλαγές σκηνικά και αρκετά συμπερασματικά άλματα που πρέπει να κάνει ο αναγνώστης. Παρατήρησα δηλαδή μια προσπάθεια να χωρέσει 2 σε ένα και περιπέτεια στο χωριό και πέριξ αλλά και ταξίδι, το οποίο τελικά συμπυκνώθηκε αρκετά και άφησε αρκετά κενά. Εν τέλει, δεν ειν κακό, δεν ειν και τίποτα τρομερό. Σίγουρα καλύτερο από τα περισσότερα του Φερί (θα πρέπει να κάνω και μία δεύτερη ανάγνωση σε αυτά για καλύτερα συμπεράσματα) αλλά και από τον Ουρανό.
  14. Από την περιγραφή του Event στο FB "Ladies and Gentlemen... Στην μία γωνία, έχουμε τον Θανάση Καραμπάλιο. Από τη Σκιά του Ολύμπου, ο Λαρισαίος γίγαντας κατηφορίζει στην Αθήνα για να μας παρουσιάσει τη δουλειά του. Στην απέναντι γωνία, ο έταιρος τίμιος γίγαντας, ο ήρωας του Φαλήρου, ο Πάνος ο Ζάχαρης, φέρνει τα εργατάκια του και όχι μόνο. Μια μάχη με δυο νικητές. Θα μιλήσουν για τα βιβλία τους αλλά και για τα βιβλία του άλλου εκατέρωθεν. Θα υπογράψουν και τα βιβλία σας Τι άλλο θετε δλδ; Οκ, μπορεί να υπάρχουν και εκπλήξεις αλλά ας κρατήσουμε και τπτ κρυφό..." και το αντίστοιχο link για το event: https://facebook.com/events/s/συναντηση-γιγαντων-η-και-οχι-θ/1382548919007288/
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.