Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σκύλος

Members
  • Περιεχόμενο

    48
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Σκύλος

  • Γενέθλια 02/02/1973

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.λέσχη.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Βόρεια Ελλάδα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1748 προβολές προφίλ
  • Manpil

Σκύλος's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

166

Συνολική φήμη στο GC

  1. Σκύλος

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

    Ναι, αλλά είναι προφανές πως οι αριθμοί αναφέρονται σε πώληση στους επιτηδευματίες και όχι τί έφτασε στον κόσμο.
  2. Σκύλος

    Ο ΠΑΡΙΑΣ

    Όταν πρωτοδιάβασα ιστορία τού Λέναδρου σε κάποιο Βαβέλ και είδα πως ήταν ζωγραφισμένη από Έλληνα, αληθινά μου έκανε εντύπωση! Δεν έμοιαζε για εγχώρια παραγωγή. Ήταν πολύ πολύ πολύ καλό. Ο Παρίας είναι ένα πολύ καλό κόμιξ. Το σχέδιο είναι άριστο και το σενάριο δεν είναι κακό, απλά, για μένα, ήθελε περισσότερη ανάπτυξη. Στο αβατάρι μου ο Σκύλος, νομίζω πως είναι φανερή η εκτίμησή μου για τον Λέανδρο!
  3. πράγματι... χαχα... αν καταπιαστώ πάλι καμιά μέρα να σαρώνω, θα το στριμώξω κι αυτό..
  4. Προσωπικά πιστεύω πως το συγκεκριμένο νήμα κι η σχετική κουβέντα είναι πολύ χρήσιμα. Είναι ένας τρόπος να αποκτήσει ο συλλέκτης, και κυρίως ο νέος, μια αίσθηση για το πού βρίσκονται οι τιμές αλλά και να υπάρξει ένας γενικός μπούσουλας. Από εκεί και πέρα η αγορά είναι ελεύθερη να προσδιορίσει μόνη της τις τιμές βάσει τής προσφοράς και τής ζήτησης. Να σημειώσω επίσης πως προσωπικά θεωρώ την κατάσταση ενός τεύχους πολύ σημαντική για την τιμή του.
  5. ( όμως τα καημένα τα Κλασικά, έστω και διαλυμένα, τα πόνεσε η ψυχή μου... )
  6. Ουγγρικό το Kismalac είναι γεμάτο χιούμορ σχετικό με σέξ. Πάσχισα να βρω να σαρώσω μια εσωτερική σελίδα που να μην είναι σόκιν.
  7. Ένα πραγματικό κόμιξ υπάρχει μέσα στο σιντί με το σάουντρακ τής πολύ αγαπημένης μου ταινίας "28 Μέρες Μετά" (28 Days Later). Να αφιερώσω στην παρέα και το πολύ όμορφο από το σιντί. μήπως να συγχωνεύατε τα δύο νήματα κρατώντας τον τίτλο αυτού εδώ;
  8. Καλωσήρθες Χριστίνα, Μπορείς να πεις τί διάβασες και σου άρεσε ώστε να σου κάνουμε σωστές προτάσεις. Εάν σου αρέσουν τα θρίλερ ίσως σου αρέσει η σειρά Sandman, με κείμενα Νιλ Γκάιμαν και σχέδια διαφόρων, που έχει σαν πρωταγωνιστή τον θεό Μορφέα και κατατάσσεται στα θρίλερ. Εάν σου αρέσει το σπλάτερ και τα ζόμπι, δοκίμασε το Abandonded τού Ρος Κάμπελ, που όμως δεν νομίζω πως έχει εκδοθεί στα Ελληνικά. ( Πώς είναι τα Αγγλικά σου; )
  9. Σκύλος

    ΤΡΟΥΕΝΟ

    Ύστερα από τα πολλά εξώφυλλα που σάρωσα εχθές είπα πως δεν θα σαρώσω σήμερα αλλά με δαιμονίσατε με τον Τρουένο. Το ελληνικό Τρουένο βέβαια είχε ποικίλες ιστορίες. Η μεγάλη διαφορά του από το Μπλεκ και το Αγόρι ήταν πως οι ιστορίες του ήταν αυτοτελείς σε αντίθεση με τα άλλα δύο περιοδικά που οι ιστορίες τους ήταν κυρίως σε συνέχειες. Στα Ισπανικά Capitan Trueno σημαίνει πράγματι Καπετάν-Κεραυνός και σάρωσα εδώ δύο Ισπανικά τεύχη εξώφυλλο και τυχαία σελίδα. "Σιδερένιοι Φύλακες" και "Θερδάκ ο Ινδιάνος" (ας πούμε).
  10. Σύγκρινε το εξώφυλλο τού Σούπερ Σεραφίνο #66 με το κανονικό Σεραφίνο #654. Από τότε στην ιερή ιδέα τής ανακύκλωσης ο Σεραφίνο! Ενδιαφέρον ότι στην αρχή γράφουν Κλασσικά με δύο σίγμα και κάποια στιγμή το διορθώνουν σε Κλασικά. Να πω πως κάθε τόμος αποτελείται από τρία τεύχη δίχως εξώφυλλα και καθώς αυτά δεν έχουν κολοφώνα στις εσωτερικές σελίδες, δεν φαίνεται ποια τεύχη είναι. (γεια σου Καμπάνα, δερβίση!)
  11. Σκύλος

    ΜΠAΛAΔΟPOΣ

    Άντε να το κλείσουμε τότε..! ιδού το 23 που λείπει και ρίχνω και το 11 μήπως το θελήσετε μιας και το αναρτημένο είναι γραμμένο. Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
  12. δηλαδή; έφυγε από πού και προς τα πού; σταμάτησε την όποια συνεργασία ή έκλεισε;
  13. Διαβάζω τώρα "το Μελαγχολικό Κομμάτι τής Δυτικής Ακτής" που είναι κι αυτό βασισμένο σε βιβλίο και σκέφτομαι, να δεις που τελικά όλα τα βιβλία θα αρχίσουν να βγαίνουν και σε έκδοση κόμιξ! Όσο για το Φάρεναϊτ, ας αναφέρουμε πως έχει γυριστεί το 1966 και σε ταινία από τον Τριφό, όπως ενδεχομένως γνωρίζετε οι περισσότεροι.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.