Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nighthunter

Members
  • Περιεχόμενο

    162
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Nighthunter

  1. Ωραία, και μόνο σαν συλλεκτικά.
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΟΡΓΟ! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ COMICS!
  3. Όχι τόσο Sci-Fi αλλά περισσότερο Thriller είναι μια καινούργια αγγλική μίνι σειρά 6 επεισοδίων με τίτλο Demons που ως θέμα έχει τις περιπέτειες του νεαρού Luke Rutherford, ο οποίος μαθαίνει οτι είναι απόγονος του θρυλικού κυνηγού βρυκολάκων Abraham Van Helsing και οτι έχει γίνει στόχος δαιμονικών πλασμάτων. Στο πλάι του Luke βρίσκεται ο νονός του, κυνηγός και αυτός και η Mina Harker (ring a bell, Dracula fans?) που τον βοηθούν να πολεμήσει τις δυνάμεις του σκότους ενώ παράλληλα προσπαθεί να κρατήσει τη νέα του ιδιότητα κρυφή από την ανυποψίαστη μητέρα του.
  4. Η παρακάτω ζωγραφιά ήταν αποτέλεσμα εργασίας μιας μαθήτριας στην Αμερική. Ακολουθεί η απάντηση της μητέρας της μαθήτριας μετά από σχετική σύσταση από την δασκάλα του σχολείου. Αγαπητή κυρία Τζόουνς, Θα ήθελα να σας ξεκαθαρίσω οτι ούτε τώρα, ούτε ποτέ άλλοτε δεν εργάστηκα ως εξωτική χορεύτρια. Δουλεύω σε κατάστημα Home Depot (αντίστοιχα Praktiker) και είχα πει στη Σάρα πόση δουλειά είχαμε την περασμένη εβδομάδα πριν την επερχόμενη χιονοθύελλα κι οτι είχαμε ξεπουλήσει όλα τα φτυάρια χιονιού. Τότε ανακάλυψα ένα τελευταίο φτυάρι στην αποθήκη και μια ομάδα ανθρώπων μάλωναν για το ποιος θα το πρωτοπάρει. Η ζωγραφιά της Σάρα ΔΕΝ απεικονίζει εμένα να χορεύω σε μπάρα. Δείχνει εμένα να πουλάω το τελευταίο φτυάρι που είχε μείνει στο κατάστημα. Στο εξής, θα ελέγχω καλύτερα τις εργασίες της πριν τις παραδώσει στο σχολείο.
  5. Καλώς ήρθες στην παρέα του GC. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά εύχομαι!
  6. Nighthunter

    Thundercats - The Movie

    Έχεις τα DVD;;; Μπορώ να στα δανειστώ να τους κάνω μια κόπια; :P
  7. Nighthunter

    300 (2006)

    Σαν εκπρόσωπος του είδους δηλώνω: Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!
  8. You are Superman You are mild-mannered, good, strong and you love to help others. Superman 70% Green Lantern 65% Catwoman 65% Iron Man 60% Spider-Man 55% Robin 53% Hulk 50% Batman 50% Supergirl 48% The Flash 45% Wonder Woman 28% Αν και περίμενα να βγω κανας Batman...
  9. Nighthunter

    The Dark Knight (2008)

    Το είδα κι εγώ προχθές. Πιστεύω οτι η ερμηνεία του Ledger θα είναι σίγουρα υποψήφια για Όσκαρ. Πραγματικά απίστευτος! I guess he went down with a bang... Και είμαι και φανατικός του Nicholson.
  10. Το Σπαθί Των Πάγων, ε; Τι μου θυμήσατε τώρα... Μάλλον είμαι από τους τυχερούς που το χουν Βέβαια, μερικές σελίδες έχουν ξεκολλήσει αλλά υπάρχουν μέσα στον τόμο!
  11. Ωχ, πάλι καλά που μας το πες Drtroy. Να μην το αγοράσω τσάμπα.
  12. Απ'ότι είδα είναι η σειρά της ΕΡΤ! Φυσικά μπορείς να το διευκρινήσεις αυτό στο τηλέφωνο.
  13. Nighthunter

    Nils Holgersson σε DVD

    Μόλις χθες είδα στην τηλεόραση μια διαφήμιση που μου κίνησε την περιέργεια. Μια εταιρεία κυκλοφορεί την παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων "Νηλς Χόλγκερσον" σε DVD!!! Η αγορά γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στο 2103812900 και κοστίζει 18€ συν τα έξοδα αποστολής που είναι 4€ επιπλέον. Εγώ πάντως το σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω. Όσοι πιστοί προσέλθετε! Υ.Γ.: By the way, όποιος γνωρίζει το τηλέφωνο για την παραγγελία της σειράς ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ σε cd (και τα βιβλία) ας μου στείλει ένα μήνυμα.
  14. Hail to The Crow, dude! Καλώς όρισες στην παρέα μας φίλε Bill! Εύχομαι καλό ψάξιμο και ό, τι χρειαστείς εδώ είμαστε. Στείλε και κανα τρίγωνο Πανοράματος απο κει... Κι εμείς κερνάμε μπυρίτσα!
  15. Τι λες ρε φίλε;!;! Επιστρέφουν οι ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΕΣ;;; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!
  16. Όχι! ΟΧΙ! ΟΧΙΙΙΙΙ!!!!! (Εννοώ, ΟΧΙ, δεν έχω δει το Sweeney Todd ακόμα και ντρέπομαι γι'αυτό) Αλλά δε θα το δώ; Εεε εεε τι έχεις να περάσεις! Το καλύτερο welcome του κάναμε του φίλου. Ολόκληρο σκηνικό -να το πώ; αλλά γιατί να μη το πω;- ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ του στήσαμε!
  17. Death to INVADEEEEEEEERS! (Με soundtrack το Trooper από Iron Maiden.) Μη του μιλάτε του παιδιού, αφήστε το να σφάξει... Και μετά θα σας κάνω barbecue. Έλα οι καλές μπριζόλεεεεες! :cooking3:
  18. Μη μου τη μπαίνετε πολύ γιατί θα σας σφάξω όλους! ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!! :minigun: Και μετά θα χορεύω πάνω από τα πτώματα το χορό της βροχής (γιατί είμαι και μισός Απάτσι)!
  19. ΗΘΟΠΟΙΟΣ/ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;;; Εδώ εσύ! Δικός μου. Καλώς όρισες στον κόσμο του GC. Θα βρεις την καλύτερη παρέα. Ελπίζω να σ'αρέσουν οι ταινίες τρόμου για να ανταλάσσουμε απόψεις! :P :welcome2: :welcome2: CU around
  20. Να προσθέσω κι εγώ ένα ακόμα μαγαζάκι που επισκέφθηκα πολύ πρόσφατα και είναι πολύ αξιόλογο, τόσο για την ύλη του όσο και για τον σκοπό λειτουργίας του, αν και δεν είναι αποκλειστικά για comics αλλά κυρίως για βιβλία και άλλα μεταχειρισμένα αντικείμενα. Πρόκειται για "Το Δεύτερο Χέρι", ένα μαγαζί του οποίου τα έσοδα διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εγώ βρήκα εκεί 2 τόμους της παλιάς σειράς "Ελληνική Μυθολογία" των εκδόσεων ΣΤΡΑΤΙΚΗ (τα θυμάται κανείς; ). Επίσης, εκεί υπάρχουν και πολλά cd/dvd εφημερίδων/περιοδικών, παλιά επιτραπέζια παιχνίδια (βρήκα 2 επιτραπέζια D&D προς 10€ έκαστο!!!), puzzles, βιβλία κάθε είδους ελληνικά και μη (Λογοτεχνία, Ποίηση, Ιστορία, Παιδικά, Μυθιστορήματα, Τεχνολογία/Computing, κλπ.), υαλικά είδη, κεραμικά και πολλά άλλα. Αξίζει πραγματικά! Αγόρασα να σκεφτείτε 2 τόμους Ελληνική Μυθολογία, ένα 2τομο βιβλίο ακόμα, 3 dvd ταινίες και μια γυάλινη κούπα κι όλα αυτά με 9€!!! Το Δεύτερο Χέρι βρίσκεται στην οδό Φειδίου 14 -16 τ.κ 106 78 Αθήνα τηλ/φαξ.2103816886 Ακολουθεί περιγραφή από σχετική σελίδα εδώ.
  21. Nighthunter

    Τα Desktop σας!

    Και το δικό μου desktop... Στη 2η photo είναι και τα icons (auto-hidden bar )
  22. Prison Break fu@%$#n RULEZ! WOOHOO!!! Περιμένω τη συνέχεια αγωνιωδώς! DJO πες του κολλητού οτι ο Scofield ζει και βασιλεύει και την prison κυριεύει! Και μετά πες του "Κοίτα με... ΚΟΙΤΑ ΜΕ... Το Prison Break σου αρέσει ΠΟΛΥΥΥΥ... "
  23. Φίλε kyrel καλώς όρισες στην παρέα! Όσο για την ηλικία, "τα comics χρόνια δεν κοιτούν"! Στην υγεια μας! :beer5:
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.