Μετάβαση στο περιεχόμενο

Man0s

Members
  • Περιεχόμενο

    426
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Man0s

  1. Αυτό ακριβώς!! Ο τίτλος "10 superhero graphic novels που πρέπει να διαβάσετε μετά το Watchmen" μου ταιριάζει καλύτερα, αλλά σίγουρα δεν θα έφερνε τόσα clicks, ούτε θα το αναλύαμε εμείς τόσο!!
  2. Man0s

    Δεν εχω χωρο!

    Κουραφέλκυθρα Omnibus για μένα!!
  3. Καμία τύχη, ίσα ίσα τα σχέδια ήταν για μέλη της Λέσχης και μάλιστα δεν χρειαζόταν να περιμένεις αποβραδίς, αφού για τα μέλη υπήρχε η δυνατότητα να μπούμε μια ώρα νωρίτερα από τους υπόλοιπους αν δεν με απατά η μνήμη μου!! Όσο για τα 200 ευρώ και μένα μου φαίνονται πολλά, αλλά Ρόσα είναι αυτός!!
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, να έχετε όλοι υγεία και πολλές χαρές!!!
  5. Δηλώνω και εγώ συμμετοχή, συγχαρητήρια στη Λέσχη αλλά και ένα ευχαριστώ στις εκδόσεις ΟΞΥ!!
  6. Είπα εγώ κάτι τέτοιο?? Που πάω και μπλέκω...
  7. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω, οπότε κρατήστε μου και μένα ένα τεύχος με αφιέρωση παρακαλώ, αλλιώς θα μοιραστώ τις ψηφιακές φωτογραφίες με τον @Dr Paingiver !!
  8. Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!! Εύχομαι υγεία,ευτυχία και πάντα χαμόγελο, να σας χαίρονται οι δικοί σας!!
  9. Από μια ματιά που έριξα είχε πιο χαμηλές τιμές από αυτές που βλέπω στο site της, όπως κάνει και στο Comicdom. Για παράδειγμα, Kingdom Come 14.9€ (μόνο αυτό συγκράτησα).
  10. Man0s

    ΝΤΥΛΑΝ ΝΤΟΓΚ

    Το διάβασα και μου άρεσε (Ντύλαν είναι) απλώς για να μπει κανείς στο κλίμα πρέπει τουλάχιστον να έχει διαβάσει τα τεύχη της Μαμούθ, ωστέ να γνωρίζει κάποια βασικά στοιχεία για τα πρόσωπα της ιστορίας. Όντως είναι δύσκολη ιστορία για πρώτη επαφή με τον κόσμο του Ντύλαν Ντογκ, ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για το τεύχος 100 της Ιταλικής σειράς.
  11. Τι άλλο μπορεί να προκύψει?? Με τρομάζεις...
  12. Και γω ελπίζω να είμαι και τις 2 μέρες, αν υπάρχει pm προσθέστε με!!
  13. Συγχαρητήρια Αλέξανδρε, πάντα άξιος!!! Συγχαρητήρια επίσης και στα υπόλοιπα παιδιά που ήταν στην λίστα, ο καθένας από σας έχει προσφέρει ώστε να απολαμβάνουμε οι υπόλοιποι το GC!!
  14. Εμένα δεν με χαλάει το σχέδιο ίσα ίσα που το βρίσκω "ταξιδιάρικο" και πιστεύω πως ταιριάζει με το γενικότερο ύφος. Eξαίρεση αποτελούν μερικές σκηνές μάχης που το σώμα του Κόρτο είναι σχεδιασμένο σε κάτι περίεργες γωνίες (πχ 90 μοιρών).
  15. Διαβάζοντας τα προηγούμενα κατάλαβα πως όλες οι εκδόσεις ,εκτός από την πρώτη, έχουν πρόβλημα με τον χρωματισμό (δηλαδή και η σκληρόδετη). Ισχύει??
  16. Χρόνια πολλά @Kabuki να τα εκατοστήσεις πάντα με χαμόγελο!!!
  17. Μα πρέπει να ολοκληρωθεί, αν θέλουμε κάποια στιγμή να δούμε και τα υπόλοιπα!! Είναι λογικό πάντως, εγώ σκεφτόμουν να δώσω ένα για δοκιμή σε φίλο άσχετο με τα κομικς για να δω την γνώμη του!!
  18. Όταν σκέφτομαι το Comic Con ακόμα και τώρα είμαι κάπως έτσι: Αν και άργησα, θα γράψω τώρα μερικές εντυπώσεις (αν και με κάλυψαν οι προηγούμενοι) μαζί με μερικές φωτογραφίες. Γενικά ήταν η πρώτη μου φορά στο Con αλλά ήμουν θετικά προδιαθετιμένος από αυτά που είχα διαβάσει εδώ πέρα και δεν έπεσα έξω. Φοβεροί καλεσμένοι, πολύς κόσμος, νέες γνωριμίες με ατόμα από το φόρουμ, πολλά κόμικς για όλα τα γούστα και ο χώρος άνετος και δροσερός ακόμα και τις ώρες αιχμής. Και φυσικά το καλύτερο πως είδα απο κοντά τους Miller και Azzarello!!! Παρ'όλο που υπήρχαν 2 ηχηρές απουσίες το line-up παρέμεινε δυνατό και δεν νομίζω να ακούστηκαν υπερβολικά παράπονα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Ειδικά του Ribic όπως καταλαβα ήταν τέλειως έκτακτη η ακύρωση!! Φυσικά όλα αυτά δεν θα ήταν ίδια χώρις τα άτομα από δω μέσα, είτε τους ήξερα από πριν είτε τους γνώρισα στη Θεσσαλονίκη. Γενικά, η καλή παρέα κάνει ακόμα πιο απολαυστικά τα κον. Μερικές φωτογραφίες: Ο χώρος της έκθεσης Από την βράβευση (πριν τον Αντιδήμαρχο Σπάρτης ) Selfie από τον φορουμοκαφέ Εγώ και ο Brian Ο ikarukani ετοιμάζει επίθεση στον ανυποψίαστο Miller που περνάει από πίσω Group foto με Σερβετά μετά το κουίζ Όπα αυτή μπήκε καταλάθος είναι για τις Προσφορές (@germ )
  19. Απίστευτη σειρά, εχώ κατενθουσιαστεί και εγώ περιμένω κάθε Κυριακή για το επόμενο! Αλλά δεν ξέρω πως το υποδέχτηκε το κοινό, καθώς σίγουρα αποτελεί δυσκολότερο ανάγνωσμα σε σχέση με τα Ερίκ Καστέλ για τον μέσο αναγνώστη. Έχει δει κανένας τις κυκλοφορίες για σύγκριση??
  20. Χρόνια πολλά στους @kwtsos @Kabuki @Γάντζος@GreekComicFan @archon @crc και σε όλους τους εορτάζοντες!! Όχι αγαπητέ δεν γιορτάζω σήμερα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.