Μετάβαση στο περιεχόμενο

Malekith

Members
  • Περιεχόμενο

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Malekith

  • Γενέθλια 07/03/1980

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    GIJOE, WARHAMMER minis

Malekith's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

58

Συνολική φήμη στο GC

  1. Malekith

    BATMAN: ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ

    και εγώ το έχω, αλλά το πρόβλημα της βιβλιοδεσίας είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων, τραγικό!!!
  2. τί να πω ρε παιδιά!!!! Μπράβο σας!!! μου φαίνεται πως είμαι μικρός ακόμα!!!!
  3. Καλή η πρωτοπορία για φτηνά καινούρια βιβλία, για κόμικ όμως είναι πολύ μικρή η ποικιλία που έχει.
  4. Malekith

    Iron Man: Movie Games [ Sega (2008-_) ]

    Γιατί τα κάνουν όλα για τα λεφτά??? άντε βγήκε μια ταινία της προκοπής και μετά βγάλαμε και videogame και το θέλουμε και σε deadline για να συμβαδήσει με την κυκλοφορία της ταινίας και όλα αυτά?!? δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι χαντακώνουν τους ίδιους τους τους εαυτούς??? αν ένα παιχνίδι βγει ταυτόχρονα ή έστω πολύ κοντά με μια ταινια σίγουρα θα έχει καλύτερες πωλήσεις. δεν καταλαβαίνουν όμως πως το καταναλωτικό κοινό ενδιαφέρεται για το που θα σκάσει τα λεφτά του και διαβάζει και κανα review????? αν δίνανε λίγο παραπάνω χρόνο στους προγραμματιστές θα είχαμε πολύ καλλίτερους τίτλους με τους αγαπημένους μας υπερήρωες!!!!τάδε έφη malekith. ΟΥΓΚ!!!!
  5. Το ξέρετε ότι αυτά τα "κουκλάκια" είναι πλέον υπερ-συλλεκτικά και μερικά κοστίζουν πάνω από 3000 $ στο ebay??? υπάρχουν άνθρωποι που ξοδεύουν μισθούς για να κλείσουν τη συλλογή τους.το λέω επειδή είμαι ένας από αυτούς!!! πάρα ταύτα το παιχνίδι όντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο!!! ξυπνάει αναμνήσεις στους παλιούς, αλλά δεν αξίζει για αγορά από τους καινούριους... άλλη μία κίνηση της hasbro που μας δείχνει ότι όλα γίνονται για το χρήμα...too bad!! :-(
  6. η αλήθεια είναι ότι έχω ενθουσιαστεί με το φόρουμ, μιας και είναι μοναδικό στο είδος του για τα δεδομένα της Ελλάδας!!! το interface με μπέρδεψε λιγάκι στην αρχή...αλλά όλα καλά!!!
  7. χρόνια ακούω για καινούριο robocop αλλά...τζίφος!!!! είχα παρακολουθήσει μια συνέντευξη του ηθοποιού εδώ και πολλά χρόνια να λέει ότι θα επιθυμούσε να πρωταγωνιστήσει σε ένα sequel της κινηματογραφικής σειράς.πούν'το???? (μια απ'τα ίδια και για το sequel του Κόναν)
  8. Thanx for the info.Απλά αναρωτιώμουν αν μπορώ να το βρω σε κανένα κομιξάδικο ή παιχνιδομάγαζο εδώ στην Αθηνα και να μην το παρω στις τραγικές τιμές της DeAgostiny!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.