Μετάβαση στο περιεχόμενο

DoctorGalifrean

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

DoctorGalifrean's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

19

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ξερεις που θα μπορουσα να βρω εναν τετοιο τομο;
  2. Kατ'αρχας με συγχωρειτε που εφτιαξα αυτο το thread σε λαθος σημειο. Οσο για το κομικ νομιζω οτι ειστε λιγο σκληροι. Εξαρχης γνωριζαμε οτι δεν θα δουμε μια διασκευη και οι δημιουργοι ηταν ξεκαθαροι οτι στον αντιποδα του Blade Runner, μια ταινια που αλλαζε κατα πολυ το βιβλιο, ηθελαν να μεταφερουν στο χαρτι την γνησια ιστορια. Και ναι, δεν υπαρχει αλλος σεναριογραφος περα απο τον ιδιο τον Ντικ. Βασικα ειναι ο τροπος με τον οποιο θα εφτιαχνα εγω την ιστορια, επειδη οταν διαβασα το βιβλιο (ειχα ηδη δει τη ταινια και φυσικα μου αρεσε) ειπα οτι με το mood της ταινια θα ηθελα να δω την ιστορια οπως ακριβως την εγραψε ο Ντικ. Οσο για το κομικ του Blade Runner το οποιο επεσε στα χερια μου απο συλλεκτη και ειχα την τιμη να το διαβασω, συμφωνω απολυτα!!! Εργο τεχνης!
  3. DoctorGalifrean

    Do Androids Dream of Electric Sheep?

    Πως σας φαινεται αυτη τη προσπαθεια της BOOM; Νομιζετε οτι θα μεινει στην ιστορια των κομικς;; Εγω πιστευω οτι ειναι απο τα πιο ωραια κομικς που διαβασα τα τελευταια χρονια! Εχω διαβασει και το βιβλιο και μαλιστα μια αγγλικη εκδοση (και στα ελληνικα) και φυσικα εχω ξεκοκκαλισει το Blade Runner, οπως οι περισσοτεροι αλλωστε. Τρομερη διαχρονικη ιστορια και η μεταφορα της σε κομικ απο τις καλυτερες ιδεες, και ευτυχως αψογα εκτελεσμενη κατα τη γνωμη μου.
  4. Κατα την προσωπικη μου αποψη καλυτερα να ασχοληθεις με το κλασσικο Amazing Spiderman, παρα με τον Ultimate τιτλο. Εχει μεγαλυτερη ιστορια πισω του.
  5. Καλως σας βρηκα. Ασχολουμαι με τα κομικς 25 χρονια, αλλα πρωτη φορα γινομαι μελος σε φορουμ με ομοϊδεατες συνκομιξαδες ! Εως επι το πλειστον διαβαζω τιτλους απο Marvel, DC αλλα και απο μικροτερες εταιρειες, αναλογα με το ενδιαφερον που θα βρω. Ο μονος τιτλος ο οποιος συνεχιζει και ειναι στη ζωη μου ολα αυτα τα 25 χρονια ειναι Spiderman, ενω ο Σουπερμαν ερχοταν κι εφευγε. Νομιζω πως εχουμε πολλα να πουμε!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.