Μετάβαση στο περιεχόμενο

Don Quixote

Members
  • Περιεχόμενο

    64
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Don Quixote

  1. 4 φανταστικοί μαμουθ τευχος 1 και JUSTICE LEAGUE modern times τόμος 1 για εμενα! :-)
  2. Τα νέα της επέκτασης είναι φανταστικά!!! Ευελπιστώ σε infinity gauntlet, περισσότερο mcfarlane spiderman, dark Phoenix saga (death of Jean Grey) και σε όλα εκείνα που έκαναν την Marvel σπουδαία! Και μερικά cult gems όπως το Secret Wars 2 δεν θα με χαλαγαν!
  3. Απογοητευτική η λίστα μέχρι την ολοκλήρωση της σειράς. Ούτε infinity gauntlet ούτε dark Phoenix saga.... :-( Προφανώς για να μην θιγεί η εμπορικότητα των εκδόσεων αυτών που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Πάντως, επί του συνόλου, η λίστα κυκλοφορίας είναι μέτρια σε σχέση με τις αντίστοιχες της ίδιας σειράς σε άλλες χώρες !
  4. Γιατί ο τόμος 36 θα βγει σε 3 εβδομάδες και όχι σε 2 εφόσον η έκδοση είναι 15ημερη ;
  5. Καλή χρονιά με υγεια και χαρά σε όλους!! Αν επισκεφτει κάποιος το εν λόγω κατάστημα μπορεί να μου πει να του δώσω μια λίστα με κάποια τευχη που αναζητώ ; Δυστυχώς βρίσκομαι εκτός Αθηνών και δεν μπορώ να παω.
  6. Χρόνια πολλα ! Έχουν ένθετα τα τευχη κ τόμοι Μπλεκ γ περιοδου ; Ευχαριστώ πολύ
  7. Καλησπερα! Η ιστορία του Σκοτεινου Ιππότη 3€ , ποιο τευχος είναι ; υπάρχει κάποιο λινκ ; Σε ευχαριστώ πολύ
  8. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής οι επιλογές είναι κάπως άνισες. Αν είχαν εκδόσει περισσοτερο υλικό από 1960-1990 , νομίζω θα είχε τεράστια ανταπόκριση. Το secret wars "έφυγε" αμέσως στην περιοχη μου!
  9. Μακάρι να διευρυνθεί η έκδοση! Στο εξωτερικό έχουν εκδοθεί πάνω από 100 τόμοι. Μακάρι να πηγαίνει καλά και να συνεχίσει πέρα από τα 60.
  10. Αυτό που το δεύτερο μέρος μιας ιστορίας δεν το βάζουν στον αμέσως επόμενο τόμο, με ξεπερνάει
  11. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω τους τόμους 18 και 20 ; Δεν μου τους εμφανίζει στο σάιτ του GB publishing. :-(
  12. Don Quixote

    www.bookdepository.com

    Ωραία. επομένως όχι τελωνείο
  13. Don Quixote

    www.bookdepository.com

    Καλή χρονιά σε όλους ! Μια ερώτηση σχετικά με το book depository! Θα έχω θέμα με το Τελωνείο ? Τα στέλνουν από UK ή από Αμερική ? Όταν πληκτρολογώ .uk μου το κάνει com o browser και αυτό με προβλημάτισε ... Ευχαριστώ !
  14. Καλησπέρα, ο τόμος με τον Venom στο εξώφυλλο δίδεται χωριστα? ευχαριστώ :-)
  15. Αριστη εκδοση αλλά κατα κυριο λογο καλυπτει πολυ μετριες δεκαετιες της Μαρβελ. Καλο θα ηταν να δουμε τον καταλογο του εξωτερικου με τον τομο του Venom (Todd McFarlane), Dark Phoenix Saga, Daredevil από Miller κτλ. Αν μη τι αλλο, για να το αγορασουμε οι 30αρηδες, 40ρηδες που μεγαλωσαμε με τα κακεκτυπα αριστουργηματα του Καμπανα χρειαζομαστε αυτες τις ιστοριες που ειναι σημεια αναφορας εως και σημερα!! Και ακουστε και ενα τρολ: στο οπισθοφυλλο εχει ορθογραφικο(?) λαθος και γραφει οτι ο τομος ανατυπωνει vol.1 amazing spiderman. ενω ειναι vol.2
  16. Don Quixote

    Sales

    Εγώ που έχω παραγγείλει το ΠΑΡΑ 5 # 55 εδώ και δέκα μήνες και απάντηση δεν πήρα ???
  17. Don Quixote

    ΤΡΟΥΕΝΟ

    Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Τα τελευταία τεύχη της β περιόδου ανατυπώνουν αυτούσια παλαιότερα εξώφυλλα ΤΡΟΥΕΝΟ της α περιόδου. Αυτό σημαίνει ότι και τα περιεχόμενα των τευχών αυτών είναι ακριβώς τα ίδια με τα αντίστοιχα τεύχη της πρώτης περιόδου? Μπορεί κάποιος να μας πει ?
  18. Tα τεύχη Τρουένο είναι όλα πρώτης περιόδου ? Ευχαριστώ
  19. Καλησπέρα! Τα τεύχη ΚΡΑΚ 4,7 δίδονται χωριστά ? τα τεύχη Τρουενο είναι β περιόδου? Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.