Μετάβαση στο περιεχόμενο

BILL

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος BILL

  • Γενέθλια 01/01/1970

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

806 προβολές προφίλ

BILL's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

181

Συνολική φήμη στο GC

  1. BILL

    Cosmote Books

    Αν τα Cosmote Books λειτουργούν με τις πονηριές που κάνουν στα καρτοκινητά τότε μακριά και αγαπημένοι.
  2. @averel υ.γ η προσπάθεια μας να αναδείξουμε την αναντιστοιχία ωριμότας και κόμιξ ας μη μας παρασύρει να συνδέσουμε την ανωριμότητα μ άλλα χόμπυ(ομάδες, games κλπ) Να διευκρινίσω ότι αυτά που έγραψα δεν έχουν σχέση με σύγκριση χόμπυ αλλά , με τον τρόπο αντιμετώπισης , που είναι τελικά ίδιος. Δυστυχώς, δώσαμε τα φώτα μας στον Δυτικό πολιτισμό και μας έμειναν τα κεράκια.
  3. BILL

    COMIC και Σχολείο

    Εγώ είμαι σε ένα Λύκειο όπου μια κοινωνιολόλος πριν 2 χρόνια έκανε πρόγραμμα με θέμα κόμιξ. (ΜΑNGA) Το οποίο πήγε μια χαρά και έβγαλαν και ένα τεύχος στο τέλος. Μετά έγινε και δεύτερη φορά και επίσης βγήκε ακόμη ένα τεύχος. Προσπάθησα να μπω λίγο στη μέση μήπως το σουλουπώσω και το ανεβάσω σε μια σελίδα που διατηρώ στο sch.gr αλλά το θέμα έμεινε εκεί. Επίσης κάπου βρήκα και κράτησα αυτό .... http://users.sch.gr/vasanagno/forum/h%20istoria%20twn%20kinoymenwn%20sxediwn.pdf Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2007-08
  4. Θα πιάσω το θέμα και από άλλη πλευρά με αφορμή το παραπάνω Post (ΤασίαΚούτ). Η ανωριμότητα με τα κόμιξ θεωρώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα παρακάτω. - Εζησα μια εποχή όπου αν δεν έπαιζες μπάλα ή αν δεν σου άρεσε το ποδόσφαιρο ήσουν "αδελφή". - Από παιχνίδια λίγο μεγαλύτερος, ήταν το τάβλι. Αν σου άρεσε κάτι άλλο ήταν αδελφίστικο. Πχ. στο εξωτερικό που παίζουν γέροι με κάτι μπάλες είναι όλοι αδελφές. - Κάποτε σε ένα παραλιακό χωριό περίπου 17 ετών τόλμησα να παίξω με την άμμο και να φτιάξω πύργους. Δεν άντεξε κάποια στην ηλικία μου και με ρώτησε από περιέργεια πως και κάθομαι και παίζω σαν μεγάλος που είμαι. -Σε αυτό το πνεύμα προφανώς αν διάβαζες "μικυμαου" στο Γυμνάσιο άρχιζε ό κίνδυνος. Οπότε και οι μαμάδες με την πρώτη ευκαιρία τα πέταγαν. Πχ. όταν έλειπες σαν φοιτητής σε άλλη πόλη ή στο στρατό κλπ. Ευτυχώς τουλάχιστον οι δικοί μου για κάποιο λόγο κράταγαν τα παλιά σαν ανάμνηση. Οπότε μου έμειναν αρκετά βιβλία του δημοτικού (πχ. Πατριδογνωσία , Θρησκευτικά, Αναγνωστικά κλπ) και μαζί μ΄ αυτά και κόμιξ.
  5. Οχι, υπάρχουν και άλλοι. Εγώ πχ. πολύ θα ήθελα να ήμουν για πάντα αλλά είναι δύσκολο πανάθεμάτο. Και ένα τελευταίο "επιστημονικό" χαρακτηρισμό που άκουσα ... Αυτά, αυτά είναι παραφιλολογία.
  6. Σήμερα άνοιξα ένα μεγάλο μικυ του 1998 και στη μέση του τεύχους στη θέση και των 2 συνδετήρων βρήκα ιστό αράχνης Που βρέθηκε δεν μπορώ να καταλάβω, ήταν ανάμεσα σε άλλα σε βιβλιοθήκη. Εχω πιο παλιά τεύχη, από 1970+ και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
  7. Με υπόδειξη του Comicos μεταφέρθηκε εδώ ... http://www.greekcomics.gr/forums/index.php?showtopic=36047&do=findComment&comment=474145 Ροζ Πάνθηρ (Σειρά Α') (Anglo-Hellenic Agency / Ψαρόπουλος) ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡ 014 (1981)(c2c)
  8. Και μια φωτο από τα εγκαίνια. Είπα να σας δείξω και κάτι από τον εξωτερικό χώρο.
  9. Το μικυ μαους Νο 100 και το καταφχαριστήθηκα για μετά από άπειρα χρόνια κατάφερα να έχω σε κάποιο τίτλο από 1 εως το 100.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.