Μετάβαση στο περιεχόμενο

constantinople

Members
  • Περιεχόμενο

    5254
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    269

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από constantinople

  1. Άμα γίνει εβδομαδιαία η κυκλοφορία θα στέλνουν 2 τόμους μαζί οπότε πάλι κάθε 15νθήμερο θα στην ακυρώνουν!
  2. Εσένα θα σου ακυρώνουν την παραγγελία κάθε 15νθήμερο από δω και πέρα για να μάθεις!
  3. Νομίζω ότι πουλιούνται €40-€50 έκαστο.
  4. - Read! (Ριντ!) - Διάβασε! Φωνάζει η μαμά στο παιδάκι, όλο αυστηρότητα! - Read! (Ρεντ!) - Διάβασα! Αναφωνεί το παιδάκι μεγαλοφώνως και τρέχει στην αλάνα να παίξει soccer! Και μη στενοχωριέσαι για το επίπεδο των αγγλικών σου, δεν μπορούμε όλοι να είμαστε προφεσόροι!
  5. Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να είσαι τόσο άσχετος στα αγγλικά αφού "Read" σημαίνει και "Διάβασα" Read: look at and comprehend the meaning of (written or printed matter) by interpreting the characters or symbols of which it is composed: "it's the best novel I've ever read"
  6. Μου'ρθε μήνυμα από Radnet ότι παρέδωσαν κάτι στον Ταχυδιανομέα! Αν δεν έγινε λάθος, θα'ναι ο επόμενος τόμος... από τώρα!
  7. Πάντως δε νομίζω ότι το must-read ταιριάζει στο εικονίδιο με τα γυαλιά που όλοι το ξέρουμε ως απλά "το διάβασα". Και δεν έχω ακούσει και πουθενά να χρησιμοποιείται αυτό το εικονίδιο έτσι. Εκτός αν το κάνουμε "Διάβασέ με" για να θυμόμαστε και το cult περιοδικό!
  8. Αυτοί δεν έχουν και την ικανότητα να διαβάσουν κόμικς. Αν τους δώσεις να διαβάσουν π.χ. το Μίκυ Μάους, θα το παρατήσουν μετά την πρώτη σελίδα λέγοντας "τι σαχλαμάρες είναι αυτές που διαβάζεις" θεωρώντας το περιεχόμενο ως ανάγνωσμα για νήπια (κρίνοντας από τις εικόνες, δεν θα μπουν καν στον κόπο να διαβάσουν τα λόγια). Αν πάλι τους δώσεις να διαβάσουν π.χ. το Civil War, πάλι θα το παρατήσουν μετά την πρώτη σελίδα λέγοντας "τι σαχλαμάρες είναι αυτά που διαβάζεις", μόνο που αυτή τη φορά θα το έχουν απορρίψει επειδή δεν κατάλαβαν τίποτα απ'ότι διάβασαν!
  9. Τότε το εικονίδιο "neutral" να μετονομαστεί σε "no comment" για να ταιριάζει και με το φερμουάρ που έχει!
  10. Ενώ για τον τελευταίο τόμο Θωρ και Άιρον Μαν της Radnet απαξιεί να ανεβάσει! Η μεροληψία του υπέρ της Hachette είναι πολύ προκλητική!
  11. Θα σου πρότεινα οπωσδήποτε να τα δεις, ιδίως επειδή προχωρούν την ιστορία ακόμη και πέρα από το Messiah που θα πάει η τωρινή τριλογία: To Frank Herbert's Dune είναι μια τηλεοπτική μίνι σειρά επιστημονικής φαντασίας τριών μερών που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Φρανκ Χέρμπερτ του 1965. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έκανε ο John Harrison. Το καστ περιλαμβάνει τον Alec Newman ως Paul Atreides, τον William Hurt ως Duke Leto Atreides και τη Saskia Reeves ως Lady Jessica, καθώς και τον Ian McNeice ως Baron Vladimir Harkonnen και τον Giancarlo Giannini ως τον αυτοκράτορα Padishah Shaddam IV. Η μίνι σειρά γυρίστηκε σε αναλογία διαστάσεων Univisium (2,00:1), αν και μεταδόθηκε σε 1,78:1. Η παραγωγή του Frank Herbert's Dune έγινε από τη New Amsterdam Entertainment, την Blixa Film Produktion και τη Victor Television Productions. Μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 3 Δεκεμβρίου 2000, στο κανάλι Sci Fi και είναι από τα προγράμματα με την υψηλότερη βαθμολογία που έχουν μεταδοθεί ποτέ στο κανάλι Sci Fi. Μια μίνι σειρά του 2003 με τίτλο Frank Herbert's Children of Dune συνεχίζει την ιστορία, προσαρμόζοντας το δεύτερο και το τρίτο μυθιστόρημα της σειράς (το Dune Messiah του 1969 και τη συνέχειά του, Children of Dune του 1976). Το Frank Herbert's Dune κέρδισε δύο βραβεία Emmy το 2001 για την εξαιρετική κινηματογράφηση και τα εξαιρετικά ειδικά οπτικά εφέ σε μίνι σειρά ή ταινία και προτάθηκε για ένα τρίτο Emmy για την εξαιρετική επεξεργασία ήχου. Το Frank Herbert's Children of Dune είναι μια τηλεοπτική μίνι σειρά επιστημονικής φαντασίας τριών μερών σε σενάριο John Harrison και σκηνοθεσία Greg Yaitanes, βασισμένη στα μυθιστορήματα του Frank Herbert, Dune Messiah (1969) και Children of Dune (1976). Πρώτη εκπομπή στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 16 Μαρτίου 2003, το Children of Dune είναι η συνέχεια της μίνι σειράς Frank Herbert's Dune του 2000 (βασισμένη στο μυθιστόρημα του Herbert του 1965 Dune) και παρήχθη από το Sci Fi Channel. Το Children of Dune και ο προκάτοχός του είναι από τα προγράμματα με την υψηλότερη βαθμολογία που έχουν μεταδοθεί ποτέ στο κανάλι Sci-Fi. Το 2003, το Children of Dune κέρδισε ένα βραβείο Primetime Emmy για τα εξαιρετικά ειδικά οπτικά εφέ και ήταν υποψήφιο για τρία επιπλέον Emmy.
  12. Την τελεοπτική σειρά του Dune την είχες δει;
  13. Και μάλιστα στον συγκεκριμένο τόμο το σχέδιο φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν κρατάς τον ίδιο τον τόμο στα χέρια σου από το αν το βλέπεις σε φωτογραφίες. Από τα παράδοξα των κόμικς!
  14. Δεν σχολιάζαμε την φράτζα του @ O Φρατζάτος αγαπητέ, και πάλι για κόμικς μιλούσαμε!
  15. Τα είδες τα βιντεάκια του; Και δε σκίρτησε η καρδούλα σου να πας να αγοράσεις έστω έναν τόμο της νέας Συλλογής Σπάιντερμαν;
  16. Ρε συ δεν είχα ιδέα γι'αυτό το κανάλι και ο τύπος είναι ωραίος στα review του γιατί δείχνει τον τόμο και βγάζει και γέλιο! Και μόνο δεκάλεπτα τα βιντεάκια του... μια χαρά!
  17. Η απάντησή τους θα είναι "Τα εκδοτικά μας σχέδια τα καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι και η σειρά χχχ δεν είναι στα άμεσα εκδοτικά μας σχέδια".
  18. Η απάντησή τους θα είναι "Η σειρά χχχ δεν είναι στα άμεσα εκδοτικά μας σχέδια".
  19. Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν τα κρατάει όμηρους, απλά κανένας δεν ενδιαφέρεται να πάει να διαπραγματευτεί με τον οίκο του εξωτερικού για πάρει τα δικαιώματα από τη Μαμούθ.
  20. Νομίζω ότι τη λύση στο Κόρτο την έδωσε η Μικρός Ήρως που ενδιαφέρθηκε και πήρε τα δικαιώματα. Η Μαμούθ όπως είδαμε δεν μπόρεσε να τη σταματήσει. Αν δεν ενδιαφερθεί άλλος για τα Μπλέηκ και Μόρτιμερ να πάει να πάρει τα δικαιώματα, ας λέμε πάλι καλά που υπάρχει η Μαμούθ και βγάζει ένα τεύχος πότε-πότε, αλλιώς δεν θα το βλέπαμε ούτε αυτό.
  21. Το κωμικά γουέστερν που έπαιζαν οι Χιλ-Σπένσερ εκείνη την εποχή ήταν αφασία. Μάλιστα θυμάμαι πού όταν είδα το Λούκυ Λοκυ του Τέρενς Χιλ είχα απογοητευτεί που δεν έπαιζε και ο Μπαντ Σπένσερ! Τώρα τις άλλες ταινίες του που λες, γατόπορδο κλπ δεν τις είχα δει!
  22. Σωστός! Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!
  23. Έπαιξε κατάσταση Turnaround και μόλις πήρα στα χέρια μου τον 4ο τόμο ΑΝΗΜΕΡΟΣ που περιέχει τα Sensational Spider-Man 23 ως 27. Από μια ματιά που είχα χρόνο να ρίξω έπαθα πλάκα με το σχέδιο. Επίσης βλέπω Μαύρη Γάτα, Madame Web, Πούμα, Σαύρα και άλλους ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Φαίνεται πολύ καλή φάση!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.