Μετάβαση στο περιεχόμενο

Marsiana

Members
  • Περιεχόμενο

    343
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Marsiana

  1. Παρασκευή 14/12/12 οι Γιατροί του Κόσμου θα φτιάξουν ένα δέντρο από κουτιά με γάλα, για να έχουν όλα τα παιδιά ένα ζεστό ποτήρι γάλα αυτά τα Χριστούγεννα..!

    1. Indian

      Indian

      Κάποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά άξιοι...!Μπράβο τους...!

    2. Glacier Star

      Glacier Star

      Πολύ όμορφη είδηση! Ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας. :)

  2. Οκ. Ξεκίνησα ZombiU... Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Σε κρατάει σε αγωνία, είσαι μόνιμα σε υπερένταση και γενικώς δεν είσαι πουθενά ασφαλής (ούτε όταν κλείνεις το παιχνίδι ). Σε κάνει να νιώθεις πολύ κοντά στη Zombie Apocalypse..!
  3. Είδα (πριν μερικές μέρες) το Breaking Dawn pt. 2 ... Καλή αλλά δεν με ενθουσίασε. Έχανε αρκετά σε σχέση με τα βιβλία. (Ίσως ξεπέρασα και λίγο τη φάση του κολλήματος ) Επίσης δεν άντεξα και κατέβασα το Wreck it Ralph... Απλά υπέροχη! Θα μπει σίγουρα στη συλλογή μου! Η επόμενη που έχω σκοπό να δω είναι το λατρεμένο Cloud Atlas!
  4. Whaaa...? Μα έχουν βγει διαμαντάκια! Ειδικά το Resident Evil: Revelations, το Super Mario 3D Land, το Batman Lego 2 και το καινούριο Super Paper Mario τα σπάνε!!!
  5. Έλεγα εδώ και καιρό ότι υπάρχει μια (μεγάλη) λίστα από ταινίες που δεν έχω δει και ΠΡΕΠΕΙ να δω (είτε γιατί έχουν πολυσυζητηθεί, γιατί είναι κλασικές, "οσκαρικές" κτλ.) και έτσι ξεκίνησα με το "Requiem for a Dream". Εντάξει. Πέρα από το φοβερό soundtrack και τις έντονες σκηνές είναι μια σοκαριστική ταινία με πολλές κοινωνικές και ψυχολογικές προεκτάσεις... Must see! (Περιττό να πω ότι μετά την ταινία πυροδοτήθηκε συζήτηση 3 ωρών στην παρέα...)
  6. Άλλο κόλλημα οι σειρές... Έχουμε και λέμε: 1. True Blood 2. Game of Thrones 3.Supernatural 4.The Vampire Diaries 5. How I Met Your Mother 6. The Big Bang Theory 7. Fringe 8. Once Upon A Time 9. The Walking Dead 10. Pretty Little Liars 11. House 12. Homeland 13. The X-Files (old series is old!) 14. American Horror Story Και άλλα που ξεκίνησα, παράτησα και κάποια στιγμή μπορεί να ξαναρχίσω...
  7. Τέλεια!!! Μπαίνει στη λίστα με τις προσεχείς αγορές.. Στις πρώτες θέσεις μαζί με το Resident Evil 6!!! (Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει με το deluxe πακέτο αλλά δεν πειράζει...)
  8. Harley Quinn ως νοσοκόμα.... Οκ, απλά έχουν ξεφύγει... Epic!
  9. :blob7: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και για τις epic φώτος/αφιερώσεις..! Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!!! Καλή συνέχεια στις διακοπές σας!!! :blob7:
  10. Bowser σε animation της Disney...Priceless! (Can't wait for the movie..!)
  11. Marsiana

    CLAYMORE [ NORIHIRO YAGI ]

    Καλή επιλογή να πάρεις το Claymore! Είναι ένα πολύ καλό manga που συνδυάζει το φανταστικό με την περιπέτεια, το δράμα και το μυστήριο (δε θα πω άλλα για να μη πετάξω κανένα spoilerάκι!). Εμένα πάντως, που διαβάζω One Piece, Fairy Tail και Naruto, μου άρεσε πολύ. Τώρα για το Bleach τι να πω... Μαζί με το One Piece είναι τα αγαπημένα μου. Έχει πολλούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες, πιασάρικο story και φοβερό σχέδιο. Αλλά μην πάρεις προχωρημένα τεύχη. Πάρε τεύχη από την αρχή ή διάβασέ το online. Δε θα βγάλεις άκρη αλλιώς και μπορεί να μη σου αρέσει κιόλας. Άσε που τα πρώτα κεφάλαια είναι πολύ ωραία!
  12. Marsiana

    MoM Μαΐου 2012

    Συγχαρητήρια Tightwad!!!
  13. Κάπως έτσι νιώθω διαβάζοντας αυτό το θέμα...
  14. Έχω τους δύο πρώτους τόμους αλλά μάλλον κι εγώ θα προσανατολιστώ προς την πολυτελή έκδοση. Νομίζω πως είναι ένα έργο που αξίζει να υπάρχει σε κάθε κομιξοβιβλιοθήκη!
  15. Marsiana

    NAUSICAA OF THE VALLEY OF THE WIND [ HAYAO MIYAZAKI ]

    Είναι ίσως το πιο γνωστό δημιούργημα του Hayao Miyazaki. Είναι μια σειρά φαντασίας που εμβαθύνει στην τάση της ανθρώπινης φύσης για επέκταση και καταστροφή και διερευνά οικολογικά ζητήματα που μας απασχολούν σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Το ιδιαίτερο σχέδιο του Miyazaki και η σχεδόν επική πλοκή της ιστορίας καθιστούν το έργο ως ένα από τα πιο σημαντικά του είδους του. Κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία μεταξύ των ετών 1982 και 1994. Η μεταφορά στην αγγλική γλώσσα έγινε από τη Viz Media. Η σειρά ολοκληρώνεται σε 7 τόμους. Τα πρώτα 16 κεφάλαια της σειράς (οι δύο πρώτοι τόμοι) αποτελούν την ομώνυμη ταινία. Λίγα λόγια για το περιεχόμενο: Ύστερα από ένα καταστροφικό πόλεμο, η ανθρωπότητα προκάλεσε μια τεράστια οικολογική καταστροφή με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλες οι βιομηχανικά ανεπτυγμένες κοινωνίες ενώ παράλληλα η γη σκεπάζεται σχεδόν ολοκληρωτικά από ένα τοξικό, άγριο δάσος, γνωστό ως “Sea of Corruption” που κατοικείται μόνο από μεταλλαγμένα γιγάντια έντομα. Όσοι επιβίωσαν ζουν πλέον σε διάσπαρτα μικρά βασίλεια, σε σημεία που δεν έχουν ακόμα καλυφθεί από το θανατηφόρο αυτό περιβάλλον. Η Nausicaä είναι η νεαρή πριγκίπισσα της Valley of the Wind, ενός μικρού βασιλείου. Έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δεσμό με τα γιγαντιαία έντομα Ohmu άλλα και με όλα τα ζώα, όλων των ειδών. Παλεύει για ανοχή, κατανόηση και υπομονή μεταξύ των αυτοκρατοριών που πολεμούν για τις εναπομείνασες φυσικές πηγές. Ο Miyazaki εμπνεύστηκε για τη δημιουργία της από τη Ναυσικά, την κόρη του βασιλιά των Φαιάκων της "Οδύσσειας" καθώς και από την ιαπωνική ιστορία "The princess who loved insects". Πηγές: Wikipedia Nausicaä of The Valley of the Wind Vol. 1, Viz Media [mal type=manga id=651]
  16. Marsiana

    CLAYMORE [ NORIHIRO YAGI ]

    Το Claymore είναι μια σκοτεινή ιστορία φαντασίας, δημιουργός της οποίας είναι ο Norihiro Yagi. Η σειρά έκανε το ντεπούτο της στο ,ανενεργό πλέον, Monthly Shonen Jump το Μάιο του 2001 ενώ σήμερα δημοσιεύεται στο περιοδικό Jump Square. Οι τόμοι εκδίδονται στην αγγλική γλώσσα από τη Viz Media. Η σειρά κυκλοφόρησε επίσης και ως anime. Είναι ένα αρκετά δυνατό manga, με όμορφο σχέδιο, δραματική πλοκή και έντονες μάχες. Λίγα λόγια για το περιεχόμενο: Σε ένα κόσμο όπου τέρατα, γνωστά ως Yoma, τρέφονται με ανθρώπους και ζουν ανάμεσά τους μεταμφιεσμένα σε αυτούς, η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας είναι μια νέα διασταύρωση πολεμιστών, οι Claymores. Μισοί άνθρωποι, μισοί τέρατα, αυτοί οι πολεμιστές με τα ασημένια μάτια διαθέτουν υπερφυσική δύναμη αλλά είναι καταδικασμένοι να παλεύουν με τα άγρια ένστικτά τους για να μη χάσουν οριστικά την ανθρώπινη φύση τους. Κάποιοι Βασικοί Χαρακτήρες: Claire Είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς. H Claire είναι μια Claymore, κατά το ¼ Yoma. Ενώ είναι αρκετά ήρεμη σαν χαρακήρας κατά βάθος είναι έντονα παθιασμένη με αυτό που κάνει. Κυρίως γιατί ο στόχος της είναι η εκδίκηση. Raki Ο Raki είναι ένα νεαρό αγόρι του οποίου οι γονείς σκοτώθηκαν από ένα Yoma. Η Claire τον έσωσε από το τέρας, το οποίο είχε μεταμφιεστεί στον αδερφό του. Νιώθοντας πως της χρωστάει τη ζωή του και μην έχοντας πλέον οικογένεια, της ζητάει να την ακολουθήσει στα ταξίδια της ως μάγειράς της. Πηγές: Wikipedia Claymore Vol. 1, Viz Media [mal type=manga id=583]
  17. Marsiana

    COMICDOM SUMMER CAMP 2012

    Μη το σκέφτεσαι! ΣΤΑΜΑΤΑ να το σκέφτεσαι και έλα! Και όσοι έχετε δισταγμούς!
  18. Marsiana

    COMICDOM SUMMER CAMP 2012

    Από τη στιγμή που δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες μπορούν να πάνε όλοι. Από 'κει και πέρα, αν κρίνουμε από την ύλη των σεμιναρίων, μάλλον θεωρούν ότι κάποια βασικά πρέπει να τα γνωρίζεις. Νομίζω όμως πως είναι καθαρά προσωπική απόφαση και πρέπει ο καθένας να σκεφτεί το χρόνο, το χρηματικό ποσό και αν έχει κάτι να του προσφέρει όλο αυτό. Εγώ πιστεύω πως είναι μια καλή εμπειρία! Να μαζευτούμε γνωστοί για να έχει πλάκα!
  19. Νεπ! Ορίστε και ένα first look! Επίσης η Nintendo ανακοίνωσε για το Wii U νέο Super Mario Bros, το φοβερό ZombiU και το Batman Arkham City Armored Edition, όπου χρησιμοποιείς το game pad σαν batcomputer! (No Zelda ) Τα σχετικά links! http://www.youtube.c...feature=g-all-u
  20. Η Quantic Dream ανακοίνωσε νέο παιχνίδι για το PS3 με τίτλο Beyond:Two Souls ! Η ηθοποιός που υποδύεται την κεντρική ηρωίδα Jodie Holmes είναι...
  21. Το νέο trailer του πολυαναμενόμενου Resident Evil 6!
  22. Δυνατή δεύτερη σεζόν! Νομίζω περισσότερο προσεγμένη από την πρώτη (μάλιστα έτυχε να δω επεισόδια της πρώτης και είναι τεράστια η διαφορά). Το κακό είναι πως είναι λίγα τα 10 επεισόδια... Δε σου φτάνουν..! Όσον αφορά τις νίκες των "κακών"...No comments...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.