Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΑΝΟΣ

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από ΜΑΝΟΣ

  1. ΜΑΝΟΣ

    ΤΣΕ #5

    Πω πω πω με έψησες τώρα !!!!! Μέσα και εγώ μεγάλε !!! :D
  2. Καλή Χρονιά και από εμένα... Και ότι και αν επιθυμείτε σας εύχομαι να το πάθετε !!!!! (Συγνώμη για την ποιότητα της εικόνας είμαι Κρήτη και δεν έχω σκάνερ.... )
  3. Καλημέρα σας Ονομάζομαι Μάνος Κοτσιφάκης !!! Είμαι απο το Ηράκλειο Κρήτης και γεννήθηκα στις 29-05-1987... Όπως έχετε ακούσει από τον geokon και την ΛΕΝΑ και από πολλούς άλλους είμαι το baloni !!! Είμαι σκιτσογράφος και βγάζω το ψωμάκι μου στην εφημερίδα metro free press...ξέρετε αυτην που είναι δίπλα στα μετρό Έχω και εγώ αυτήν την γλυκιά νόσο που λέγεται COMICS !!! Για όλα φταίει ο πατέρας μου που μου έδειξε αυτόν τον υπέροχο κόσμο ξεκινώντας από τα Asterix!!! Μαζί καταφέραμε να μαζέψουμε την συλλογή και αυτό ήταν μόνο η αρχή... Κλασσικά από μικρός μου άρεσε να ζωγραφίζω να βλέπω πολλά κινούμενα σχέδια και να μαζευω comics (αν δεν εβλεπα TV είχα το GAMEBOY γκαβάτζα...) Σπούδασα στον ΑΚΤΟ στον κλάδο του ΣΚΙΤΣΟ-COMICS-CARTOON τα έτη 2005-2008 Γενικά τρελένομαι να διαβάζω comics και να τα δημιουργώ !!! Είμαι και λιγάκι (εως πολύ) video game freak αλλά είναι η πηγή μου έμπνευσης και μου διεγείρει την φαντασία Επίσης που και που παίζω ακκορντέον για να ξεφύγω λίγο και στην μουσική... Έχω δημιουργήσει το fanzine ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ το 2010 και συμμετείχα στο fanzine CREW OF AWESOME (2011) όπου έκανα και την συνεχεια του πρώτου Είμαι 1000% ότι εδώ θα περάσω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ !!!!!!!!!!!!! Σας ευχομαι παντα επιτυχιες, ΥΓΕΙΑ και παντα να πετυχαινετε αυτο που θελετε
  4. Παιδια λιγο καθυστερημενα αλλα ενταξει...ΕΠΡΕΠΕ
  5. ΜΑΝΟΣ

    geokon's

    εχεις πάρει απουσία και δεν το ξέρεις AXAXXAAXAXXAXAXAXAXAAXAXAXA !!!!! (Σου σφίγγω το χέρι και σου φωνιάζω ''ΜΠΡΑΒΟ''.....ΚΑΙ Γ*Μ* ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !!!!)
  6. ΜΑΝΟΣ

    LETTERING & BALLOONS

    tutorial για γραμματοσειρες βρήκα αυτόν τον οδηγό για να φτιάχνετε μόνοι σας την δικιά σας γραμματοσειρά... Ελπίζω να σας βοηθήσει !!!!
  7. Ένας χιονάνθρωπος (που στέκεται όρθιος) είναι το δικό μου x-mas σκιτσό... Χρόνα Πολλά σε όλους και ότι επιθυμείτε σας εύχομαι να το πάθετε !!!!
  8. pou sai re agglo-paido???

    gamath h idea me to xeri pou zwgrafise o george!!! to evala theme sto Wii !!!

    Na pernate panta kala!!!(to nou sou TNS)

  9. ελα ρε γιγαντα !!!!

    εμενα θα προσθεσεις στην παρεα σου !!!

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΠΑΜΕ !!!!

    ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ !!!!!!!!!!

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.