Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimdom

Members
  • Περιεχόμενο

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από dimdom

  1. Οκ, απαντάω εγώ! Οι μάσκες του Άραζορ
  2. Groo. Εκπληκτικό κόμικ, το εξώφυλλο από αμερικάνικο τεύχος του 1991...
  3. Αναρίθμητα τεύχη του αμερικάνικου spiderman. Με κορωνίδα το τεύχος της 30ης επετείου με το υπέροχο και σπάνιο πια, εξώφυλλο (1992).
  4. dimdom

    Τί έχει το παλιό σεντούκι?

    Λοιπόν, επειδή δεν ήξερα που να το βάλω αυτό το θέμα το άνοιξα στα Γενικά. Παλιά, μάζευα κόμικς σαν τρελλός. Μερικά από αυτά επιζούν μέχρι και σήμερα... Είπα λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σας το τι κατέχω, μήπως σας θυμίσουν και εσάς κάτι.
  5. dimdom

    STORM

    Sorry. Έχω τα τεύχη 1,2,3,4,5,6,7, 10...
  6. dimdom

    STORM

    Το τεύχος δέκα, το έχω και εγώ. Αν ενδιαφέρεται κανείς να το αποκτήσει, μπορεί να μου το πει.
  7. Και σωστός και παρατηρητικός. Θα βάλω κάτι πιο δύσκολο την άλλη φορά.
  8. crc, πολύ διαβασμένο σε βρίσκω και μου χάλασες γρήγορα τον διαγωνισμό. :clap: Υποθέτω ότι το κατάλαβες από τη κλασσική φάτσα, πάνω αριστερά. Να το δυσκολέψω όσο μπορώ λοιπόν. Στο Τρουένο ή στο Αγόρι?
  9. dimdom

    Ο τελευταίος άνθρωπος

    Είμαστε πίσω στο 1980. Τότε κυκλοφορούσε εν Ελλάδι, ένα περιοδικό (το οποίο αγόραζα ανελλιπώς κάθε εβδομάδα), μέσα από το οποίο σκάναρα αυτή τη μικρή ιστορία. Ο τελευταίος άνθρωπος Μπορεί κανείς να θυμηθεί ποιό ήταν το περιοδικό? ΥΓ: Παραπέμπω στην δική μας κοινότητα επειδή το αρχείο είναι σε μορφή flash και δεν μπορώ να το παρουσιάσω εδώ.
  10. dimdom

    300 (2006)

    Υπέροχη ταινία, ξέροντας κάποιος το αντίστοιχο κόμικ. Εκπληκτικά εφφέ κίνησης, ιδιαίτερα στις σκηνές των μαχών. Όπως ακριβώς φαντάζεται κανείς τις μάχες, διαβάζοντας το κόμικ. Μουσική επιπέδου Lord of the rings, αλλά που μπορεί να σταθεί και μόνη της εκτός ταινίας. Ότι και να λένε οι επικριτές της ταινίας ένα είναι σίγουρο: τα παιδάκια που θα δουν την ταινία, σίγουρα θα θυμούνται για πάντα τον Λεωνίδα και τους τριακόσιους του. Και αυτό είναι το σημαντικότερο.
  11. Επίσης...όταν κάποια σειρά πουλάει θήκες ή δίνει τους τόμους δεμένους, καλό είναι να αγοράζουμε τις θήκες ή τους τόμους. Είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς αργότερα στο εμπόριο κατάλληλες θήκες για τις συλλογές μας.
  12. Από φίλο που το βρήκε περιδιαβαίνοντας σε ένα ελληνικό τόρρεντ σάιτ.
  13. dimdom

    Punisher: War Zone (2008)

    Απαράδεκτη από όλες τις απόψεις. Απορώ γιατί αποφάσισαν να κάνουν και σίκουελ.
  14. dimdom

    Spider-man 3 (2007)

    Από τις καλύτερες μεταφορές κόμικς στον κινηματογράφο. Τουλάχιστον οι δύο πρώτες ταινίες. Ίδωμεν.
  15. dimdom

    300 (2006)

    Το περιμένω με μεγάλη αγωνία, επειδή όταν είδα το τρέιλερ διαπίστωσα ότι βασίζεται εντελώς στο κόμικ και δεν είναι μία ακόμη ελεύθερη διασκευή.
  16. dimdom

    ΝΤΡΟΥΝΑ [ DRUUNA ]

    Υπέροχη...μορφή! Συνδυάζει όλες τις φαντασιώσεις κάποιου μέσα σε ένα σώμα.
  17. dimdom

    ΑΡΚΑΣ

    Ο Αρκάς είναι εκπληκτικός. Καλύτερος από πολλούς άλλους Ευρωπαίους συναδέλφους του.
  18. 1. Σκαννάρισμα 2. Πλαστική θήκη ανά 5 τεύχη 3. Χαρτοκιβώτιο 4. Κάθετα και όχι οριζόντια (να μην πιέζονται τα κάτω) 5. Αποθήκευση σε σκοτεινό και ξηρό μέρος.
  19. Είχαν πέσει στα χέρια μου τρία τεύχη. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, πιο πολύ μικρές συμβουλές και χειροτεχνίες. Αξίζει μόνο για συλλεκτικούς λόγους.
  20. Πολύ καλή λίστα. Κρίμα που εδώ και χρόνια το CDisplay έχει κολλήσει στην ίδια έκδοση.
  21. Εγώ τους λύκους από μικρός τους έμαθα Λύκους. Όλα τα άλλα ονόματα μου φαίνονται εντελώς ξένα και απροσάρμοστα...
  22. Τυγχάνει να έχω ΟΛΑ τα τεύχη του Μίκυ Μάους από το 66 μέχρι σήμερα. Ακόμη και οι επαναλήψεις είναι καλοδεχούμενες. Υπάρχει ιστορία που έχει δημοσιευθεί 16 φορές μέχρι τώρα!
  23. Σαφέστατα και το αγόρι ήταν πιο...αντρικό. Υπέροχο δείγμα φτηνής έκδοσης αλλά πλουσιότατης θεματολογίας. Απίστευτα καλοκαίρια με το Αγόρι την ώρα που οι άλλοι κοιμόντουσαν τον μεσημεριανό τους ύπνο. Α ξέχασα! Καλώς ήλθα ε?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.