Jump to content

arzuna

Members
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by arzuna

 1. Γεια χαρά σε όλους Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος και να μου πει που μπορώ να βρώ το 5 τεύχος του δεύτερου κύκλου. Το ψάχνω στο Ηράκλειο κρήτης και δεν το βρίσκω. Αλλά ούτε και στα sites των μεγάλων βιβλιοπωλείων υπάρχει. Η σελίδα της " ψυχής τα λαμπυρίσματα " ισχύει ; Αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 2. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε και έχω πάρει και τα 3 τεύχη . Πολύ καλό σκίτσο με σχετικά μέτριο αλλά ευχάριστο σενάριο.
 3. Αν και άρχισα τη συλλογή καθυστερημένα κατάφερα και τα μάζεψα όλα
 4. Καλό αν και απαιτεί ταχύτητα στις απαντήσεις. :rainbow:
 5. 1) The good, the bad and the ugly 2) The lord of the rings ( trilogy ) 3) The shawshank redemption 4) Arlington road 5) Planes, trains and automobiles 6) Pulp fiction 7) Ran 8) 12 monkeys 9) Rosemary' s baby 10) Τα κίτρινα γάντια
 6. Μου άρεσε αρκετά το πρώτο πιάτο εεε τεύχος ήθελα να πω και σκέφτομαι να χτυπήσω και το άλλο. Γκαρσόν. for info
 7. arzuna

  ΓΚΡΟΥ

  Είναι ίσως ο πιο χαζός ( μαζί με τον Ραντανπλάν και τον Αβερέλ ) ήρωας κόμικ. Ο Ρουφέρτος είναι επίσης χαζός αλλά πιστός πάνω απ' όλα. Τέλειο και σαν χιούμορ και σχεδιαστικά το συνιστό σε όλους ανεπιφύλακτα. Κρίμα που δεν έβγαλαν και άλλα τεύχη. ΥΓ : Ξέρει κανείς κάποιο site αγγλικό που να μπορώ να βρω τεύχη του Γκρού;
 8. Η πλέον αγαπημένη σειρά κόμικ που έχω στη συλλογή μου. Το χιούμορ του Greg είναι καταπληκτικό και κρίμα που η Μαμούθ δεν έχει βγάλει περισσότερα τεύχη.
 9. Μου κάνανε δώρο την έκδοση με το σκληρό εξώφυλλο που έχει όλα τα άλμπουμ συγκεντρωμένα. Απίστευτο γέλιο μερικές φορές πικρό χιούμορ. Το γουρούνι είναι one animal show στη σειρά.
 10. arzuna

  ΜΙΣΤΕΡ NO

  Ήμουν φανατικός αναγνώστης της σειράς και είχα αρκετά τεύχη που τώρα πλέον δεν ξέρω που βρίσκονται. Θα ήθελα πάντως να ξαναεκδοθεί αυτή η σειρά και να την ξανασυγκεντρώσω.
 11. Τα τεύχη αυτά ήταν κάποτε στην κατοχή μου αλλά λόγω ενός ατυχήματος ( μικρός αδερφός σε νηπιακή ηλικία ) καταστράφηκαν. Πάντως δεν γνώριζα ότι η σειρά αποτελείται από 8 τεύχη.
 12. Φαντάζομαι ότι η έκδοση απέτυχε αποκλειστικά λόγω της τιμής που είχε. 200 δρχ ήταν πολύ μεγάλο ποσό για εκείνα τα χρόνια. Κι έτσι λόγω των λίγων αντιτύπων που πούλησε έγινε δυσεύρετο. για την παρουσίαση. Δεν την γνώριζα την συγκεκριμένη έκδοση.
 13. Πιστεύω ότι για ένα φανατικό αναγνώστη και συλλέκτη κόμικς οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες. Υπάρχουν τεύχη που κοστίζουν 17 και 20 ευρώ ( για να μην αναφέρω το V for Vendetta που κάνει γύρω στα 40) . Για έναν μέσο εργαζόμενο αυτά είναι πολλά λεφτά από τη στιγμή που έχει και άλλες υποχρεώσεις. Έτσι αναγκαστίκά δεν μπορείς εκ των πραγμάτων να έχεις μία πλήρη συλλογή. Ψηφίζω το πρώτο. ΑΚΡΙΒΑ.
 14. Ο Ροζ πάνθηρας ήταν καταπληκτική σειρά και η μουσική ήταν όλα τα λεφτά.
 15. Καταπληκτική σειρά. DJO για το αφιέρωμα.
 16. Καταπληκτικό αφιέρωμα Χίλια ευχαριστώ φίλε dionik
 17. Πραγματικά πολύ θανατίλα στη σειρά αλλά παρ' όλα αυτά ήταν αρκετά συμπαθητική. για το αφιέρωμα.
 18. Από τη σειρά θυμάμαι λίγα πράγματα Πρέπει να υπήρχαν κάτι σκάφη σαν τρίαινες και να τους κατεδίωκαν ; Μπράβο για το φρεσκάρισμα μνήμης.
 19. Πραγματικά άριστο αφιέρωμα στη σειρά. Να προσθέσω επίσης ότι τη θυμάμαι να παίζετε και σε κάποιο κρατικό κανάλι ( όχι ΕΤ3 ).
 20. Θυμάμαι πιτσιρίκος να παρακολουθώ Μπόλεκ και Λόλεκ. Παρά το απλοϊκό σχέδιο ήταν μια σειρά για παιδιά χωρίς βία και με παιδικό χιούμορ. Εύγε για το αφιέρωμα.
 21. Πρέπει να έχω γύρω στα 500 κομμάτια. Νόμιζα ότι είχα πολλά μέχρι που μπήκα στη σελίδα και είδα πόσα δεν έχω. Μελαγχόλησα.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.